Dieter Bohlen znów ojcem :-)

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Dieter Bohlen zostanie znow ojcem :-)

Post autor: atlantyda ;o) »

Peter pisze:Myślę, że nowy potomek Bohlena będzie miał imię na literę M.
No i tu możesz mieć rację.Chyba to Dieter sugeruje imiona swych dzieci i wybierają na literę "M" jak dotąd czwórka jego potomków ma imię zaczynające się na "M" więc i tym razem może być tak samo.
Peter pisze:Ja myślę że jak dziewczyna to Margo a chłopiec to Marco.
Dlaczego tak myślisz?
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Peter pisze:Myślę, że nowy potomek Bohlena będzie miał imię na literę M.
No i tutaj możesz mieć rację.Jak dotąd cała czwórka potomków Bohlena maja imiona zaczynające się na literę "M" :).
Peter pisze: Ja myślę że jak dziewczyna to Margo a chłopiec to Marco.
Dlaczego akurat takie?
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

No to była moja propozycja, na bw ludzie jeszcze typowali inne. Carina jest bardzo ładna, widać, że Bohlen ma gust, nie wiem tylko co go trzymało przy brzydkiej Nadji. Ale Ty zawsze będziesz po jej stronie, nawet uważasz, że pijaństwo jej było usprawiedliwione jakimś powodem? To że Nadja piła to jej wina, bo była alkoholiczka. ;)
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Osobiście bardziej czekam na kolejne produkcje muzyczne a nie łóżkowe Dietera Bohlena. Nigdy nie należałem do tych fanów których interesowało życie prywatne Thomasa czy też Dietera. Rozumiem jednak Wasze zaiteresowanie tymi sprawami i nie krytykuję tego. Wpisem tym chciałem tylko określić swój stosunek to tego typu spraw. Może jest ktoś kto uważa tak samo?
PS. Z punktu widzenia muzycznego może jednak to dziecko będzie jakimś kolejnym natchnieniem i będziemy mogli posłuchać już niebawem czegoś nowego.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Peter pisze:nie wiem tylko co go trzymało przy brzydkiej Nadji. Ale Ty zawsze będziesz po jej stronie, nawet uważasz, że pijaństwo jej było usprawiedliwione jakimś powodem? To że Nadja piła to jej wina, bo była alkoholiczka. ;)
Może to,że prała jego gacie,sprzątała i gotowała czego np.nie chciała robić Verona dlatego ich małżeństwo zakończyło się po miesiącu.Nie ma żadnych dowodów na to,że Nadja była alkoholiczką i owszem będę po jej stronie bo najdłużej ze wszystkich pań musiała znosić wyskoki Dietera.
alunia13

Post autor: alunia13 »

Sebciu1974 zdecydowanie podzielam Twoje zdanie.
A Ty Peter, zresztą jak większość facetów, patrzysz tylko na wygląd. Nie wiesz, że liczą się też inne rzeczy? A raczej przede wszystkim inne rzeczy, wygląd z czasem przemija, charakter zostaje.
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

No cóż, Dieter Bohlen znowu tatusiem - zastrzeliła mnie ta wiadomość! Jestem ciekawa, czy tym razem sprawdzi się w owej roli. Życzę powodzenia, Dieterze! ;-)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
ZEUS

Post autor: ZEUS »

Dieter-ojcem... ten temat nie powinien podlegać absolutnie żadnej dyskusji! To jest jego prywatna sprawa co Dieter robi w osobistym życiu.Być może to są spekulacje, a jeżeli nie, to ja nie widzę nic w tym złego .Pogratulować można ,że w tym wieku budzi zainteresowanie u tak młodych kobiet :wink:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

ZEUS pisze:Dieter-ojcem... ten temat nie powinien podlegać absolutnie żadnej dyskusji! To jest jego prywatna sprawa co Dieter robi w osobistym życiu.
To jest wylacznie Twoje zdanie, ze nie powinnismy dyskutowac na temat prywatnego zycia Dietera. Dieter jest osoba publiczna i jako osoba publiczna jest w centrum zainteresowania mediow oraz tzw. zwyklych zjadaczy chleba. Nikt Dietera nie zmuszal do tego, by stac sie prominentem. Spokojnie mogl zostac szarym obywatelem a wtedy rzeczywiscie nie mielibysmy prawa ani powodow, by sie interesowac zyciem jakiegos tam Bohlena...
ZEUS pisze: Pogratulować można ,że w tym wieku budzi zainteresowanie u tak młodych kobiet :wink:
Masz na mysli, ze Dieterem interesuja sie coraz mlodsze kobiety?? Gdybys mial tyle kasy co Bohlen to tez mnostwo mlodych (i nie tylko mlodych) kobiet interesowalyby sie... Twoimi pieniedzmi. Nie oszukujmy sie - te kobiety nie leca przeciez na Dietera, bo jest taki przystojny (czy jest, czy nie to kwestia gustu), lecz dlatego, ze jest bogaty i prominentny. Gdyby byl zwyklym "szaraczkiem" zarabiajacym przecietna niemiecka pensje, to moglby liczyc na zainteresowanie najwyzej jakichs przecietnych Niemek w srednim wieku...
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
ZEUS

