Nasze sny

Rozmowy zupełnie nie na temat.
Awatar użytkownika
Jasmine

Re: Nasze sny

Post autor: Jasmine »

Mi się śniło że przyjechali na koncert do mojego gimnazjum i dostałam autograf ^^ A drugi raz mi się śniło że jechali z moją klasą na wycieczkę :D
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Niedawno znów śniło mi się, że miałam być na jakimś koncercie Thomasa, ale chyba znowu nic z tego nie wyszło. Nie pamiętam już dokładnie tego snu, ale wiem że na pewno miał być to koncert T.A. To pewnie miało jakiś związek z koncertem w Zabrzu, o którym dziś się dowiedziałam, a na którym prawdopodobnie mnie nie będzie... kobieca intuicja ;)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

33ccd pisze:A mnie się śniło dzisiaj że Thomas zagra gdzieś na Ślasku przed jakimś marketem i to niebawem. Niestety więcej nic nie wiem bo telefon zadzwonił i obudziłem się. :)
Hehe świetne.Więcej takich snów poproszę ;)
Awatar użytkownika
Karolek78

Post autor: Karolek78 »

Mnie się przyśniło że Thomas Anders i Bernd Weidung byli w jury podczas konkursu Eurowizji. Thomas wyglądał dokładnie tak jak w teledysku YMHYMS z 1984 roku natomiast Bernd wyglądał jak wygląda dzisiaj z tym że miał krótkie siwe włosy i trochę wyłysiał :lol: . Razem wystąpili z piosenką Cheri Cheri Lady. Thomas tak machał rękoma że Bernd musiał robić uniki. Berndowi bardzo się to nie spodobało i tak zakończył się sen. Co ciekawe dwóch Thomasów przyśniło mi się tej nocy dwa razy.
Karolek78
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Dzisiaj śniło mi się,że wieszałam niedaleko mojego domu plakat z informacją o koncercie Thomasa w Warszawie.Jak wracałam kilka godzin później do domu to plakat był w strzępach :(
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Karolek78 pisze: Co ciekawe dwóch Thomasów przyśniło mi się tej nocy dwa razy.
No coś takiego. :shock: Tego jeszcze nie było. Mnie tyle razy śnił się Thomas ale żeby podwójnie to jeszcze nigdy. Podwojony Thomas. Ale extra. :P
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Jasmine

Mi się ostatnio śniło że Thomas wychodził z jakiegoś budynku i ja go 'zaatakowałam' uściskiem :lol:
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Dwa dni temu po raz pierwszy w życiu śnił mi się Thomas :P Śniło mi się, że byłem na jego koncercie i dostałem od niego autograf :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Karolek78

Było już trochę chłodno, tak jakby jesień już nastała na moim podwórku gdy nagle zobaczył na nim Bohlena. Podaliśmy sobie ręce i zapytał czy umiem angielski. Odpowiedziałem że nawet nie źle i że się dogadamy. Dieter chodził po podwórzu, zaglądał tu i tam a ja zadawałem mu pytania. Kiedy wszedł do kotłowni i zaczął dokładać węgiel do pieca ja zapytał coś o Negroniego i sen się skończył.

