Czy chciałbyś zaprzyjaźnić się z Thomasem?

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Molca

Re: Czy chciałbyś zaprzyjaźnić się z Thomasem?

Post autor: Molca »

Odpowiedź na zadane w twmacie pytanie brzmi TAAAKKKKK!!!
AGNES911

Post autor: AGNES911 »

Liczę na to ,może któregoś dnia...byłoby wspaniale
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Jasne była by to wielka przyjemność dla mnie:)
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

jest normalnym człowiekiem ,któremu sława i bogactwo nie namieszało w głowie,przyjaciel na 100%żeby się przekonać trzeba się udać na FanDay,tak mi się przynajmniej wydaje ,chciałbym w 2014 się wybrać .. :)
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Oczywiście, że tak. Wydaje się niezwykle ciepłym, sympatycznym człowiekiem i jak słusznie wielu zauważyło, sława nie uderzyła mu do głowy i to jest niesamowite.
Pierwsze co bym zrobiła, to podziękowałabym mu za moją przyjaciółkę, bo gdyby nie on, gdyby nie MT nigdy byśmy się z Kasią nie poznały!
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

```````moja koleżanka będąc w szpitalu,wtedy po raz pierwszy usłyszała M.T -tknęło w nią życie i chęć wyzdrowienia. :D 8)
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

No jasne, że tak. Naturalny, normalny, zawsze uśmiechnięty, nie "strzela fochów" i nie gwiazdorzy. Thomas to człowiek o wielkim sercu i myślę, że on by wszystkich nas przygarnął do swojego serducha. A przez to, że szanujemy go jako człowieka i uwielbiamy jego muzykę, możemy śmiało powiedzieć, że on JEST naszym przyjacielem!!!
Pozdrawiam wszystkich fanów
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
AT-omka
Kontakt:

Post autor: AT-omka »

pewnie nikogo nie zdziwię jeśli powiem że tak , Thomas to wspaniały , dobry , mądry i inteligentny człowiek, mało mogę powiedzieć negatwywnych rzeczy o nim - pewnie jako przyjaciel jest nieoceniony :-) 8) :D
Meg
Członek TAFC Polska

Post autor: Meg »

a kto by nie chciał?! na koncercie można wywnioskować z zachowania Thomasa jakim jest człowiekiem i myślę, że nawet jakby nie był gwiazdą nadawałby się na Przyjaciela:)
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Thomas jest wspaniałym artystą i ma piękny głos.Co do przyjaźni to też bym bardzo chciała mieć takiego przyjaciela tak jak każdy z Was :) Ale i można powiedzieć,że jest naszym przyjacielem po przez swoją muzykę i jego koncerty,jest dla nas dostępny,uśmiecha się do nas i przemawia do widowni,żartuje też.Jest punktualny,a przede wszystkim śpiewa na żywo.Wiem,że napisałam o Thomasie jako artyście,ale i też oglądając i słuchając jego wywiady jest to odniosłam wrażenie,że mam podobny charakter do niego jak się wypowiada czasem o sobie jaki on jest ;) I jestem szczęśliwa,że mogę go słuchać,oglądać zdjęcia,filmiki no i na koncertach(dopiero drugi przede mną będzie w lipcu..) no i mam takie nietypowe marzenie,żeby mieć takiego podobnego faceta jak Thomas.Chociaż wiem,że to głupie co napisałam,ale On jest dla mnie przyjacielem i do końca moich dni zawsze będzie moim najdroższym przyjacielem,a zarazem idolem :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Co za pytanie ? Thomas ma świetną osobowość i jest niepowtarzalny... Takiego Thomasa mieć ,to wielki skarb i w dodatku jaki przystojny ,brak słów...
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Monia82 pisze:Oczywiście, że tak. Wydaje się niezwykle ciepłym, sympatycznym człowiekiem i jak słusznie wielu zauważyło, sława nie uderzyła mu do głowy i to jest niesamowite.
Pierwsze co bym zrobiła, to podziękowałabym mu za moją przyjaciółkę, bo gdyby nie on, gdyby nie MT nigdy byśmy się z Kasią nie poznały!
Mialam mozliwosc do blizszego zapoznania sie z Thomasem. On jest dokladnie taki jak Moni mowi. Wiedzialam wuiele razy jak z fanami ktorych juzbardzo czesto wida rozmowy prowadzi. Nik by nie nie kapna ze to fan z gwiazdorem rozmawia. Tych fanow z ktorymi rozmowy prowadzit znam juz od wielu lat. Spotykamy sie na wystepach. Ja staam i tez chcialam sie w rozmowe wlaczyc ale nie wydobylam ani slowa- Z wiekrzesci z osob z ktorymi thmas rozmowe prowwadzil korespondowalam.
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

Post autor: aldona »

Tak szczerze powiedziawszy to Thomasa traktuję jak takiego aniołka ,który zawsze jest prze mnie . Muzyka, Jego głos towarzyszy mi całe życie .Zawsze w torebce mam mp3 z Jego muzyką i często jest tak ,że odpowiednia piosenka ,powie mi co mam zrobić ,pomoże mi się roześmiać i wzruszyć .Jak prawdziwy przyjaciel za którego uważam Thomasa
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Post autor: Dieterowiczka »

polaczek892 pisze:Nawiązując do wątku ''Czy chciałbyś zaprzyjaźnić się z Dieterem'' zastanawiam się czy nie chciałabym przyjaźnić się z Thomasem.
Uważam, że jest miły, towarzyski i otwarty na sprawy społeczne( co świadczy o nim chęć zgłaszania się jako potencjalnego dawcę szpiku viewtopic.php?f=2&t=3524).
A jakie jest wasze zdanie niekonieczne jako gwiazdy muzyki lat 80-tych, ale jako o człowieku?
Gdzie jest wątek : " Czy chciałbyś zaprzyjaźnić się z Dieterem " Bo nie umiem go znaleźć :D
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Bo chyba mało kto chciałby się z nim zaprzyjaźnić. On sam chyba mało kogo lubi.
Nie piszę tego złośliwie, ot moje przemyślenia po przeczytaniu myślę setek różnych materiałów , posłuchaniu wywiadów (nie tylko Thomasa) kiedyś i obecnie...
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

Post autor: aldona »

Monia82 pisze:Bo chyba mało kto chciałby się z nim zaprzyjaźnić. On sam chyba mało kogo lubi.
Nie piszę tego złośliwie, ot moje przemyślenia po przeczytaniu myślę setek różnych materiałów , posłuchaniu wywiadów (nie tylko Thomasa) kiedyś i obecnie...
Masz całkowitą rację Monia ,Dieter całkowicie różni się z Thomasem charakterami .Thomas jest ciepły ,miły i przesympatyczny ,a Dieter szczery do bólu i nie przystępny
ODPOWIEDZ