Sprzedam płyty Modern Talking, Thomas Anders, Blue System
- ŁukaszekMT
Re: Sprzedam płyty Modern Talking, Thomas Anders, Blue Syste
WITAM WSZYSTKICH MAM DO ZAOFEROWANIE DWIE PŁYTY WINYLOWE MODERN TALKING Ready For Romance (The 3rd Album) IIn The Middle Of Nowhere (The 4th Album) 4 ALBUM TO WYDANIE POLSKIE W BARDZO DOBRY STANIE OKŁADKA I PŁYTA .A ZAŚ 3 ALBUM WYDANIE BUŁGARYJSKIE STAN OKŁADKI BARDZO DOBRY I PŁYTY BARDZO DOBRY ZA SZTUKE 15ZŁ .PROSZE O PROPOZYCJE??
- michal.czeslaw
you're my heart dziękuję za płytki TA.Gdybyś jeszcze miał jakieś oferty chętnie kupię, jeżeli nie będę mieć ich w swoich zbiorach.Pozdrawiam serdecznie.
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
A masz może Romantic Warriors z 87 roku oczywiście w wersji kompaktowej?
Bo z lat 80-tych mam niestety 5 płyt.
Bardzo proszę o odpowiedź na pw.
Bo z lat 80-tych mam niestety 5 płyt.
Bardzo proszę o odpowiedź na pw.
- art_system
W życiu bym nie sprzedał swojej kolekcji, którą kompletowałem od 15 lat. Mają znaczenie wielce osobiste i gdybym je odsprzedał to tak jakbym część swojego życia oddał, mają wartość bardzo osobistą, sentymentalną. Żeby oddać je po 5-15 zł !!! Co z Tobą człeku:) Kasy Ci zabrakło:) Z całym szacunkiem trochę to dziwne delikatnie mówiąc jak na fana.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- MTalkingusia28
A wiesz, że masz rację? Ja swojej kolekcji też nigdy nie odsprzedam, bo ma dla mnie ogromną wartość. Od samego początku tak twierdziłam i nadal tak uważam. Ja moją kolekcję kompletuję trochę mniej, bo od 10 lat i nadal szukam po internecie płyt, których mi brakuje choć i tak nie wszystkie możliwe jest zdobyć. Mówię o płytach Thomasa (mam 3 + The DVD Collection), Modern Talking mam wszystkie oprócz 5 i 6 albumu. Kolekcjonuję też wszelkie składanki Modern Talking i zamawiam je wszystkie po kolei z neta.art_system pisze:W życiu bym nie sprzedał swojej kolekcji, którą kompletowałem od 15 lat. Mają znaczenie wielce osobiste i gdybym je odsprzedał to tak jakbym część swojego życia oddał, mają wartość bardzo osobistą, sentymentalną.
Od samego początku kolekcjonowania płyt Modern Talking mówiłam, że one są dla mnie na wagę złota i po `98 postanowiłam, że nigdy nie oddam moich ukochanych płyt. Płyty Modern Talking zaczęłam kupować w 2002, a wcześniej miałam kasety i nadal je mam, choć niektóre nie nadają się do słuchania, bo uszkodziły się w magnetofonie, ale nie potrafię ich za żadną cenę wyrzucić. Po prostu nie potrafiłam tego zrobić. Wszystkie stoją u mnie na półce. I masz rację, bardzo podobnie myślimy, ja też na początku utwierdziłam się w przekonaniu, że gdybym te płyty komuś oddała to tak jakbym oddała cząstkę siebie. Jak dotąd nie zmieniłam zdania. Nie wiem czy kiedykolwiek bym potrafiła je komuś oddać. Chyba to niemożliwe.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28