Video Rarytasy
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Re: Video Rarytasy
Znalazłem coś takiego,ktoś chętny do przetłumaczenia?

- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Do takich video rarytasów można myślę zaliczyć występ Bernarda Cluvera z "Mit 17"...dlaczego?.... ponieważ w tle na keybordzie gra sam producent utworu...Dieter Bohlen
-
sunnysunday
A tu video- grupa Kool News Dont let go.jedyna pisze:Znalazłem coś takiego,ktoś chętny do przetłumaczenia?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=eeYVAmnbPcA
Great 80`s
-
sunnysunday
i tu ten sam ale grający na gitarze
http://www.youtube.com/watch?v=SAQqeenSJis
Great 80`s
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Za Video rarytas uważam vokalną wersję clipu "Don't Take Away My Heart"
- MTalkingusia28
Jak dla mnie rarytasem jest to:
Znalazłam to przypadkiem na YT kilka dni temu.
Znalazłam to przypadkiem na YT kilka dni temu.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Takie rarytasy są najlepsze 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- ewelajna
miod na uszy.. takie do tanca:)
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
- Maro_D
Nawiąże do tego dublera Thomasa, o którym była mowa przez większość tematu - czy ten Pan aby nie gra na gitarze w teledysku do Heartbreak Hotel, z repertuaru C.C. Catch?
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Tak, to ten pan. On był uczestnikiem wielu nagrań u kilku wykonawców.
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Sussudio
Pełna i czysta wersja klipu do Testamente D'Amelia!
Pochodzi z kasety promo BMG, której niestety nie mogę zidentyfikować
http://www.youtube.com/watch?v=D74vkQGO ... jQ&index=9
Pochodzi z kasety promo BMG, której niestety nie mogę zidentyfikować
http://www.youtube.com/watch?v=D74vkQGO ... jQ&index=9
Dieter Bohlen Królem Polski
- MTalkingusia28
Thomas wykonywał wiele coverów ale ten jest naprawdę świetnie wykonany.
Mam prośbę. Czy ktoś z Was może wie czyj to utwór? Bo nie wydaje mi się, żeby to była piosenka Thomasa. Mam w kompie wiele jego piosenek nie wydanych na płytach takich luzem ale tej piosenki nie znam. Znalazłam ją niedawno na YT. Dla mnie jest bombowo wykonana jak i Where Do I Begin i A Foggy Day, tylko te 2 to covery, to wiem. Ale tylko piosenka Gentleman mnie ciekawi. Szukałam w necie ale niczego się nie dowiedziałam na temat tego utworu. Jeśli wiecie coś na temat, tej piosenki, proszę pomóżcie mi się tego dowiedzieć. Będę bardzo wdzięczna.
A Foggy Day Thomas świetnie zaśpiewał.
Okropnie mi się to wykonanie podoba. Takie z pazurem.
Tylko nie Froggy. Ma być Foggy. Dzień mglisty a nie żabi.
Mała pomyłka we filmiku.
Mam prośbę. Czy ktoś z Was może wie czyj to utwór? Bo nie wydaje mi się, żeby to była piosenka Thomasa. Mam w kompie wiele jego piosenek nie wydanych na płytach takich luzem ale tej piosenki nie znam. Znalazłam ją niedawno na YT. Dla mnie jest bombowo wykonana jak i Where Do I Begin i A Foggy Day, tylko te 2 to covery, to wiem. Ale tylko piosenka Gentleman mnie ciekawi. Szukałam w necie ale niczego się nie dowiedziałam na temat tego utworu. Jeśli wiecie coś na temat, tej piosenki, proszę pomóżcie mi się tego dowiedzieć. Będę bardzo wdzięczna.
A Foggy Day Thomas świetnie zaśpiewał.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- mobor
Maro_D pisze:Nawiąże do tego dublera Thomasa, o którym była mowa przez większość tematu - czy ten Pan aby nie gra na gitarze w teledysku do Heartbreak Hotel, z repertuaru C.C. Catch?
Na teledyskach MT oraz CC Catch nikt tak na prawdę nie gra
Cała muza powstawała w studio na syntezatorach i automatach perkusyjncyh , samplerach itp zabaweczkach
Zagrać to live do tego 1:1 zgodnie z wersją płytową niesposób - ja przynajmniej nie znam takich mistrzów
BTW na tym teledysku najlepiej wypada chłopak robiący za perkusistę. Gitarzysta ma niepodłaczoną gitarę (a jest to gitara elektryczna!!), to samo ten pseudokalwiszowiec /cały kawałek gra to samo, najprostszą do nauczenia się "na szybko" partię synth-bas czyli naprzemienne klepanie dwoma palcami lewej ręki/. Oboje nie mają pojęcia o tym czym jest akord w granym przez siebie kawałku. Szczególnie blado wypada klawiszowiec
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
mobor,no nie przesadzaj.Każdy dobrze wie jak te zespoły funkcjonowały,nie potrzebny nam taki wykład
.Zapomniałeś jeszcze dodać,że CCC śpiewa i nie ma mikrofonu
oraz,że chórki w jej piosenkach to nie głos Dietera Bohlena,na co dawaliśmy się nabierać przez dłuuuugie lata
.
- mobor
ktoś wyżej napisał że gosciu "gra".... a to było spore nadużycie w tym wypadku 
- aknel03
Hmm ja nie za bardzo wiem.. a powiem Wam, że mnie to zaciekawiło.atlantyda ;o) pisze:Każdy dobrze wie jak te zespoły funkcjonowały,nie potrzebny nam taki wykład.