tutaj sa sample 5 piosenek Sandry z nowej plyty. all you zombies choc jest coverem wg mnie jest lepszy od oryginalu. jako ciekawostka- te dzieciece glosy to synowie Sandry
Sandra
-
jkris
-
jkris
http://rapidshare.com/files/14634846/sa ... 07.rm.html
a oto kolejna odslona plyty Sandry- nie moge sie doczekac, choc glosik juz nie ten- ale zawdziecza to swojemu nalogowi- jest nalogowym palaczem
a oto kolejna odslona plyty Sandry- nie moge sie doczekac, choc glosik juz nie ten- ale zawdziecza to swojemu nalogowi- jest nalogowym palaczem
-
jkris
na tej stronie mozna juz odsluchac sampli z calej nowej plyty Sandry. mysle, ze mimo, iz jej wokal do najlepszych nie nalezy ("spalila" go...) to pytka ta bedzie jedna z jej najlepszych...
http://www.musicload.de/item.ml?release ... AAAAEAAAAA
http://www.musicload.de/item.ml?release ... AAAAEAAAAA
-
jkris
nie takie o dziwo, bo piosenka ta od wielu tyg znajduje sie na POPLISCIE i calkiem dobrze sobie radzi!Daniel pisze: O dziwo - uslyszalem ja kilka razy w RMFie.
Jednak stara milosc nie rdzewieje !
to tez kolejny przyklad jak mozna zmarnowac szanse na sukces płyty. wg 99% fanow AYZ to najlepszy kawalek na plycie ale wytwornia nie wydala go na singlu ani nie ma tez zamiaru zrobic tego w przyszlosci. wydali juz 2 single, w planach 3. piosenka - ktora takze na singla sie nie nadaje... do tego zero promocji, zadnego teledysku- az sie dziwie po co w ogole wydawali ta plyte
- Daniel
-
jkris
dodaj, ze wg Ciebie... ja uwazam np, ze jest calkiem dobry pod wzgledem muzycznym- jedyne co jest slabe na tej plycie to glos Sandry...kaczanoga pisze:Pewnie nie przeszkadza nikomu ale to nie zmienia faktu, że jest to słaby album - chyba jeden z najsłabszych w jej karierze
a The Art Of Love jest wg mnie jedna z najpieknieszych jej piosenek...
-
kaczanoga
Widzę, że trafiłem na zagorzałego fana
Ja osobiście do Sandry nic nie mam i bardzo lubię jej piosenki ale nie trzeba sie oszukiwać, że ta płyta do arcydzieł nie należy. W niczym nie przypomina hitów z lat 80-tych i początku 90-tych a swoim stylem odbiega od tego co jest obecnie modne.
Cóż, może mnie jeszcze kiedyś czymś zaskoczy, ale na razie to pozostało jej chałturzenie na takich koncertach jak ostatnio w Moskwie lub śpiewanie na otwarciach supermarketów.
Faktem jest, że na pewno ma niezliczoną rzeszę fanów do których sam się zaliczam
, i którzy będą jej wierni do końca świata i słuchać będą wszystkiego co zaśpiewa
Ja zatrzymałem się na takich przebojach jak: Maria Magdalena, In The Heat Of The Night, Hi! Hi! Hi!, Loreen, Everlasting Love, Hiroshima itp. i do nich najczęściej wracam.
Chcę na koniec zaznaczyć, że to jest tylko i wyłącznie moja opinia i moim zamiarem nie jest nikogo urazić.
pozdrawiam
kaczanoga
Cóż, może mnie jeszcze kiedyś czymś zaskoczy, ale na razie to pozostało jej chałturzenie na takich koncertach jak ostatnio w Moskwie lub śpiewanie na otwarciach supermarketów.
Faktem jest, że na pewno ma niezliczoną rzeszę fanów do których sam się zaliczam
Ja zatrzymałem się na takich przebojach jak: Maria Magdalena, In The Heat Of The Night, Hi! Hi! Hi!, Loreen, Everlasting Love, Hiroshima itp. i do nich najczęściej wracam.
Chcę na koniec zaznaczyć, że to jest tylko i wyłącznie moja opinia i moim zamiarem nie jest nikogo urazić.
pozdrawiam
kaczanoga
-
jason
jeśli chodzi o moje ulubione utwory danego wykonawcy, to ja zwykle najbardziej lubie te mniej znane, nie traktowane jako "najwieksze hity".z utworow Sandry najbardziej lubie:
crazy juliet
celebrate your life
the skin i'm in
love light in your eyes
on the tray(seven years)
ale moze dlatego ze najwieksze hity poprostu mi się znudzily
crazy juliet
celebrate your life
the skin i'm in
love light in your eyes
on the tray(seven years)
ale moze dlatego ze najwieksze hity poprostu mi się znudzily
- Daniel
Sandra nas przyzwyczaiła, że wykonuje piosenki swojego męża - geniusza - Michela Cretu. Ten album nie jest jego autorstwa i to jest niestety najwieksze rozczarowanie. Po prostu Sandra nie jest tu ta Sandrą, którą znamy i pamietamy. To nie jest album w jej stylu, a raczej w stylu Cretu.kaczanoga pisze:Pewnie nie przeszkadza nikomu ale to nie zmienia faktu, że jest to słaby album - chyba jeden z najsłabszych w jej karierze
-
jkris
no ja raczej jej zagorzalym fanem nie jestem- uwazam, ze obecnie ma okropny gos i nawet komputery tego nie sa w stanie poprawic, wygladac zaczela tez kiepsko ale jej nowa plyta podoba mi sie. to, ze nie przypomina piosenek z lat '80 to chyba oczywiste- minelo 20 lat wiec trudno, zeby 50letnia kobieta dalej podskakiwala z piosenkami w stylu HIHIHI... chciala nagrac plyte w swoim wlasnym stylu i nagrala- chwala jej za to...kaczanoga pisze:Widzę, że trafiłem na zagorzałego fanaJa osobiście do Sandry nic nie mam i bardzo lubię jej piosenki ale nie trzeba sie oszukiwać, że ta płyta do arcydzieł nie należy. W niczym nie przypomina hitów z lat 80-tych i początku 90-tych a swoim stylem odbiega od tego co jest obecnie modne.
-
jkris
-
jkris
Re: Sandra
jezeli ktos chcialby zobaczyc czego mozemy spodziewac sie po Sandrze w Sopocie niech koniecznie kliknie tutaj
http://www.youtube.com/watch?v=JYnaPnWb ... re=related
jest to doskonlay przyklad na to dlaczego Sandra nie spiewa na zywo- ona ledwo charczy mowiac
no i kilogramow tez jej niestety przybylo...
a sam wystep jest sprzed bodaj 2 lub 3 dni z Aten...
http://www.youtube.com/watch?v=JYnaPnWb ... re=related
jest to doskonlay przyklad na to dlaczego Sandra nie spiewa na zywo- ona ledwo charczy mowiac
a sam wystep jest sprzed bodaj 2 lub 3 dni z Aten...