Tak wyglądało moje spotkanie z Dieterem.
Karolek78
Awatar użytkownika
Karolek78

Wszystkie sny związane z naszymi idolami są takie radosne i miłe, mnie jednak tej nocy przyśnił się zły sen dotyczący Dietera. Przyśniło mi się że oglądając telewizję natrafiłem na reportaż w którym była mowa o tym iż Dieter miał wypadek samochodowy w Polsce i chyba był ranny.
Karolek78
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Dla mnie już chyba zaczyna się ten okres przed koncertowy,bo w ciągu tych wakacji miałam 3 sny z koncertem Thomasa. Każdy sen był oczywiście nie co inny. Najpierw miałam sen Thomasa z Dieterem,byłam nie co zaskoczona-jak to z Dieterem ??? To MT znów się reaktywował? Oj będzie o czym pisać na Forum :D . Za jakiś czas śnił mi się koncert Thomasa solo,a dzisiejszej nocy śnił mi się Thomas i Uwe. Najciekawsze w tych snach jest to,że zawsze radzę sobie w rozmowach z Thomasem. W rzeczywistości nie znając ani angielskiego ani też niemieckiego na tyle aby z Thomem zamienić kilka słów,to w snach idzie mi to perfect,hehe. Po takich snach chodzę potem pół dnia skołowana - jak było pięknie :D ...i po co ja się obudziłam ... :P
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Ja również nie znam niemieckiego i bardzo słabo angielski ale w jednym z moich snów byłam zaskoczona bo okazało się,że Thomas umie mówić po polsku :wink:
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Dzisiaj śniło mi się,że była niedziela tydzień po koncercie Thomasa w Warszawie.Włączam telewizor na TVP2,a tam wywiad z Thomasem,który został nagrany przed koncertem :) Szkoda,że to był tylko sen :(
Awatar użytkownika
Jasmine

Ja miałam ostatnio dziwny sen. Śniło mi się że byłam na koncercie MT na jakiejś wielkiej hali i gdy podeszłam bliżej, okazało się że to nieprawdziwe MT śpiewa, tylko jacyś podszywający się :lol:
Awatar użytkownika
dieErdbeere91

Post autor: dieErdbeere91 »

Mnie Thomas przyśnił się w sumie jaieś 2 razy i to było mniej więcej po jego koncercie w Katowickim Spodku. Tego pierwszego snu nie pamiętam, ale ten drugi był głupi, więc nie sposób go zapomnieć...

Pamiętam byłam z mamą na jego jakimś koncercie, nie wiem nawet gdzie to było, ale jakaś duża hala. Bardzo się spieszyłyśmy żeby być możliwie jak najwcześniej przed koncertem, by stać blisko sceny. Weszłyśmy do hali, a tam pusto... pobiegłam szybko i stanęłam pod samą barierką szczęśliwa że nikt nie będzie mi zasłaniał i przeciskał się. Gdy koncert się zaczął Thomas zaśpiewał pare piosenek, podszedł do nas i zadawał jakieś pytania po angielsku, a ja na nie odpowiadałam.. [normalnie było by to raczej nie możliwe, gdyż mój angielski pozostawia wiele do życzenia]. Wiem że zaprosiłam go po koncercie do nas do domu na obiad, a on przyjął zaproszenie.
Potem taka nagła zmiana akcji.. i znaleźliśmy się u nas w domu. Mama nakryła do stołu, akurat na obiad była zupa pomidorowa. xD Zjedliśmy, mama zaczęła gotować drugie danie, a Thomas poszedł oglądać ze mną tv w salonie. Siedzimy i oglądamy, mama podchodzi do mnie i każe mi iść do sklepu po ziemniaki, bo w domu już nie ma.. No to szybko się zrywam i biegnę ile sił w nogach do tego sklepu żeby jak najszybciej wrócić.
Wchodzę do domu i pytam mamy gdzie jest Thomas, a ona mi na to mówi, że musiał już jechać do domu, ale żebym się tak nie smuciła i że na pewno do nas wróci, bo wrzuciła mu 2 zł do kieszeni marynarki.. A ja oczywiście bardzo się ucieszyłam że wrzuciła mu to 2 zł do kieszeni bo napewno jeszcze wróci.. :lol:

Co za głupoty... wyobraźnia po prostu nie zna granic! :wink: Ale nie powiem mieć takiego gościa w domu u siebie np w niedziele na obiedzie to była by fajna sprawa, niejeden/na z was by na pewno chciał/a. :D
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong

Ann
Członek TAFC Polska

Dzisiaj śniło mi się,że Thomas miał wystąpić w przyszłym roku latem,w jakiejś podwarszawskiej miejscowości,która w rzeczywistości nie istnieje :wink:
ODPOWIEDZ