A ja powiem Wam przewrotnie: Chętnie zamiast pytać posłuchał bym jak to było gdy Modern Talking był na szczycie. Było by co słuchać przez wiele, wiele...kubas988 pisze:Albo do Thomasa tak: czemu byłeś taki zblazowany na wszystkich teledyskach MT w latach 80vader pisze:
a do Thomasa na razie nic nie moge wymyslec![]()
![]()
![]()
Pytania do Thomasa / Dietera
- Tom
Re: Re:
You're My Heart, You're My Soul
- Gasolina91
Re: Pytania do Thomasa / Dietera
Ja bym spytała Dietera: Co pomyślałeś jak pierwszy raz spotkałeś sie z Thomasem w studiu?
Point Of No Return
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Oby nie było tego co w Dieter-Der FilmGasolina91 pisze:Ja bym spytała Dietera: Co pomyślałeś jak pierwszy raz spotkałeś sie z Thomasem w studiu?
- IndependentGirl
Ja bym spytała Thomasa jak zareagował i co pomyślał, gdy Dieter zaproponował mu come back Modern Talking 

- Peter
Ja bym spytał Dietera co z jego solową płytą?
- you're my heart
Ja bym się spytał Thomasa co sądzi o współpracy Modern Talking z Ericiem Singletonem.

-
Różyczka
Do Dietera:
Czy by wykorzystał szanse ponownego stworzenia mt?
Czy chciałby mieć za żonę Polkę?
Czy by wykorzystał szanse ponownego stworzenia mt?
Czy chciałby mieć za żonę Polkę?
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Mam pytanie do Dietera jaki jest twój sposób na super przebój i co sądzisz o naszych artystach?

- użytkownik #1463
Do Thomasa: Kiedy można się spodziewać premiery Good Karma, i dlaczego jest tak przeciągana 
- Gasolina91
A ja bym się spytała zarówno Dietera i Thomasa co sądzą o muzyce Jacksona

Point Of No Return
- Agata
Thomas na to pytanie odpowiada w tym wywiadzie:
- Adi
Właśnie obejrzałem i ze słów Thomasa wynika, że bardzo ceni sobie kunszt muzyki Jacksona. Jak twierdzi, ta muzyka wydaje się być ponadczasowa i nawet po latach wydaje się, jakby jakiś utwór Jacksona został stworzony niedawno, kilka miesięcy temu, że mimo upływu lat nie brzmi anachronicznie. W tych słowach upatruję uznanie Thomasa dla muzyki Jacksona. Ciekawe co Dieter sądzi o Michaelu?Agata pisze:Thomas na to pytanie odpowiada w tym wywiadzie:
Ciekawa jest też ta sprawa Thomasa z kapeluszem Michaela
- Gasolina91
Nasunęło mi się pytanie do Dietera po tym co przeczytalam: Czy chciał by wspólpracować z Michaelem? Mogli by coś fajnego wykręcic...
A z drugiej strony spytałabym się Michaela co sądzi o MT, o muzyce Dietera itp...
A z drugiej strony spytałabym się Michaela co sądzi o MT, o muzyce Dietera itp...
Point Of No Return
- Evaalex
Do Thomasa
Dlaczego maja niektorzy fani specjalne upowanienia i zarezerwowane miejsca na spotkaniu fanclubu?
Dlaczego maja niektorzy fani specjalne upowanienia i zarezerwowane miejsca na spotkaniu fanclubu?
- Didi&Thomas
Pytania do Thomasa / Dietera
Ja chciałbym usłyszeć od Dietera odpowiedź na nast. pytania:
1. Skąd czerpałeś pomysły na przeboje w latach 85-86 ? Byłeś przecież wtedy nazywany "fabryką przebojów"
2. Co byś zrobił inaczej gdybyś miał możliwość cofnięcia się w czasie ?
3. Co uważasz za swój największy sukces a co za największą porażkę ?
4. Drugi rozpad Modern Talking - czy wg. Ciebie - z perspektywy czasu - był koniecznością czy też nie musiało do niego dojść ?
5. Gdybyś mógł, tylko w kilku słowach powiedzieć coś swoim Fanom w Polsce, co byś chciał im powiedzieć ?
Pytania do Thomasa - w innym poście wymieniłem te, jakie chciałbym usłyszeć odnośnie "Good Karma" i duetu z Kasią Novą, tutaj kilka innych:
1. Co wg. Ciebie było autentyczną przyczyną pierwszego rozpadu Modern Talking ?
2. Co byś odpowiedział na kolejną reaktywację MT gdyby z taką propozycją przyszedł do Ciebie Dieter ?
3. Które nagranie z całej dyskografii Modern Talking lubisz najbardziej ?
4. Jaki miałeś wpływ na wybór nagrań na kolejne albumy i w ogóle jak wielki miałeś wpływ na wszytsko co działo się w zespole ?
5. Gdybyś z góry wiedział jak skończy się Twoja druga przygoda z Dieterem (reaktywacja MT w 1998 r.) to zgodziłbyś się na współpracę ?
1. Skąd czerpałeś pomysły na przeboje w latach 85-86 ? Byłeś przecież wtedy nazywany "fabryką przebojów"
2. Co byś zrobił inaczej gdybyś miał możliwość cofnięcia się w czasie ?
3. Co uważasz za swój największy sukces a co za największą porażkę ?
4. Drugi rozpad Modern Talking - czy wg. Ciebie - z perspektywy czasu - był koniecznością czy też nie musiało do niego dojść ?
5. Gdybyś mógł, tylko w kilku słowach powiedzieć coś swoim Fanom w Polsce, co byś chciał im powiedzieć ?
Pytania do Thomasa - w innym poście wymieniłem te, jakie chciałbym usłyszeć odnośnie "Good Karma" i duetu z Kasią Novą, tutaj kilka innych:
1. Co wg. Ciebie było autentyczną przyczyną pierwszego rozpadu Modern Talking ?
2. Co byś odpowiedział na kolejną reaktywację MT gdyby z taką propozycją przyszedł do Ciebie Dieter ?
3. Które nagranie z całej dyskografii Modern Talking lubisz najbardziej ?
4. Jaki miałeś wpływ na wybór nagrań na kolejne albumy i w ogóle jak wielki miałeś wpływ na wszytsko co działo się w zespole ?
5. Gdybyś z góry wiedział jak skończy się Twoja druga przygoda z Dieterem (reaktywacja MT w 1998 r.) to zgodziłbyś się na współpracę ?
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- sellimi
Z tego co pamiętam, to podczas wizyty w programie Bar obydwaj (TA i DB) odpowiedzieli, że You're my heart, you're my soulDidi&Thomas pisze:3. Które nagranie z całej dyskografii Modern Talking lubisz najbardziej ?