Musisz oddzielić tagi, bo razem je napisałeś. Każdy tag osobno.Didi&Thomas pisze:Z tym linkiem to jest pewien problem, bo jak wszyscy wiemy, aby móc cokolwiek przeglądać na nk trzeba się najpierw zalogować. Próbowałem, czy może raczej testowałem to i po wpisaniu w przeglądarce teoretycznie prawidłowego linku, otwiera się strona z logowaniem. Problem jak się okazuje jest też wtedy, gdy próbuję zapodać tagi odnoszące się do grupy "Fan Modern Talking" - nie odnajduje założonej przeze mnie grupyMoże ktoś, kto już się tam zapisał pomógłby innym i podzielił się informacją Są tam w tej chwili poza mną 4 osoby, więc jakoś udało im się grupę odnależć...
Grupa Fan Modern Talking na NK
- Adrian77
- Kontakt:
Re: Grupa Fan Modern Talking na NK
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- Didi&Thomas
Dziękuję tym, którzy przyłączyli się do grupy Fan Modern Talking na NK. W ustawieniach grupy umożliwiłem wszystkim jej członkom dodawanie zdjęć. I tu moja prośba - jeśli tylko macie jakieś fotki którymi możecie się podzielić dodajcie je proszę.
Nie wiem nawet czy ta funkcja działa, dodałem na razie dwie swoje fotki, ale ciekawi mnie czy inni też mogą coś dodać.
Jeszcze raz dzięki i pozdrowienia dla wszystkich !
Nie wiem nawet czy ta funkcja działa, dodałem na razie dwie swoje fotki, ale ciekawi mnie czy inni też mogą coś dodać.
Jeszcze raz dzięki i pozdrowienia dla wszystkich !
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- Peter
Ja zachęcam fanów do dołączenia do grupy Dietera Bohlena i zaraz umożliwię także dodawanie zdjęć, jednocześnie dziękuje tym, którzy do niej dołączyli. 
- mabuse89
Ja właśnie dołączyłem do grupy:) widzę, że jestem 13nasty:) mam nadzieję, że będzie nas coraz więcej:)
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
- Dr Mabuse
- MisterMT
- Kontakt:
cieszę się bardzo jestem tez w tej grupie. Pozdrawiam cieplutko
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
-
Marcin87
- Dami
W życiu nie założę konta na NK, ten portal jest żałosny i beznadziejny.
Ostatnio zmieniony sob lut 05, 2011 10:14 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Dami, gdzie ta dyskusja o którą wielokrotnie tak apelowałeś? Zamiast wypowiedzi, która ma ręce i nogi - jedno zdanie bez uzasadnienia.
Powód: Dami, gdzie ta dyskusja o którą wielokrotnie tak apelowałeś? Zamiast wypowiedzi, która ma ręce i nogi - jedno zdanie bez uzasadnienia.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
-
Marcin87
Masz prawo tak uważać, ale ja jestem zupełnie innego zdaniaDami pisze:W życiu nie założę konta na NK, ten portal jest żałosny i beznadziejny.
- Dami
I to jest właśnie postawa godna forumowicza "mam prawo" bo i tak jest a nie automatycznie krytykować moją wypowiedź.Marcin87 pisze:Masz prawo tak uważać, ale ja jestem zupełnie innego zdania
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
-
Marcin87
Ale ja nie miałem zamiaru Cię krytykować. Po prostu chciałem podkreślić, że dzięki NK można się bliżej poznać.Dami pisze:I to jest właśnie postawa godna forumowicza "mam prawo" bo i tak jest a nie automatycznie krytykować moją wypowiedź.Marcin87 pisze:Masz prawo tak uważać, ale ja jestem zupełnie innego zdania
- Dami
Ty także mnie nie zrozumiałeś, właśnie pochwaliłem twoją postawę
-
Marcin87