D.Bohlen 2011 - nadzieje i oczekiwania

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
Awatar użytkownika
Peter

Re: D.Bohlen 2011 - nadzieje i oczekiwania

Post autor: Peter »

O dobra myśl, nawet ja bym ruszył swoje 4 litery i pojechał za kochanym na drugi koniec Polski. Tyle, że pewnie do końca kontraktu z RTLem, to Dieter nie będzie chciał się ruszać poza Niemcami. :(
Ninio

Post autor: Ninio »

Moze byc nowy projekt w ktorym Dieter udzielalby sie wokalnie,cos na ksztalt Modern Talking. Dobry wokalista + refreny z chorkami. Niektore pioesnki moglby spiewac sam Dieter. projekt taki musialby byc dobrze przygotowany i przemyslany. Tak na marginesie,to Dieter mogl zaspiewac wiecej piosenek w MT a nie tylko jedna. Napewno byloby to ciekawe urozmaicenie.
Karna

Post autor: Karna »

Nie liczę na nic, co by przypominało MT lub BS. Mam nadzieję raczej na coś po prostu bardziej interesującego i porywającego niż kolejne ballady czy covery.
Awatar użytkownika
Romantic Warrior

Post autor: Romantic Warrior »

miło by było, gdyby ktoryś DJ z aktualnej extraklasy - Armin Van Buuren, David Guetta itp. - wziął i coś zmiksował z Dietera - myślę, że mogło by to stanowić odskocznię o rynku niemieckiego i przypomnienie się przynajmniej na rynku europejskim...
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Nie zapomnijmy też o DJu Tiesto :D.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Ninio

Najbardziej nadawala by sie "Laila". To piosenka ktora podoba sie moim znajomym i to nawet bardzo a oni niewiedza kim jest Dieter a Modern Talking nic dla nich nieznaczy. To chyba jedyna piosenka ktora wykracza poza "typowy styl" Bohlena jednoczesnie w nim pozostajac.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Ninio pisze:Modern Talking nic dla nich nieznaczy
Od dłuższego czasu czytając Twoje posty staram się rozszyfrować czy to przejęzyczenie z Twojej strony czy po prostu nie znasz zasad ortografi.Ale widzę że chyba jednak to drugie.Więc,zapamętaj:nie z czasownikami piszemy osobno.
http://filolozka.brood.pl/pisownia-z-nie/
I przypadkiem nie próbuj pisać że się wymądrzam,ale przyznaj się do błedu :idea:
Ninio

Chyba bylbym idiotom gdybym do bledu sie nie przyznal. Niestety,o ile dbam o ortografie to z "nie' mam problemy i mimo niejednokrotnego tlumaczenia mi nie moge tego zapamietac. Tak mi juz zostalo. Do bledow (ktore prawdopodobnie beda sie powtarzaly) sie przyznaje.
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Peter pisze:Częściowo Twój temat dubluje mój, o roku 2010, bo tam są i nadzieje na 2011... :roll:
Oczekiwania>... hmmm. Widzę dwa:
1) solowa płyta
2) przyzwoita produkcja dla renomowanej gwiazdy światowego formatu...
Dołączam się do tego(ale solowa płyta powinna byś ala Blue System) a i koncert Dietera w Polsce.
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Awatar użytkownika
Peter

Niestety przeszedł samego siebie i oczekiwania prysły jak bańka mydlana. Za każdym razem jak Bohlen coś nowego wyda to są wielkie oczekiwania, a potem jęk zawodu...
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Ja juz niestety od kilku lat nie mam najmniejszych oczekiwac wobec Dietera Bohlena. Jego ostatnie produkcje zawiodly mnie (z drobnymi wyjatkami) na calej linii. Pamietam czasy, gdy z ogromna niecierpliwoscia czekalem na jakakolwiek produkcje Bohlena: piosenke czy album. Praktycznie wszystko z jego tworczosci, co wtedy wpadlo mi w reke bardzo mi sie podobalo.

Obecnie tak bardzo jestem rozczarowany Panem Bohlenem, ze juz nawet w wiekszosci przypadkow nie mam ochoty przeslychiwac jego "nowych" dziel, jesli takowe dorwe gdzies w necie. Nigdy nie sadzilem, ze dozyje takich czasow, bym z zupelna obojetnoscia podchodzil do najnowszych dokonan Dietera. Jego nowe produkcje sa juz mi niestety totalnie obojetne. Gdyby mi jeszcze kilka lat tego ktos to powiedzial (o moim zobojetnieniu na Dietera muzyke), to uznalbym, ze ta osoba bredzi, ze ten ktos kompletnie nie wie co mowi. Jak moglbym z obojetnoscia podchodzic do piosenek mojego ukochanego kompozytora i producenta?? Niestety koszmary z najczarniejszych "muzycznych snow" staly sie rzeczywistoscia.

Tak dlugo jak Niemcy beda "w ciemno" kupowac kazdy wyprodukowany przez Bohlena "szajs", tak dlugo Dieter nie bedzie sie wcale przykladal do swoich nowych produkcji...

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Z nadzieją czekam na chwilę kiedy pan Bohlen zakończy swoją działalność nazywaną szumnie muzyczną.
Jego ostatnie propozycje wołają o pomstę do nieba, nawet mi się nie chce tego ściągać a co dopiero wydawać pieniądze na oryginały.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
Peter

Ja z bólem serca powiem, że jak ma Bohlen serwować pomyje i popłuczyny to także czekam aż pójdzie na emeryturę.
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Ja Patryk też bym się bardzo ucieszyła na powrót MT ale taki Thomas też mi się podoba sam czy w duecie A/F
Ostatnio zmieniony wt lip 05, 2011 16:34 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: A taki Dieter? Temat jest o nim.
Awatar użytkownika
thomas6

Post autor: thomas6 »

W 100% procentach podpisuję się pod Edmundem. Jestem okropnie rozczarowany Panem Bohlenem. Faktycznie to, co serwuje jest nie do zniesienia. Kiedyś oczekiwałem z niecierpliwością na każdą Jego produkcję i nie mogłem się doczekać, kiedy odsłucham. Zamawiałem oryginały nawet z Niemiec od rodziny, czy znajomych - to było coś wyjątkowego i niesamowitego! Teraz, jak to powiedział Edmund, nawet nie mam ochoty przesłuchać, a nawet ściągać z neta jego wypociny!!! Zawiódł na całej linii swoich zagorzałych fanów! :cry:
Awatar użytkownika
Mr.King of Love

Post autor: Mr.King of Love »

No masz..czyli nie jestem sam z moim zdaniem ze Dieter sie już troche zdziadział.. Mam pytanie , czy są tutaj osoby które mają choc troche nadzieii na to że Dieter wyjdzie na scene? jeszcze za nim bedzie używał butli z tlenem? Może to głupie co napisałem no ale ludzie..JEMU SIE NAWET DOBRYCH PIOSENEK NIE CHCE JUŻ ROBIC, a co dopiero mowa o wyjsciu na scene....
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
ODPOWIEDZ