Jeśli się chce zobaczyć tylko to co najgorsze to się zobaczy...
Fakt że Dieter nie zawsze śpiewa czyściutko ale już się z tym dawno oswoiłam.
Myślę że nie przygotowuje się do koncertów bo niema na to czasu z tond najczęściej śpiewa
z playbackiem ale jego głos bardzo często jest słyszany.
Nie ukrywa swojego głosu, gdyby nie śpiewał w chórkach i gdyby nie sądził że stać go na to
w ogóle by się z nim nie udzielał na koncertach tylko puścił sam playback
Są jego nagrania leprze i gorsze ,wy skupiacie się na tych najgorszych i przedstawiacie je jako jedyne i niepodważalne dowody.
Problem polega na tym że są też te dobre, szczególnie te które ja tu na początku przytoczyłam
Nadal sądzę że one były 100 %live ponieważ nie chce mi się wierzyć w jakieś dodatkowe nagrania studyjno-live zapracowanego Dietera ani w ludzi siedzących pod sceną i śpiewających
za niego

śmieszni to brzmi
Ten nieszczęsny mikrofon o którym była mowa przy moich filmikach Dieter nie trzymał go dużo dalej niż ten drugi co z nim śpiewał a w dodatku nieraz było widać że wręcz się w niego darł więc ta wersja że go nie wychwytuje dla mnie odpada.
A jeśli chodzi o SIB to lepiej przy mnie o nich nie wspominać -to złodzieje ukradli mu nie tylko
całe brzmienie ale wręcz bezczelnie skopiowali całe piosenki.Jeszcze tak bezczelnego plagiatu to ja nie widziałam! J teraz co.. robią z siebie ofiary Dietera i przy okazji chcą mu ukraść też jego głos w chórkach?Nie no bez przesady....(a lubiłam sobie czasem posłuchać ich piosenek tylko strasznie nie podoba mi się postawa tego zespołu)
A poza tym to pierwszy raz się spotkałam z tym że SIBowie oficjalnie oświadczyli że Dieter nie śpiewał więc w to też nie całkiem wieżę.
Chyba że chodzi o taki stary proces gdy ktoś go oskarżył i Dieter musiał przed sądem śpiewać i sąd przyznał mu racje że mógł jednak śpiewać
Ten filmik z przytoczonych przez kogoś jest całkiem całkiem...
http://www.youtube.com/watch?v=dftt6KRQEyU