Organizacja koncertów Thomasa
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Re: koncerty Thomasa
Mysle że teraz mogę o tym napisać.
Przed koncertami w Kielcach kontaktowałem się w sprawie patronatu medialnego z radiem Złote Przeboje. Jeden z dyrektorów programowych odpisał mi tak:
" nasze radio nie jest zainteresowane tym wokalistą, nie jest to muzyka jakiej oczekują nasi słuchacze"
podobnie RMF FM
jedynie Radio Alfa z Krakowa, Radio Kielce i Radio Vox za pomocą Marka Sierockiego zgodziły się promować koncert.
Przed koncertami w Kielcach kontaktowałem się w sprawie patronatu medialnego z radiem Złote Przeboje. Jeden z dyrektorów programowych odpisał mi tak:
" nasze radio nie jest zainteresowane tym wokalistą, nie jest to muzyka jakiej oczekują nasi słuchacze"
podobnie RMF FM
jedynie Radio Alfa z Krakowa, Radio Kielce i Radio Vox za pomocą Marka Sierockiego zgodziły się promować koncert.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
No to mi mówiłeś przez telefon jak dzwoniłeś w sprawie biletu, pamiętam33ccd pisze:Mysle że teraz mogę o tym napisać.
podobnie RMF FM
jedynie Radio Alfa z Krakowa, Radio Kielce i Radio Vox za pomocą Marka Sierodzkiego zgodziły się promować koncert.
No ale w karnawale trochę MT Złote Przeboje zagrali i prezenterzy puszczając ich często zachwalali i bardzo ładny komentarz o nich puszczali
Dlatego teraz skoro znów zauważamy większe zapotrzebowanie na taką muzę, to Thomas mógłby urozmaicić swoją trochę trasę koncertową, a nie stale jakieś Kadzielnie i inne "zapupia"
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Ale to nie on planuje swoje trasy koncertowe jak Madonna, Shakira, Lady Ga Ga czy Kylie Minogue. Jedzie tam gdzie go zamówią i nie ma na to za bardzo wpływu tym bardziej że nie jest tani w porównaniu do BBB, Fancy czy inne gwiazdy tamtych lat. To nie ten format gwiazdy a szkoda.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Re: Organizacja koncertów Thomasa
Husku masz rację lepiej sobie nie psuć sobie niespodzianki domysłami.
Patryku ale to chyba nie ta niespodzianka -mam przynajmniej taką nadzieję
A kiedy co nie co dowiemy się o tej niespodziance?
Patryku ale to chyba nie ta niespodzianka -mam przynajmniej taką nadzieję
- Joanna91
No proszę, czego ja się tu dowiaduję... czyżby coś mnie ominęło? Ogarnij się i nie wprowadzaj ludzi w błąd.krzysiubydzia_mt pisze:Jedynie drażni mnie, że Thomas w kółko wybiera "oklepane" miejsca Polski. Zagrał już w Bełchatowie, Kluczborku czy Kielcach... ale przecież ten rejon to nie jedyne zakątki naszego wspaniałego kraju
Ciekawe jaką to niespodziankę szykujecie... mam nadzieję, że niebawem dowiemy się czegoś więcej na ten temat, bo już ciekawość mnie zżera
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Rzeczywiście błędną informację podałemJoanna91 pisze:No proszę, czego ja się tu dowiaduję... czyżby coś mnie ominęło? Ogarnij się i nie wprowadzaj ludzi w błąd.krzysiubydzia_mt pisze:Jedynie drażni mnie, że Thomas w kółko wybiera "oklepane" miejsca Polski. Zagrał już w Bełchatowie, Kluczborku czy Kielcach... ale przecież ten rejon to nie jedyne zakątki naszego wspaniałego kraju
Bo to nie w Kluczborku, a w NĘDZY Thomas koncertował i tą miejscowość miałem właśnie na myśli
Wielkie sorry, ale to właśnie dzięki forumowiczce Joannie91 trochę mi się te miejscowości "pogmatwały"
- Agata
Na początku kwietnia w Rosji:selena pisze:Czy wiadomo już gdzie Thomas w tym roku bedzie koncertował?
02.04 Kazań
03.05 Niżny Nowogród
05.04. Pałac Kremlowski, Moskwa
Z kolei pod koniec maja planowane są koncerty na Białorusi - w Grodnie, Mińsku i Homelu.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dzięki Agata,ale bardziej mamy na myśli gdzie i kiedy Thomas w Polsce da Koncerty 
Wiem,że na wszystko przyjdzie czas,dlatego ja czekam...z niecierpliwością co prawda,ale czekam
Wiem,że na wszystko przyjdzie czas,dlatego ja czekam...z niecierpliwością co prawda,ale czekam
- Ann
- Członek TAFC Polska
Ja też czekam z niecierpliwością na koncerty Thomasa w Polsce.Tak bym chciała znowu posłuchać i zobaczyć Thomasa na żywo.
