13.08.2011r. Thomas Anders w Łodzi (niezrealizowany)

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Re: 13.08.2011r. Thomas Anders w Łodzi !!!???

Post autor: edmund1974 »

krzysiubydzia_mt pisze:
polaczek892 pisze:Fajnie, że Thomas będzie śpiewał w Łodzi akurat w sierpniu tylko, że są pewne przeszkody:
Po pierwsze z dojazdami kiepsko
A po drugie moja mama co do wyjazdu nie szanuje moich decyzji.
I co mam teraz począć?
Polaczek, a z jakiego miasta jesteś? Nie chciałbym być wścibski, ale jeśli końcówka Twojego nicka oznacza że jesteś rocznik 1992, to myślę że Twoja mama nie wiele ma do powiedzenia w sprawie Twojego wyjazdu na koncert :wink:
Witam.

Oj widzę, że kolega ma blade pojęcie o rodzinie i wychowywaniu dzieci. Nie wiem jak u Ciebie i u Twoich znajomych ale u mnie w domu a także w domach moich znajomych było tak, że dziecko (nawet pełnoletnie) musi się liczyć ze zdaniem swoich rodziców, jeśli mieszka pod jednym dachem ze swoimi rodzicami. Jeśli się stawia i chce pokazać swoją pozorną dorosłość to droga wolna - może zamieszkać sam/sama i robić co się jej/jemu żywnie podoba. Mnie osobiście taka metoda wychowawcza odpowiada. Dziecko powinno darzyć szacunkiem swoich rodziców i liczyć się z ich zdaniem. Zupełnie inna sprawa ma się z osobami, które już mieszkają same - wtedy same podejmują decyzje i ponoszą konsekwencje swych ewentualnie błędnie podjętych decyzji.

Nie wiem jak jest z koleżanką polaczek892, ale jeśli jest na utrzymaniu swoich rodziców albo mieszka z nimi pod jednym dachem (albo jedno i drugie) to nie ma wyjścia - musi liczyć się z ich zdaniem.
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
malenstwo 066

Post autor: malenstwo 066 »

A może firma H. Skrzydlewska byłaby zainteresowana reklamą? Na razie sponsorują łódzkich żużlowców, to może byliby zainteresowani? Pozdrawiam
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

malenstwo 066 pisze:A może firma H. Skrzydlewska byłaby zainteresowana reklamą? Na razie sponsorują łódzkich żużlowców, to może byliby zainteresowani? Pozdrawiam
Dzięki :) Wysłałam maila no i pojadę na rozmowę. MOŻE KTOŚ MA JAKIEŚ ZNAJOMOŚCI NP. W SALONIE SAMOCHODOWYM???
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Może szukajcie sponsorów wśród telewizji lokalnych,kablowych,stacji radiowych,wszelkiego rodzaju salonów:fryzjerskich,mody,samochodowych, może jakieś restauracje cokolwiek,może nawet jakieś sklepy typu Real,Auchan itp... :)...tyle mogę podpowiedzieć ale na to pewnie sami już wpadliście.Nic konkretniejszego nie przychodzi mi na myśl.
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Witajcie!!!Koncert Thomasa w Łodzi? mam do Łodzi 45 km, jeżeli wszystko się uda to ja nawet na piechotę dojdę.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Kochani, bardzo się cieszę, że jest zainteresowanie koncertem Thomasa w Łodzi :) Główną ideą tego wątku jest "polowanie" na kontakty - w sensie: może ktoś z Was lub ktoś z Waszej Rodziny pracuje w sporej firmie, która mogłaby być zainteresowana tego typu reklamą... Z już takim poparciem, niejako "po znajomości" są większe szanse, że dana firma się zgodzi...
Działam cały czas, wysłałam już mnóstwo maili - ale wiadomo, u nas wszystko łatwiej "załatwia się po znajomości" :) Dlatego raz jeszcze proszę - gdyby ktoś z Was miał "wejścia' w jakiejś firmie ;) to bardzo proszę o kontakt. No przecież nam wszystkim zależy na tym, żebyśmy się spotkali i podziwiali Thomasa!!!! :D
Tomahow8

Post autor: Tomahow8 »

Może firma Invar Integracje ma swój oddział w ŁOdzi na suwalskiej lub w sieradzu. Byłoby super. pozdrawiam
malenstwo 066

Post autor: malenstwo 066 »

A może telewizja TOYA?
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

Wspaniały pomysł. Mam nadzieję, że dojdzie do skutku.
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Podam kilka firm i adresów
Dalkia Łódź, ul. Andrzejewskiej 5;Indesit Company Polska ul. Dąbrowskiego 216;BSP ul.Pabianicka 94/96;„ZIMNY” Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi ul. Rzgowska 142/146;Koncesjonowane Biuro Ochrony Mienia i Osób Servo S.J. Kur i Wspólnicy ul. Piotrkowska 148/150
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Tomahow8, malenstwo 066, betiq_ - serdeczne dzięki! Właśnie o to w tym wątku chodzi :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Można by też spróbować w Plusie,Erze ,Orange,Play,Heyah itp...
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Post autor: usunięte konto #1786 »

atlantyda ;o) pisze:Można by też spróbować w Plusie,Erze ,Orange,Play,Heyah itp...
oooooo wilku mowa :P Radio PLUS :!: - oni są obecnie bardzo zainteresowani MT - codziennie grają ich piosenki. Myślę, że istnieje duża szansa, aby koncert odbył się pod patronatem tejże rozgłośni :D

Patryku, działaj... :P
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

krzysiubydzia_mt pisze:
atlantyda ;o) pisze:Można by też spróbować w Plusie,Erze ,Orange,Play,Heyah itp...
oooooo wilku mowa :P Radio PLUS :!: - oni są obecnie bardzo zainteresowani MT - codziennie grają ich piosenki. Myślę, że istnieje duża szansa, aby koncert odbył się pod patronatem tejże rozgłośni :D

Patryku, działaj... :P
Można by spróbować nie tylko w radiu PLUS, ale też w rozgłośniach, które mają swoją siedzibę w Łodzi.
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Przepraszam ze tak długo nie pisałam ale miałam popsuty komputer. Tez bardzo bardzo bym sie cieszyła gdyby ten pomysł doszedł do skutku. Powodzenia
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Post autor: usunięte konto #1786 »

thomas1100 pisze:Przepraszam ze tak długo nie pisałam ale miałam popsuty komputer. Tez bardzo bardzo bym sie cieszyła gdyby ten pomysł doszedł do skutku. Powodzenia
A co się stało?, ja naprawiam komputery :P

Pomysł się uda, do sierpnia sporo czasu, a Fanclub jak widać działa pełną parą :!: :)
ODPOWIEDZ