Das Supertalent 2010

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
Awatar użytkownika
Peter

Re: Das Supertalent 2010

Post autor: Peter »

ArCrack pisze:Mimo, iż nie wiadomo jeszcze kto wygra program (ani nawet czy zwycięzca będzie muzykiem), wytwórnia Sony Music zapowiedziała wydanie albumu laureata na... 20 grudnia, dwa dni po finale (Columbia, 88697 81634 2).
Czyli możemy się spodziewać powtórki z Mehrzada Marashi? :) jeden dzień na nagranie albumu..... A to w finale są sami wokaliści?
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

http://www.milanos.pl/vid-20748-Malowan ... m-Mam.html

obejrzycie to. to fragment jakiegoś cudacznego show w którym sędziuje Bohlen. uczestnik maluje obraz penisem. po prostu - tv makes the superstar :lol:
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

To akurat było z deka przegięcie. :lol:
W finale jest kilku rewelacyjnych wokalistów jakich nawet w DSDS brakowało ale sa tez czuby gorsze niż ten z linku wyżej.
Np ludzie którzy samo okaleczają się, jest facet który hipnotyzuje ludzi i zmienia ich w deski, inny połykający rożne przedmioty,lub ktoś kto chodzi po suficie.
I naprawdę cala masa innych dziwnych oszołomów :lol: .
Strach pomyśleć ze oni maja coś zaśpiewać.To chyba niemożliwe żeby mieli nagrać album. :shock:
I tak myślę ze zwycięży któryś z wokalistów lub wokalistek bo rewelacyjni są.

A sam program jest świetnym programem rozrywkowym tysiąc razy ciekawszym od DSDS choćby z tego względu ze repertuar jest niezwykle urozmaicony. :!:
Dla tych co jeszcze nie wiedza- link do programu.Trzeba klikać na kolejne odcinki na dole strony pod słowem FREE które są bezpłatne dopóki co sobotę nie pojawiają sie nowe.Teraz są trzy bezpłatne części
http://rtl-now.rtl.de/das-supertalent.php
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

A Andrea Rezullo jest w finale?Ten 14-latek.Bo nie oglądam ostatnio.Miałam mu kibicować ale tak sie złożyło,że nie oglądałam programu.
Awatar użytkownika
Peter

Das Supertalent pisze:Supertalent 2010 - die ersten sechs Finalisten stehen fest!

* Freddy Sahin-Scholl gehört mit seiner zweilagigen Stimme zu den Topfavoriten auf den Sieg
* Ramona Fottner konnte an ihren tollen Auftritt im Casting anknüpfen
* Tobias Kramer begeisterte mit seiner Dance-Performance - trotz Gehörlosigkeit
* Andrea Renzullo aus Sundern konnte wieder mit seinem Gesangstalent überzeugen

* Natalya Netselya malt zauberhafte Geschichten in Sand

* Daniele Domizio ist noch klein, tanzt aber wie ein Großer - Michael Jackson
A więc jest. :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Peter pisze:
Das Supertalent pisze:Supertalent 2010 - die ersten sechs Finalisten stehen fest!

* Freddy Sahin-Scholl gehört mit seiner zweilagigen Stimme zu den Topfavoriten auf den Sieg
* Ramona Fottner konnte an ihren tollen Auftritt im Casting anknüpfen
* Tobias Kramer begeisterte mit seiner Dance-Performance - trotz Gehörlosigkeit
* Andrea Renzullo aus Sundern konnte wieder mit seinem Gesangstalent überzeugen

* Natalya Netselya malt zauberhafte Geschichten in Sand

* Daniele Domizio ist noch klein, tanzt aber wie ein Großer - Michael Jackson
A więc jest. :D

Peter Twoja wypowiedź jest dokładnie taka jakich nie powinno się tolerować na forum Twoim zdaniem i pouczasz przy tym innych.Przeczytaj swoje własne posty jak się odniosłeś do tego typu wypowiedzi:
viewtopic.php?f=13&t=1081&start=32

Edyt.
Nie przeczytałam dokładnie o co chodzi stąd moja uwaga do Petera.Ale też mógłby rozwinąć swoją wypowiedź.Jak do tej pory Andrea sobie radził czy ma szansę wygrać... ;)
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

http://www.milanos.pl/vid-20748-Malowan ... m-Mam.html

obejrzycie to. to fragment jakiegoś cudacznego show w którym sędziuje Bohlen. uczestnik maluje obraz penisem. po prostu - tv makes the superstar
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Taaak nie zbyt ciekawe.70 letni ekscybicjonista ,nic ciekawego.Na widowni dzieci a producenci pozwalają na "wszystkie chwyty dozwolone" byle show zrobić.Podobało mi się zaskoczenie Dietera kiedy poleciał fragment "Sexy Sexy Lover" :lol:
Awatar użytkownika
voyteck73

Post autor: voyteck73 »

"ekscybicjonista"- a to niby kto? :)
Świat powstał z chaosu... ale nie całego, sporo jeszcze zostało.
Awatar użytkownika
Peter

Mnie ciekawi jedno: czy termin wydania płyty faktycznie zostanie dotrzymany... jeden dzień na nagranie albumu to za mało więc pewnie wszyscy finaliści będą nagrywać coś w studio, a z tego wydadzą oczywiście tylko jednego i pewnie na nowe, premierowe utwory nie ma co liczyć.... te wytwórnie zabijają muzykę.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Jeśli będą przygotowane wszystkie aranżacje, to pozostaje niedziela na dogranie wokali, zatwierdzenie całości przez Sony i od poniedziałku ruszamy ze sprzedażą. Najpierw download, kilka dni później także na CD. Nie muszą to być premierowe piosenki. Michael Hirte z edycji 2008 wydał album 6 dni po wygranej, były na nim same covery, a sprzedało się to w multiplatynowym nakładzie.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Peter

atlantyda ;o) pisze:

Peter Twoja wypowiedź jest dokładnie taka jakich nie powinno się tolerować na forum Twoim zdaniem i pouczasz przy tym innych.
Racja, sam to zauważyłem i obiecuję poprawę, z tym, że to odpowiedź na Twoje pytanie, a odsetek tego typu moich odpowiedzi jest bardzo nie wielki. Na ogół są to dłuższe wypowiedzi, wybacz ale sprowokowałaś ją swoim pytaniem, co więcej miałem Ci napisać, nawet podałem źródło....
Awatar użytkownika
Peter

Pamiętam jak w Polsce wygrała wieczorem w niedzielę pewnego roku Agnieszka Włodarczyk w finale "Jak oni śpiewają" i następnego dnia była płyta w sklepach, więc da się zrobić, z tym że były to piosenki jakie śpiewała w programie. Podejrzewam, że niestety zamiast kompozycji Bohlena wydadzą to co zwycięzca wyśpiewał w programie.. :( Za mało czasu na nagrywanie wokali.
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Fajnie,że Dieter nie zachowuje się jak jakaś straszna gwiazda( choć oczywiście mógłby bo nią jest). Jest świetnym jurorem, ma poczucie humoru i dzięki niemu nie jest tak nudno w programie. Z tą babcią było naprawdę świetne :D :D :D Albo jak gonił Bruce przez publiczność
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Rzadko oglądałam ten program ,ale to co mi się tam najbardziej podobało to,to że jurorzy czasami próbowali swoich sił w tym co pokazywał uczestnik i tym samym mogli nie tylko ocenić a i na własnej skórze się przekonać jak trudny był jakiś pokaz, ile wysiłku niektórych kosztuje przygotowanie występu dzięki,któremu chce się dostać do programu/finału i w końcu zwyciężyć.
Awatar użytkownika
Peter

kate pisze:Fajnie,że Dieter nie zachowuje się jak jakaś straszna gwiazda( choć oczywiście mógłby bo nią jest). Jest świetnym jurorem, ma poczucie humoru i dzięki niemu nie jest tak nudno w programie. Z tą babcią było naprawdę świetne :D :D :D Albo jak gonił Bruce przez publiczność
Masz na myślą tą staruszkę, która grała na ksylofonie? Kapitalna była, ale się ubawiłem z ripost Bohlena.
ODPOWIEDZ