Post autor: ZEUS »

edmund1974 to co napisałeś na temat Dietera to jest przecież czysta prawda, a to co ja napisałem to jest tylko moje zdanie którego nie zmienię. Od zawsze odnosiłem się do jego osoby z szacunkiem i tak jest po dziś dzień,a to co robił i robi na boku i jaki ma charakter nie próbuję tego oceniać nikt nie jest ideałem...Ja swoją osobą byłem zawsze bliżej Dietera niż Thomasa ,ale to nie znaczy że któregoś w jakiś sposób faworyzuję bo tak nie jest...
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Witam.

W pelni akceptuje i szanuje to, ze istnieje pewna grupa fanow Bohlen/Anders ktora jest zainteresowana WYLACZNIE muzyczna dzialalnoscia tych panow. Nie wszyscy musza lubic to samo, co ja :-) Ja naleze bowiem do tej grupy fanow, ktorzy oprocz dzialalnoscia typowa muzyczna interesuje sie pewnym stopniu roniez dzialalnoscia "pozamyzyczna" naszych idoli np. ich zyciem. Z tego tez powodu kolekcjonuje nie tylko ich nagrania na roznych nosnikach, ale rowniez artykuly prasowe, wywiady telewizyjne oraz fotografie tych artystow.

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
Angie
Członek TAFC Polska

Post autor: Angie »

edmund1974 pisze:
Peter pisze:A skąd taka pewność, że Dieter porzuci Carinę? Wyglądają na bardzo szczęśliwych i wygląda na to, że wreszcie znalazł kogoś idealnego dla siebie... .
Pewnosci oczywiscie nie mam zadnej - to jedynie moje spekulacje oparte na dotychczasowym zyciu Bohlena. Pamietam dokladnie wywiady TV, w ktorych Dieter pod niebiosa wychwalal swoj zwiazek z Estefania. Twierdzil, ze dopiero teraz jest szczesliwy, ze znalazl milosc swojego zycia itd. Sluchajac tego zaczynalem powoli wierzyc, ze moze tym razem Dieter mowi prawde. Uplynelo kilka lat i historia sie powtorzyla, czyli Dieter znalazl sobie kolejna "wielka milosc". Dlatego twierdze, ze nie mam najmniejszych podstaw, by sadzic, ze tym razem bedzie inaczej.

Dieter po prostu nie nadaje sie do monogamii. Za bardzo lubi wolnosc w sferze seksualnej - za nic ma wiernosc a to jak wiadomo jest jednym z warunkow trwalosci zwiazku (nie jedynym ale bez watpienia bardzo waznym). Mam artykul z jakiejs niemieckiej gazety, w ktorych sa zdjecia Dietera calujacego sie z jakas 19-latka - bylo to w czasach gdy byl z Estefania.

Poza tym Dieter jest moim zdaniem strasznym egoista - mysli wylacznie o sobie i swoich przyjemnosciach. Obym sie mylil, ale sadze, ze za jakis czas Dieter zmieni swoja dziewczyne na "mlodszy model"...
Bardzo lubię Dietera,ale edmund ma rację według mnie....
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

To ja sobie może pozwolę na małą parafrazę znanej piosenki: "57 lat minęło jak jeden dzień...",

a Dieter nadal w pełni sił ;) Bardzo się zdziwiłam, że Bohlen kolejny raz zostanie ojcem. Chociaż tak na dobrą sprawę, to nie ma się co dziwić - jest bogaty, sławny, z wyglądu też jeszcze niczego sobie pomimo upływu lat, a to wielu kobietom się podoba. O jego charakterze wyrokować nie będę, bo nie znam go osobiście :D No cóż, pozostaje tylko życzyć szczęścia i wielu radosnych chwil spędzonych z mającym się za jakiś czas urodzić maleństwem :)

"... na drugie tyle teraz przygotuj się..." :mrgreen:
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Mnie też dosyć ta wiadomość zaskoczyła ale to przecież jego sprawa jak napisała I-love-M-T to Dieter jest niczego sobie (wiadomo do Thomasa urody mu sporo brakuje) jak na swoje lata no i to co najbardziej kręci kobiety (nie wszystkie oczywiście) to to że ma kase.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

I został. Mała ma na imię Amelie. Gratulacje!
http://www.bild.de/BILD/unterhaltung/le ... melie.html
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Jakie by się zdanie na ten temat nie miało to wypada Pogratulować szczęśliwym rodzicom zdrowej córeczki :)
ODPOWIEDZ