Nora Balling

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ania sznajder

Post autor: ania sznajder »

chyba i jedno i drugie he he :lol:
jkris

Post autor: jkris »

Thomas raczej zlego slowa na jej temat nie powiedzial- tak wynika z przytoczonego tu artykulu ale pamietam jak w '98 byl program na Vivie z udzialem Dietera i Thomasa i prowadzacy mial na kartkach rozne hasla do ktorych panowie mieli sie jakos ustosunkowac. na jednej z tych kartek byl napis Nora i Thomas z grymasem obrzydzenia wyrzucil ta karke za siebie :lol:
Ale ja bym jej tak zle nie ocenial- przeciez negatywne opinie o niej pochodza głownie od Bohlena a pokazcie mi choc jedna osobe z ktora wspolpracowal i nadal sie lubi lub kontynuuje wspolprace- moze jakies nieliczne przypadki- malo znaczace...
Awatar użytkownika
ania sznajder

z drugiej strony gdyby nie doszło do rozpadu MT to nie byłoby ich come backu w 98 i tylu wspaniałych piosenek potem , to też w pewnym sęsie zasługa Nory , tak jak solowe krążki Toma :lol:
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

gdyby.....a co jesli byłyby jeszcze lepsze????????? :mrgreen:
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
ania sznajder

ale może nie aż tyle , w końcu kiedyś by im się znudziło a tak w sumie co się odwleklo .... no i Didi nie założyłby BS i tu znów pokazał co umie :D
Awatar użytkownika
Jennifer

Post autor: Jennifer »

Hmm.. jestem tu pierwszy raz na forum i dopiero co przegladam sobie posty ale tego tematu nie moglam zostawic w spokoju :P. pierwszy raz dzisiaj zobaczylam slynna pania Nore no i.. hmm..... nadal jestem w szoku. Nie lubilam jej od samego poczatku jak tylko sie dowiedzialam, ze w duzej mierze przez nia rozpadl sie zespol, ale teraz za to nie pojmuje jakim cudem ona sie Thomaskowi spodobala :o
hm.. Claudii tez nie lubię (zwykla kobieca zazdrosc :P ) ale musze przyznac,ze jest o wiele lepsza od Nory (to imię !!! )
Awatar użytkownika
Dubler

Post autor: Dubler »

No ale dzięki Norze sporo się działo wokól Modern Talking, głośno o nich było w mediach.
Awatar użytkownika
Prophet5

Post autor: Prophet5 »

Przemo pisze:Może je wytłukła, po pierwszym prejrzeniu. Albo żeby Thomas mniej przed nimi przesiadywał :wink:
W latach osiemdziesiątych pojawił się z Norą wywiad w "Świecie Młodych" (pewnie tłumaczenie z niemieckiego "Bravo"), w którym mówi ona, że zasłoniła w domu wszystkie lustra, w stresie, spowodowanym po śmierci swoich rodziców. Dodatkowo zaczęły jej wychodzić włosy...
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Ale no nie mówcie, nie była znowu taka brzydka. Ale wredna i zaborcza :x. Nienawidzę tego babska :evil:. Mmmm... co za jakaś... najchętniej, to by Thomasa na mini, tyci łańcuszku trzymała, a żeby on rozdawał fankom autografy to, ooo, nie do pomyślenia! Nora to pomyłka Boża po prostu <pokręcony>.
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
Gosia91

Post autor: Gosia91 »

paskuda jedna!!! nie wiem co Thomas w niej widział :(
Sorry Little Sarah ;)..
Awatar użytkownika
vader

Post autor: vader »

Louie, Louie, Louie pisze: Nora to pomyłka Boża po prostu
Brawa za ten tekst :lol: Ja też jej nienawidziłem, ciągle się wtrącała i traktowała Thomasa jakby był jej zabawką... Rozwód z Norą był jedną z mądrzejszych rzeczy jakie Thomas zrobił w życiu.
America - oh it's saturday night
America - lazer beams, and lights

http://img291.imageshack.us/my.php?image=mtbljr9.png
mojej roboty ;)
Awatar użytkownika
Jennifer

Post autor: Jennifer »

Rzeczywiście, też gdzieś o tym zasłanianiu luster wyczytałam.
Dla mnie Nora jest genialnie ukazana w Dieter-Der Film. Już dawno się tak nie uśmiałam. Ach te coraz wieksze naszyjniki z napisem "Nora " :P
Awatar użytkownika
Soldier