MY DREAMS COME TRUE 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Napisałam dziś do UM Mysłowice,może będą zainteresowani zaproszeniem Thomasa na majówkę
Chyba bym "umarła" ze szczęścia
Mam takie przeczucie,że jeśli nie w Mysłowicach to może w innym zakątku naszego kraju Thomas wystąpi 1,2 lub 3ci maja
Chyba bym "umarła" ze szczęścia
Mam takie przeczucie,że jeśli nie w Mysłowicach to może w innym zakątku naszego kraju Thomas wystąpi 1,2 lub 3ci maja
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
33ccd pisze:Witaj krzysiubydzia_mt
Nie stać Cię na bilet? Taki jesteś fan że nie ruszysz się z domu? Oczywiście najlepiej gdyby zagrał przed Twoim domem byś za darmo z okna pooglądał. Nie poświęcisz się by pojechać dalej niż za granicę swojego miasta?
Ale gdybyś bardzo chciał to będzie losowanie dla prawdziwych fanów. Thomas powiedział ze zagra u szczęśliwca w domu gdzie kolwiek by to nie było po jubileuszowym 25 Fan Party.
Mam propozycję. Poszukaj sponsorów, zainteresuj Prezydenta swojego miasta, to koncert bedzie u Ciebie w Twoim mieście. Pomożemy Ci w organizacji i reklamie.
Dzięki, że poruszyliście ten temat organizacji koncertów bo w Leśnej to prawie w ogóle nie ma imprez zorganizowanych przez urząd gminy no po prostu totalna nuda.
No taka nuda, że szkoda gadać no brak mi słów po prostu.
- karuus
Podobnie, jak Wy też czekam z niecierpliwością na koncerty Thomasa w Polsce.
Mam tylko cichą nadzieję, że nie bedą one w maju, bynajmniej nie tak do połowy maja, bo mam maturki w tym roku, no i będę miałą dosyć napięty grafik przez ten okres
Mam tylko cichą nadzieję, że nie bedą one w maju, bynajmniej nie tak do połowy maja, bo mam maturki w tym roku, no i będę miałą dosyć napięty grafik przez ten okres
You can win if you want.!
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Chętnie bym zebrał ekipę z Bydgoszczy i zrobił akcję rodem 2 lata temu czyli pismo do urzędu, projekt żeby wystąpił artysta w Bydgoszczy albo na jakimś festiwalu itp... tyle że nie znajdę ludzi którzy by mi pomogli
Jedna znajoma faworytka Thomasa jest zbyt pochłonięta pracą, druga z kolei niedawno poznała chłopaka i [ciach], a sam jakoś nie wiele bym wskórał... tym bardziej że pojawiło się ostatnio coś takiego 
Obawiam się że to może oznaczać koniec bezpłatnych koncertów TA na terenie naszego kraju...
Obawiam się że to może oznaczać koniec bezpłatnych koncertów TA na terenie naszego kraju...
Ostatnio zmieniony czw mar 31, 2011 15:30 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Co kto z kim robi w domu jest kompletnie bez związku z tematem i powinieneś oszczędzić nam takich szczegółów. Nie interesuje nas życie prywatne twoich koleżanek.
Powód: Co kto z kim robi w domu jest kompletnie bez związku z tematem i powinieneś oszczędzić nam takich szczegółów. Nie interesuje nas życie prywatne twoich koleżanek.
- Agata
Na koncercie w Polsce ma być nowy program. Ciekawe, czy usłyszymy na żywo też tę piosenkę:
Tracklista z Kremla:
1. Why do you cry
2. You can win if you want
3. Suddenly
4. Stop
5. You are not alone
6. Soldier
7. China in her eyes
8. Give me peace on earth
9. Win the Race
10. Stay with me
11. Geronimos caddilac
12. Tenderness
13. Acoustic Set:
1. 100 Years
2. Heaven will know
3. When will I see you again
4. Youre my heart, youre my soul
5. Moscow NIghts
14. No Face no Name no Number
15. Jet Ailiner / Atlantis is calling
16. Last exit to Brooklin
17. Sexy sexy Lover
18. Brother Louie
19. Your my Heart, youre my Soul
20. Cheri cheri Lady
21. My Angel
Tracklista z Kremla:
1. Why do you cry
2. You can win if you want
3. Suddenly
4. Stop
5. You are not alone
6. Soldier
7. China in her eyes
8. Give me peace on earth
9. Win the Race
10. Stay with me
11. Geronimos caddilac
12. Tenderness
13. Acoustic Set:
1. 100 Years
2. Heaven will know
3. When will I see you again
4. Youre my heart, youre my soul
5. Moscow NIghts
14. No Face no Name no Number
15. Jet Ailiner / Atlantis is calling
16. Last exit to Brooklin
17. Sexy sexy Lover
18. Brother Louie
19. Your my Heart, youre my Soul
20. Cheri cheri Lady
21. My Angel
- Krzychoo
Bardzo się cieszę, że Thomas zmienił program. Widzę kilka starszych piosenek, no i Moscow Nights? wow!!
- Agata
"Moscow Nights" - w polskiej wersji "Podmoskiewski zmierzch" - to piosenka specjalnie przygotowana na występ na Kremlu. Naprawdę warto posłuchać. A na początek "YMHYMS" akustycznie - to może się pojawić i u nas, byłoby fajnie: