Mashupy Modern Talking
- Adrian77
- Kontakt:
Re: Ciekawe Mixy!
Może będzie comeback Modern Talking?
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- użytkownik #1463
Powrót MT z pewnością nie wchodzi w grę, przypuszczam tylko, że będzie to duet Jerry Ropero feat. Thomas Anders przeznaczony na nowy album.
- Adrian77
- Kontakt:
Może gdy Thomas z Dieterem nagrywał wokal w studiu, to Dieter zachował kilka wersji jego śpiewu, a Ropero ma do nich dostęp.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- MODERN JEANNE
Raczej mało prawdopodobne.Dieter mówił ze zaśpiewanie piosenki w studiu przez Thomasa trwało moment wiec wątpię by nagrywali je kilka razy. Choć kto wie
I LOVE DB AND TA!
- Adi
Znalazłem ostatnio coś takiego. Mi się podoba.
oraz jeszcze coś takiego
oraz jeszcze coś takiego
- Romantic Warrior
bardzo udany mix! - ciekawe jakby wyszło odwrotnie: wokal "Astlantis..." + podkład z "Hot"Sewek pisze:Kolejny mix![]()
- Adi
Romantic Warrior
Te remixy w tym temacie w ogóle są bardzo udane. Przerabiam je z YT na mp 3 do samochodu
i do komóry.

Te remixy w tym temacie w ogóle są bardzo udane. Przerabiam je z YT na mp 3 do samochodu
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
-
Maciek Kowerski
Jerry Ropero feat Modern Talking "Brother Louie 2011 Oficial
http://www.youtube.com/watch?v=GcX1mTgR ... re=related
Jeden z najbardziej znanych housowych DJów nagrał wspólnie z Luisem Rodriguezem i Team33 nagrał remix Brother Louie i ma on być jego nowym singlem w 2011. Jest to wpełni oficjalne wydawnictwo, nie jakiś bootleg. Remix jest zrobiony w stylu ostatniego megahitu radiowego Swedish House Mafia-one. Więc szykuje się radiowy albo conajmniej klubowy hit! Z tego co słychać we fragmencie utworu wokal Thomasa jest na nowo nagrywany (chórki oczywiście z oryginału) a w nazwie widać wyraźnie "Modern Talking" a nie Thomas Anders. Poza tym remix ren został nagrany wspólnie z Rodriguezem-współproducentem brother louie. W przypisie na dole pisze "teamed this time up with Legends Modern Talking,to rework their famous hit Brother Louie!" co oznacza że podjął współpracę z zespołem modern talking by przerobić ich hi brother louie. Czyżby jakaś próba reaktywacji MT bez Bohlena? Czy może nowy singiel na płytę Thomasa? Czy Bohlen nie bedzie tego blokował? Jak dla mnie ten remix jest zaj*bisty!!!
Prawdziwa klubowa muzyka
Jeden z najbardziej znanych housowych DJów nagrał wspólnie z Luisem Rodriguezem i Team33 nagrał remix Brother Louie i ma on być jego nowym singlem w 2011. Jest to wpełni oficjalne wydawnictwo, nie jakiś bootleg. Remix jest zrobiony w stylu ostatniego megahitu radiowego Swedish House Mafia-one. Więc szykuje się radiowy albo conajmniej klubowy hit! Z tego co słychać we fragmencie utworu wokal Thomasa jest na nowo nagrywany (chórki oczywiście z oryginału) a w nazwie widać wyraźnie "Modern Talking" a nie Thomas Anders. Poza tym remix ren został nagrany wspólnie z Rodriguezem-współproducentem brother louie. W przypisie na dole pisze "teamed this time up with Legends Modern Talking,to rework their famous hit Brother Louie!" co oznacza że podjął współpracę z zespołem modern talking by przerobić ich hi brother louie. Czyżby jakaś próba reaktywacji MT bez Bohlena? Czy może nowy singiel na płytę Thomasa? Czy Bohlen nie bedzie tego blokował? Jak dla mnie ten remix jest zaj*bisty!!!
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Re: Jerry Ropero feat Modern Talking "Brother Louie 2011 Ofi
O tym już pisaliśmy na Forum jakiś czas temu tu: viewtopic.php?f=33&t=3545&start=0
Wystarczy poprzeglądać Forum!
Wystarczy poprzeglądać Forum!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- MODERN JEANNE
Az mnie zamurowało jak usłyszałam ten mix.Bardzo mi się spodobał.Piosenka brzmi tak inaczej
THE DIFFERENT ROCK HOUSE ALTERNATIVE VERSION
THE DIFFERENT ROCK HOUSE ALTERNATIVE VERSION
I LOVE DB AND TA!
- Mr.King of Love
Ja tutaj znalazłem dosc fajny remix który mi sie np podoba:) http://www.youtube.com/watch?v=8VznuJip ... re=related
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
- użytkownik #1463
Re: Mashupy Modern Talking
Początek taki sobie, ale najlepsze się zaczyna od drugiej połowy