Thomas na prywatnym koncercie?
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Re: Thomas na prywatnym koncercie?
Jeden a konkretny argument podawany w wielu mailach od fanów może zaskutkować. Jeśli zamiast tego będzie kilka propozycji co ma zrobić to wkońcu NIC nie zrobi. Powiedział 5 to niech będzie 5 ale sprawiedliwie dla tych co teraz się o tym dowiedzieli jak własnie Ty. Chciał od zeszłego roku to powinien to wręcz ogłosic w info o Fan Party 2010 wcześniej, by było to zahcętą do przyjazdu na imprezę.
Mówienie o tym dopiero na samej imprezie i że liczy sie rok wstecz jest nie dobrym rozwiązaniem, powiedział bym niesprawiedliwym dla fanów.
Jeśli się z tą propozycja nie zgadzasz to już nie wiem o co chodzi. Poczekajmy co inni na to bo może to nie jest wcale problemem dla innych fanów że nie będa brani pod uwagę w losowaniu.
Mówienie o tym dopiero na samej imprezie i że liczy sie rok wstecz jest nie dobrym rozwiązaniem, powiedział bym niesprawiedliwym dla fanów.
Jeśli się z tą propozycja nie zgadzasz to już nie wiem o co chodzi. Poczekajmy co inni na to bo może to nie jest wcale problemem dla innych fanów że nie będa brani pod uwagę w losowaniu.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Moim zdaniem Patryk ma rację.
Co Wam szkodzi napisać konkretny e-mail do Thomasa?Bez takich "a lepiej by było gdyby tak albo gdyby tak".Napiszcie Ci co są zainteresowani odnośnie zbieraniu znaczków od tego roku.Im więcej będzie takich sygnałów tym prędzej Thomas zareflektuje na to-tak mi się wydaje.Być może nie przemyślał sprawy do końca ogłaszając konkurs teraz,który ma się liczyć od zeszłego roku.
Tak będzie najrozsądniej.
Co Wam szkodzi napisać konkretny e-mail do Thomasa?Bez takich "a lepiej by było gdyby tak albo gdyby tak".Napiszcie Ci co są zainteresowani odnośnie zbieraniu znaczków od tego roku.Im więcej będzie takich sygnałów tym prędzej Thomas zareflektuje na to-tak mi się wydaje.Być może nie przemyślał sprawy do końca ogłaszając konkurs teraz,który ma się liczyć od zeszłego roku.
Tak będzie najrozsądniej.
- sebciu1974
- Kontakt:
Szkoda że nikt się nie odezwał na samym Fanday może sprawa byłaby od ręki załatwiona. Oczywiście ważne jest aby wszyscy napisali tak samo. Może po prostu wystarczy napisać że te zasady są nie w pożądku w stosunku do wszystkich a sposób rozwiązania problemu zostawić samemu Thomasowi.
- michal.czeslaw
No to rzeczywiście niektórzy mają WIELKI problem-mnie nie dotyczy.Nie dotyczy mnie też ewentualna wygrana,więc sobie tym głowy nie zaprzątam.Ale gdyby...to w moim mieszkaniu nie ma warunków na koncert-chyba, ze Thomas śpiewał by a kapella.Zorganizowała bym to tak:wynajęła bym najlepszy hotel dla mojego gościa na czas pobytu.Wynajęła bym też salę w domu kultury.żeby to był koncert z prawdziwego zdarzenia.Zaprosiła bym na niego moich przyjaciół,rodzinkę,media i oczywiście fanów,którzy zechcieli by być Thomasa i moimi gośćmi.I tyle-proste no nie?Pozdrawiam! 
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Ale kto miał się odezwać na samym Fan Party???? większość z tych co tam była to stali bywalcy!sebciu1974 pisze:Szkoda że nikt się nie odezwał na samym Fanday może sprawa byłaby od ręki załatwiona. Oczywiście ważne jest aby wszyscy napisali tak samo. Może po prostu wystarczy napisać że te zasady są nie w pożądku w stosunku do wszystkich a sposób rozwiązania problemu zostawić samemu Thomasowi.
Tych co byli tam pierwszy raz było pewnie tylko kilka osób. Zresztą wszystkich dość mocno zaskoczyła ta wiadomość!
I wydaje mi się ze ten pomysł powstał przed ostatnim fanparty!
I dotyczy tych co stale są na fan-party,Ty byłeś tam pierwszy raz wiec czujesz się oszukany, w przyszłym roku będą nowi i też będą mieli pretensje że ich to ominie bo tez będą chcieli brać w tym udział!
