every day,every night-BS

Dyskusja o największym solowym projekcie Dietera
Awatar użytkownika
disco-man

Re: every day,every night-BS

Post autor: disco-man »

Mało przebojowa nie znaczy wcale że płyta jest słabiutka.Zresztą ta płyta nie wydaje mi się mało przebojową.Każdy utwór to potencjalny hit,prawie wszystkie piosenki są ciekawe i nie są nudne.
Co do Every night every day-uwielbiam! Cudowna zwrotka,Didi bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.Klimat refrenu kojarzy mi się z brudnym i dusznym amerykańskim gettem i bardziej kojarzy mi się z Coolio niż Naną.Nie lubię tych panów i ich czarnych klimatów,ale utwór Dietera utrzymany właśnie w takich czarnych klimatach od razu mi się spodobał.
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Mnie nie bardzo się ta piosenka podoba. Z tego albumu bardziej wolę Shame Shame Shame, Don't Do That i Baby Believe Me. . Najlepszą jednak piosenką na tej płycie jest ballada I Love The Way You Are . Jest po prostu obłędna :!: Jedna z najlepszych ballad BS
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Tak tylko pozwolę sobie zauważyć, że niektórzy tu offtopują i dyskutują o całym albumie a temat dotyczy jednej piosenki. Piosenki robionej na siłe i pod trendy.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

disco-man pisze:Klimat refrenu kojarzy mi się z brudnym i dusznym amerykańskim gettem i bardziej kojarzy mi się z Coolio
Dokładnie.
Moje zdanie na temat tego utworu-jak najbardziej pozytywnie na mnie wpływa. Bardzo miło się tej piosenki słucha,przyjemna melodia,można się rozmarzyć i w myślach stworzyć nawet własne wyobrażenie clipu do tego utworu :D ...czasami tak mam ;),że wyobrażam sobie jak by mógł wyglądać teledysk,do utworu który mi się bardzo podoba a nie wyszedł na singlu.
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

atlantyda ;o) pisze:Moje zdanie na temat tego utworu-jak najbardziej pozytywnie na mnie wpływa
I kojarzy mi się z Dieterem jako gangsterem. Ale super słucha się tak śpiewającego Dietera.
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Kawa Księżycowa

Post autor: Kawa Księżycowa »

Po prostu uwielbiam ten kawałek "Every Night Every Day" od pierwszego dźwięku, jaki usłyszałam. Wciąż pamiętam tamten moment, gdy po raz pierwszy usłyszałam i jak bardzo byłam urzeczona! To było coś, przynajmniej dla mnie. Gdy usłyszałam po raz pierwszy, zabrzmiało to dla mnie oryginalnie i tak pozostało po dzisiejszy dzień. Jak jest faktycznie, to mnie nie interesuje.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
Awatar użytkownika
flipper_69

Post autor: flipper_69 »

Piosenka jak dla mnie wyśmienita, natomiast boli to, że nie jest to wynik kreatywności Dietera...
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Śliczny utwór, muszę to przyznać. :) Podoba mi się nawet ten rap Dietera, jednak refren wymiata. Refren jest powalający i naprawdę można się rozmarzyć słuchając go. Coś niesamowitego jest w tej piosence. Słuchając tego utworu potrafię przyznać, że ów utwór uwielbiam. Teraz rozumiem, że nie tylko piosenki Modern Talking potrafię naprawdę w wyjątkowy sposób uwielbiać. Cudowna ta piosenka. Jak dla mnie cudo. 8) Gdy po raz pierwszy tę piosenkę usłyszałam, zrobiło mi się tak cudownie na duszy, że aż się zdziwiłam, bo tylko przy piosenkach Modern Talking coś takiego odczuwałam. Rzeczywiście niektóre piosenki Blue System są zarąbiście nagrane i zaśpiewane. Te refrenki są fantastyczne. :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ODPOWIEDZ