Hejka. Mam 13 lat i słucham Modern Talking odkąd pamiętam . Interesuje mnie wszystko co jest związane z Dieterem B. i Thomasem A. Jeżeli chcecie pogadać o nich piszcie sms-y na numer : 506618869.
Hej! Mam na imię Irek i jestem z Zabrza. Jestem zagorzałym fanem Dietera Bohlena od 1983 roku (miałem 8 lat) czyli od momentu gdy światło dzienne ujrzała jego rewelacyjna kompozycja jesteś moim sercem - jesteś moją duszą. Od razu pokochałem jego muzę! Za Thomasem nie przepadałem, ale głos ma naprawdę zarąbisty (super są niemieckie nagrania śpiewamne przez Andersa) apołączenie geniuszu Dietera z super głosem Thomasa zaowocowało 120 mln sprzedanych płyt MT na całym świecie. U Didi'ego podoba mi się ta wszechstronność stylów, mnogość zajefajnych kompozycji dla innych wykonawców. Po prostu rewelka.
P.S. Słucham też innej muzy, ale oprócz rapu, hip-hopu, jazzu i blues'a.
Pozdro for all!
Witajcie!!
Mam na imie Seweryn. Moja przygoda z Modern Talking zaczeła się od 1997r. kiedy to pierwszy raz zetklem się z teledyskiem Cheri Cheri Lady... i tak to się zaczeło (krótko ujmując)
cześć
mam na imię Tomek i jestem z Jastrzębia Zdroju, od ponad dwóch lat śledzę wszelkie informacje na tej super stronie na temat moich ulubionych muzyków czyli MT, BS i CCCatch. pozdrawiam wszystkich i autora strony, świetna robota
Cześć... jestem Artur, jestem z okolic Szczytna. Moja przygoda z MT zaczęła się od teledysku do Cheri, cheri lady. Od tamtej pory słucham ich non-stop. Lubię także BS. Piszcie : moj gg 8720160
Witam nowych fanów na forum
I oczywiście zachęcam do wypowiedzi na łamach forum! Zacząć można od któregoś z albumów MT, dyskutujemy o nich tu: viewforum.php?f=8
Witam.. że też dopiero teraz wpadłam na pomysł żeby tu zajżeć.
Mam 34 lata. Więc jak sami rozumiecie, wychowałam się na Modern Talking.
Do dziś słucham ich starych przebojów, nawet jeszcze gdzieś tam można znaleźć plakaty. Chętnie poznam innych fanów Modern Talking.[/url]
czesc xD mam 17 lat i ogólnie interesuje się każdym gat. muzyki, nie staram sie ograniczać tylko do jednego
wpadam tu ponieważ można znaleść dużo informacji a że jestem rocznik 89' to trudno odemnie wymagać znajomości gat. disco ;D