Nie bardzo wiem kogo masz na myśli pisząc wszyscy powinni napisać tak samo.... chcesz żeby wszyscy uczestnicy FanParty napisali do niego czy tylko my z Polski?
Wydaje mi się ze lepszym rozwiązaniem będzie zapytać go o to jak zjawi się w Polsce! Niż wysyłać maile do niego bo tych osób będzie pewnie z pięć!Wiec pewnie nawet nie zwróci uwagi na takiego maila!
Dla mnie to nie jest jakaś istotna sprawa i nie zaprzątam sobie tym głowy, nie zależy mi na tym losowaniu ani na prywatnym koncercie uważam ze to jest niezbyt fajny pomysł!
Lepszym prezentem było by gdyby on kogoś zaprosił do siebie np. na Ibizę
Nie wyobrażam sobie Thomasa u siebie.
Ostatnio zmieniony czw mar 31, 2011 16:38 przez skorpionek1975, łącznie zmieniany 1 raz.
- sebciu1974
- Kontakt:
Nikogo nie mam na myśli, a za razem wszystkich czyli siebie też. Ale to nieważne. Nie chodzi tu o to komu zależy a komu nie tylko żeby było sprawedliwie. A ten list to nie mój pomysł i to nie ja rozpocząłem tą dyskusję.
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Dla mnie najbardziej sprawiedliwe było by gdyby niczego nie ogłaszał,a na ostatnim fan party po prostu zrobił takie losowanie, była by to nagroda dla najwytrwalszych fanów którzy uzbierali wszystkie hologramy! Bez zachęcania byle by tylko być a może się wygra!wtedy nikt nie czułby się oszukany!
I nadal twierdze że zamiast pisać maile do niego, lepiej zadać mu to pytanie jak będzie okazja.
I nadal twierdze że zamiast pisać maile do niego, lepiej zadać mu to pytanie jak będzie okazja.
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
Zgadzam się w 100%. Fajniej było by gdyby ta nagroda była taką niespodzianką na FanParty 2014. Nagroda dotyczyła by tych najwytrwalszych fanów, którzy jeździli na FanParty zupełnie bezinteresownie i nieświadomi nagrody, która może ich czekać. A jest jak jest. Thomas chciał tak, kto wie może miał ku temu jakieś powody. Nie wiemy. Faktycznie z ciekawości można go o to zapytać gdy będzie w Polsce. I tyle...skorpionek1975 pisze:Dla mnie najbardziej sprawiedliwe było by gdyby niczego nie ogłaszał,a na ostatnim fan party po prostu zrobił takie losowanie, była by to nagroda dla najwytrwalszych fanów którzy uzbierali wszystkie hologramy! Bez zachęcania byle by tylko być a może się wygra!wtedy nikt nie czułby się oszukany!
Ale jedno jest pewne, powiadomienie o tej nagrodzie było wielkim zaskoczeniem dla wszystkich obecnych na FanParty 2011.
Pozdrawiam
Pozdrawiam M.
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Złote Przeboje właśnie zdradziły detale odnośnie trasy koncertowej w Polsce 
Więcej napisałem TUTAJ
To co dziewuchy? Będziecie skakać z radości?

Więcej napisałem TUTAJ
To co dziewuchy? Będziecie skakać z radości?
- xewela89x
Ha ha ha, dobry żarcik 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Najprędzej o trasie koncertowej Thomasa na pewno dowiemy się z naszej stronkikrzysiubydzia_mt pisze:Złote Przeboje właśnie zdradziły detale odnośnie trasy koncertowej w Polsce
Więcej napisałem TUTAJ
To co dziewuchy? Będziecie skakać z radości?![]()
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
O tak. Szykujemy wielką promocję dla członków TAFCPL. 
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Znając Was to wyskoczycie(moderntalking.pl i thomas-anders.pl) jak Filip z konopi
i zacznie się
szaleństwo
i ruch na forum oraz w portfelach hehe,załatwianie transportów i w ogóle gorączka...już czekam
.
Pisząc "wyskoczycie" mam na myśli szefostwo TAFCPL i Administratora (w dobrym znaczeniu tego słowa) moderntalking.pl
.
Pisząc "wyskoczycie" mam na myśli szefostwo TAFCPL i Administratora (w dobrym znaczeniu tego słowa) moderntalking.pl