AdisonMT pisze:Tylko o to chodzi że to nie jest takie łatwe sam zbiór piosenek zajmuje kupe czasu tak jak powiedziałem postaram się żeby to radio ruszyło
Jak to "kupę czasu"?
A nie wystarczy mieć to wgrane do komputera a potem przesyłać na serwer czy gdzie to tam?
Mi ostatnio wgrywanie samych albumów Thomasa i MT zajęło 3 godziny z groszem z wpisywaniem tytułów,wykonawcę,rok itd...
Ja naprawdę podziwiam takie osoby, które angażują się w tak poważne przedsięwzięcie...oczywiście gdy ktoś się na tym zna to nie ma problemu...powiedzmy...ale jak dla mnie osoby, która kompletnie nie wiedziałaby od czego zacząć to czarna magia po prostu Jestem oczywiście w 100 % na tak za tą inicjatywą
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D
Witam wszystkich chciałem oznajmić iż prawdopodobnie jeśli nie będzie żadnych większych komplikacji ruszę z radiem Thomasa pod koniec wakacji tylko teraz potrzebuję by te radio się jakoś nazywało więc pomyślałem że mi w tym pomożecie i po drugie kto by umiał nagrać jakiś efektowny dżingiel radia
AdisonMT pisze:Witam wszystkich chciałem oznajmić iż prawdopodobnie jeśli nie będzie żadnych większych komplikacji ruszę z radiem Thomasa pod koniec wakacji tylko teraz potrzebuję by te radio się jakoś nazywało więc pomyślałem że mi w tym pomożecie i po drugie kto by umiał nagrać jakiś efektowny dżingiel radia
Proszę o pomoc
Dżingiel może z jakiegoś efektywnego utworu tzn mam na myśli coś szybkiego i mocnego,żeby zachęcić przypadkowych słuchaczy do słuchania stacji.
A nazwa po prostu Thomas Anders-Radio PL
atlantyda ;o) pisze:Dżingiel może z jakiegoś efektywnego utworu tzn mam na myśli coś szybkiego i mocnego,żeby zachęcić przypadkowych słuchaczy do słuchania stacji.
Myślę, że jednak najlepszym znakiem rozpoznawczym i przyciągającym uwagę potencjalnego słuchacza to byłoby nieśmiertelne i niezapomniane fragmenty "You're My Heart You're My Soul". Natomiast jeśli miałby to już być koniecznie dżingiel z solowej twórczości to stawiałbym na "King of love", względnie "Independent girl" czy "Tonight is the night".
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Nazwa radia Hm... <myśli>... Może MODERN TALKING 4EVER (ewentualnie MT 4EVER) MT MUSICMT RADIOTHOMAS UND DIETER RUNDFUNK Jak wpadnę na coś jeszcze, to dam znać
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Nie sądzę aby skróty MT.FM czy TA FM były ciekawe.Niech cała nazwa wykonawcy pojawi się w tytule stacji.Bo te skróty wyglądają jakbyśmy się chcieli ukrywać albo jakbyśmy się wstydzili użyć całej nazwy.Nazwa musi przyciągnać słuchacza.
Zastanawia mnie teraz jedno.
Dlaczego aby móc otworzyć Radio Internetowe z muzyką MT czy Thomasa trzeba mieć zezwolenie od artystów,menagerów,producentów i Bóg jeden wie kogo jeszcze....A taki zespól Modern Talking Reloaded podaje się za Thomasa i Dietera i śpiewają z playbacku i to jest legalne?
Jak słyszeliśmy z wywiadu z Thomasem,nie powinni używać playbacku (głosu Thomasa),ale jednak to robią-co gorsza przedstawiają się jako Thomas i Dieter.
Więc jak to w końcu jest z tymi prawami autorskimi?
Jedni mogą drudzy nie...