atlantyda ;o) pisze:kiedyś to się mówiło,że "woda sodowa uderzyła do mózgu" .
Ja myślę,że mu nic nie uderzyło. W końcu doszedł do wszystkiego swoją pracą to chyba coś mu się należy od życia.
To,ze ma taki charakter jaki ma wcale nie oznacza,ze nie nadaje się na przyjaciela.
Give me peace on earth-Please try We stil have dreams-Dreams about Modern Talking It's your smile-Dieter's smile Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Ja nie chciał bym się zaprzyjaźniać z Dieterem. Żeby się z kimś zaprzyjaźnić to trzeba tego kogoś dobrze poznać, a ja nie znam go osobiście i raczej na pewno nigdy nie poznam. Dieter jest dla mnie gościem, który "sprzedaje" świetną muzykę i ja ją od niego kupuję. Nie interesuje mnie jego życie prywatne; to co robi to jego prywatna sprawa.
mnie tez interesuje glownie jego tworczosc,jego zycie prywatne to jego sprawa... a jednak lzej by bylo mi na sercu gdyby byl dobrym czlowiekiem. Nie lubie byc olewanym a czasami czuje ,ze Dieter sobie mysli: "mam Cie w dupie i tak to kupisz i bedziesz sluchal". Wtedy czuje sie troche jak frajer,pomiata mna a ja i tak za nim "biegam".
Tak sie w sumie zastanawiam,czy jest cos co sprawiloby,ze przestalbym sluchac jego muzyki (Modern Talking,Blue System). Co musialby zrobic? w sumie to sprawa na nowy temat ale mozna to tez podciagnac pod jego charakter i sprawe przyjazni.
Ja w życiu nie pomyślę,że Dieter nie jest dobrym człowiekiem. Może na swoje odpały czasami ale zły nie jest na pewno.
Give me peace on earth-Please try We stil have dreams-Dreams about Modern Talking It's your smile-Dieter's smile Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Zawsze można chcieć, tyle że nie wiadomo, co by z tego wyszło. Większość z nas ma jakieś wyobrażenie o Dieterze na podstawie tego, co słyszał, przeczytał, czy też zobaczył. I jak każde wyobrażenie, te może być mniej więcej prawdziwe albo zupełnie mylne - można tak naprawdę tego dowiedzieć się, dopiero poznając tę drugą osobę, w tym przypadku Dietera.
Myślę, że mogłabym spróbować i zobaczyć, co by z tego wyszło. Tak z ciekawości, na ile wyobrażenia odpowiadają prawdzie.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.