...tu nie ma co podzielać albo się lubi takie nagrania albo nie, albo czlowiek się rodzi z optymistycznym nastawieniem do życia albo nieObyśmy dzięki temu nagraniu zaczęli podzielać optymizm scarface...
Mark Medlock - Real Love i V album Rainbow's End
-
scarface
Re: Mark Medlock - V Album
Choć zabiore Cię do siebie będzie jak w niebie ja obiecuje Tobie to......
- mabuse89
No wiesz, Scarface - taki optymistyczny nastrój jak to nazwałeś to bardzo fajna sprawa; ale czy nie jest trochę denerwujące to, że wydajesz kolejne 4 dychy na kolejny album, który of poprzedniego różni się w detalach
albo gdy słuchasz kilku singli i masz wrażenie,że to ciągle ten sam utwór...
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
-
scarface
pytanie czy ktoś Cie zmusza do wydawania tej kasy bo mnie nieale czy nie jest trochę denerwujące to, że wydajesz kolejne 4 dychy na kolejny album, który of poprzedniego różni się w detalach
- Peter
Ja rozróżniam aranżacje "Summer Love", "Baby Blue", "Mamacita" i "YCGI", ale to jest takie monotonne już, i nudne jak flaki z olejem, że Bohlen by sobie dał siana i by już przestał pracować z tym Medlockiem. Zawsze to robił jak spadała mocno sprzedaż płyt. jedynie co go trzyma przy nim to brak alternatywy, sporo już w ten produkt "Zainwestował" by go wypromowac, nie chce zaczynać na nowo z kolejną tego typu "gwiazdką". Są pogodne te jego piosenki i taka powinna być nowa, to fakt, ale chciałoby się czegoś bardziej w stylu typowego Bohlena. 
- angel
No dokładnie, mi równieżPeter pisze: Mi by się raczej marzyła płyta w stylu "Heart 2 Heart (Alana Remix)"
Było by super gdyby Dieter stworzył taki właśnie album dla Marka w takim właśnie stylu jak ten utwór.
Sama jestem ciekawa co tym razem Dieter przygotował.
Co do wcześniejszych albumów Medlocka to jak dla mnie było wiele fajnych utworów,które mi się spodobały i które do dziś sobie słucham.
Nie uważam też,że "Dieter się wypalił".
Myślę,że nadal jest świetnym kompozytorem i stać go na wiele.
Czekam na kolejny album Medlocka i mam nadzieję,że będzie udany i znajdzie się na nim wiele ciekawych nagrań.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Peter
Taka "Mamcita" była lekkim krokiem w przód, bo raz, że nie było tego podkładu od Paula Simona, to jeszcze fajne wstawki wokalne rodem z MT i chórki, "Baby Blue" też fajne, ale tam nie ma za wiele nowych elementów, dużo powtarzanych schematów. Podoba mi się tam ten poczatek, taki typowo Bohlenowski, szkoda, że to co się tak obiecująco zaczyna, szybko się kończy.
Oby mnie Bohlen pozytywnie czymś zaskoczył, bo teledysk może być bardzo podobny do tych letnich co już znamy. Chciałbym, żeby utwór miał taki melodyjny poczatek jak "Mamacita" z wersji albumowej. No i żeby nie było na albumie ballad rodem z tych z "Club tropicana". 
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Mark Medlock - Real Love
9 kwietnia ukaże się nowy singiel Marka Medlocka - "Real Love"
a 30 kwietnia cały album!!!
http://www.amazon.de/Real-Love-Mark-Med ... amonlco-20
http://www.amazon.de/Album-2010-Mark-Me ... amonlco-20
a 30 kwietnia cały album!!!
http://www.amazon.de/Real-Love-Mark-Med ... amonlco-20
http://www.amazon.de/Album-2010-Mark-Me ... amonlco-20
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
scarface
Re: Mark Medlock - Real Love
dzięki za info Pkmodern - już się nie mogę doczekać!
- mabuse89
Re: Mark Medlock - Real Love i V Album
No to teraz trzeba czekac i miec nadzieję, że Real Love nie będzie kalką Summer Love czy Baby Blue 
Can't you feel the groove ?
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Mógł by się Dieter bardziej postarać,a nie wciskać nam jakieś badziewia.Ostatni album Medlocka kupiłam i kurzy się na półce .Nie pozbyłam się go tylko dlatego,żeby nie zepsuć kolekcji.W ogóle go nie słucham.Niech wypuszczą coś co mnie porwie tak jak nowy album Thomasa.Niech się Bohlen tez wybierze do Ruskich może mu pomogą bo widzę ,że już oklapnął
jeśli chodzi o jego twórczość.
- Peter
"Club tropicana" to był znak, że wszystko juz idzie lepiej, aranże o wiele lepsze niż na poprzednich płytach, ozdobniki, oby to nowe było jeszcze lepsze.... No i żeby piosenka "Real love" nie była tak wtórna jak to do tej pory miało miejsce. 
- art_system
Album wyjdzie w moje urodziny! byle ich nie zepsół:) Najlepszę niespodzianką było wydanie Geronimos Cadilaca w moje imieniny:) Może Dieter przyszykował niespodziankę i będzie naprawdę Bohlenowy album, tego sobie zyczę w moje urodziny:)
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
-
scarface
Jeżeli najnowszy album Marka utrzyma poziom z Club Tropicana a to nie będzie wcale takie proste to będę więcej niż usatysfakcjonowany. Spodziewam się też więcej nawiązań do M.T. z racji wydanego niedawno albumu Thomasa...wydaje mi się, że Dieter ma coś do udowodnienia...pytanie czy znajdzie na to czas...chyba nie ale jeśli tak to... możemy mieć miłą niespodziankę 
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Nowy album Medlocka ma ukazać się z poślizgiem 7 maja!
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
scarface
Dobry znakNowy album Medlocka ma ukazać się z poślizgiem 7 maja!
- Peter
To nie jest przypadkiem finał DSDS i rocznica zwycięstwa Medlocka w tym programie?