Nora hmmm

Post autor: Soldier »

Nora dla mnie to mieszane uczucia.....mysle,ze po prostu-po kobiecemu byla zwyczajnie zakochana w Thomasie,a co za tym idzie dziko zazdrosna-czemu wcale jej sie nie dziwie. Pamietajcie,ze Nora spotykala sie z nim jeszcze za nim cokolwiek w tym muzycznym,bizesowym swiatku cos on osiagnal... takze kiedys wcale kiedys mnie nie zdziwil ich slub...dziewczyna po prostu wiedziala, co bedzie grane po spotkaniu Thomasa z Dieterem. Dieter,fajny facet,ale zawsze lubil kobiety i uklady i mlody spokojny,utalentowany chlopak.....hehehe kazda kobieta zrobilaby tak,jak Nora,czyli co?-postawilaby warunki...albo ja-albo........Wiemy,co wybral Thomas........i jest ok. Pewnie,pewnie,ze jestem troche zla na Nore za rozpad MT,ale,jak juz gdzies napisalam-wszystko ma swoje dobre i zle strony....to tez mialo swoje plusy i minusy.A tak szczerze? Chetnie poznalabym Nore....jest wyrazistsza niz Claudia,chociaz przeciwko tej ostatniej niechce nic mowic,bo zaraz dostane pewnie w glowe <młotek> ..........a poza tym sorry,ze odswiezam stary temat,ale jestem tu nowa i wszystko mi wolno :lol: buziaki dla fanow

chcialam na potwierdzenie moich slow o Norze wrzucic wam link......zobaczcie co sie dzialo w 98 chyba roku i nie myslcie,ze wczesniej,kiedy rozpoczela sie kariera MT bylo inaczej,takze trudno dziwic sie tej kobiecie,ze tak zareagowala-uwielbiam Thomasa,ale nie wiem,co ja bym zrobila bedac jego dziewczyna... zobaczcie sami http://www.youtube.com/watch?v=OeFMFr-8 ... ed&search=
Margaretta

Post autor: Margaretta »

Pamiętam ten artykuł ze Świata Młodych o zasłanianiu luster.
Nora miała załamanie,każdy chyba by miał po śmierci matki,ojca.....

Co do wyglądu - nie wszystko złoto co się świeci.
Może miała w sobie to coś?
Może jej wewnętrzne cechy były dla Thomasa o wiele bardziej wartościowe niż wygląd?
To tylko oni wiedzą.....

Co do wtrącania się w sprawy zespołu - nie możemy powiedzieć jak to naprawdę było.Znów tylko Thomas, Dieter i Nora znają prawdę.A ponieważ rozstali sie w złości to i gadać mogą byle co,byle dopiec jeden drugiemu.
Nie będę jej bronić,ale zastanówcie się czy ona nie mogła tak zwyczajnie,po kobiecemu być zazdrosna o super przystojnego męża,za którym tłumy innych kobiet szalały?
Gdybym ja była na jej miejscu to Thomasa z domu bym nie wypuściła.Więc nie ma się co dziwić.....

A jej imię to Eleonora.

Poza tym miałam okazje widzieć ją z bliziutka na koncercie i potem w 87roku.
Całkiem zwyczajna dziewczyna, w jeansach, trykotowej koszulce na ramiączkach i z papierosem w dłoni ,na scenie sobie siedziała gdy Thomas śpiewał.A potem razem zaśpiewali taką wolną piosenkę,która nigdzie sie nie ukazała.

Ech,to były czasy......
Gdzie są "starzy" fani? Hej, 35,40 i więcej :D - latkowie odezwijcie się
Awatar użytkownika
Prophet5

Post autor: Prophet5 »

Margaretta pisze:Pamiętam ten artykuł ze Świata Młodych o zasłanianiu luster.
[...]
Ech,to były czasy......
Gdzie są "starzy" fani? Hej, 35,40 i więcej :D - latkowie odezwijcie się
Jestem, jestem. ;-) Zresztą, w innych wątkach możesz zobaczyć me wypowiedzi ociekające łzami sentymentu za dzieciństwem. :cry:
A tamten numer "Świata Młodych" pamiętam. Miałem go...
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Post autor: Simon_Belissimo »

Nora-dla mnie była to kobieta z gracją,klasą.Do tego była wręcz nieziemsko piękna.Nie jest to prowokacja.
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
ODPOWIEDZ