Twórczość Thomasa w latach 1989-1997
- Mateusz
-
s.benson
Mati jak sie dobrze wsłuchasz to pogadamyo tym utworze (Across The World Tonight) nie wspomniałem ponieważ głównie podoba mi się w nim tylko tekst, muzyka i melodia natomiast nie do końca
Aniu wiem ,że Thomas ma wiele piosenek...nie tylko o miłości...tylko czy mogłabyś mi uświadomić które sa równie dobre...może przegapiłemzgadzam się całkowicie , również po hiszpańsku brzmi ona wspaniale , ale myślę , że Tom znajduje się bardzo dobrze w wielu innych piosenkach , a przecież nie wszystkie są o miłości
..a co do wersji hiszpańskiej..zaraz sobie sciągne z osiołka vel mułka
- ania sznajder
- Elltoja
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Nie tyle jest to śpiewane, co produkowane przez Thomasa.
http://www.moderntalking.pl/inni/index. ... a=manx.htm
http://www.moderntalking.pl/inni/index. ... a=manx.htm
Jak piszesz tak cię widzą.
- Elltoja
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Peter
Pierwsza płyta Thomasa dość dobra znalazły się tu niezłe, dynamiczne kawałki jak One thing i Solider oraz piękna ballada, najlepsza w karierze - Love of my own. Druga płyta także pogodna, przyjemnie się nią słucha choć może nie tak przebojowa podobają mi się tu Can't give yo anything, Sweet hello the sad goodbye, Hungry hearts i True love. Trzeci album zdecydowanie najlepszy podoba mi się tu wszystko od Turn arround, If you could only see me know po How deep is your love. Czwarty album na drugim miejscu, równie udany fajne są tu tytułowy kawałek oraz I love you forever i Marathon of love. Piąta płyta niewypał, podobnie jak płyta Live Concert. Najwyraźniej Thomasowi zaczęło brakować w tym czasie koncepcji na dobrą muzykę 
- Adi
Mnie z solowych albumów Thomasa najbardziej podobają mi się: z albumu pierwszego z"One thing" i "Love of my own" na czele. Idąc dalej właśnie album "When will I see you again" no i też bardzo lubię "This time" ze względu na nawiązania do Modernu z "King of love" a oprócz tego wyróżniłbym "Every little thing" oraz "Night to remember" 
- Skyliner89MT
- Peter
Re: Twórczość Thomasa w latach 1989-1997
Twórczość Thomasa w latach 1989-1997 obejmuje także jeszcze jeden nie wydany album, moim zdaniem najlepszy. Gdyby się ukazał na pewno by odniósł wielki sukces co stawiałoby pod znakiem zapytania comeback Modern Talking.
- Mateusz
Re: Twórczość Thomasa w latach 1989-1997
O jaki album chodzi?Peter pisze:Twórczość Thomasa w latach 1989-1997 obejmuje także jeszcze jeden nie wydany album, moim zdaniem najlepszy. Gdyby się ukazał na pewno by odniósł wielki sukces co stawiałoby pod znakiem zapytania comeback Modern Talking.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett