Fanclub Party 2010
- Evaalex
Re: Fanclub Party 2010
Dla wszystkich ktozy chca przyleciec na spotkanie
Z lotniska w Frankfurcie jest okolo 2.16 jazdy pociagiem regionalnym
S-Bahn S8 i Trans Regio TR 84120 Najpierw S- Bahn do Mainz( ten pociag jedzie w kierunku Wiesbaden) i z Manz Trans Regio z toru 11.
Jest polaczenie Ice ale dozo drozsze. Obydwa polaczenia s w Sobote raz w godzinie. Polaczenie ktore podalam jest raz w godzinie.
Z Koloni jest moim zdaniem latwiej dojechac. Bezposrednie polaczenie z lotniska regionalnym pociagiem jest w sobote raz w godzinie. Z dworca glownego w Koloni jedzie jeszcze jeden regionalny pociag do Koblenz. Ja to wiem bo wiele razy tymi pociagami do Koblenz jechalam.Obydwa pociagi zaczynaja bieg w miejscowosci w ktorej ja mieszkam. Jeden z nich nie jedzie przez Lotnisko,bo jedzie inna strona Renu.
W Koblenz Glüs sa tanie pokoje letniskowe. Z dworca w Koblenz dojedzie sie tam pociagiem za 5 minut.
Uwaga na Dworcu w Koblenz oznaczenia Peronow sa melace. Niektore sa badzo dlugie i dwa pociagi naraz sie na jednym toze zatrzymuja.Ja teraz nie jestem perna ale chba sie kiedys pomylilam bylo oznaczenia 7west i 5 a i jedno wejscie na peron. Jeszcze jedno jest ze po lewej stronie wejscie na pperon ost a po prawej west.
Z lotniska w Frankfurcie jest okolo 2.16 jazdy pociagiem regionalnym
S-Bahn S8 i Trans Regio TR 84120 Najpierw S- Bahn do Mainz( ten pociag jedzie w kierunku Wiesbaden) i z Manz Trans Regio z toru 11.
Jest polaczenie Ice ale dozo drozsze. Obydwa polaczenia s w Sobote raz w godzinie. Polaczenie ktore podalam jest raz w godzinie.
Z Koloni jest moim zdaniem latwiej dojechac. Bezposrednie polaczenie z lotniska regionalnym pociagiem jest w sobote raz w godzinie. Z dworca glownego w Koloni jedzie jeszcze jeden regionalny pociag do Koblenz. Ja to wiem bo wiele razy tymi pociagami do Koblenz jechalam.Obydwa pociagi zaczynaja bieg w miejscowosci w ktorej ja mieszkam. Jeden z nich nie jedzie przez Lotnisko,bo jedzie inna strona Renu.
W Koblenz Glüs sa tanie pokoje letniskowe. Z dworca w Koblenz dojedzie sie tam pociagiem za 5 minut.
Uwaga na Dworcu w Koblenz oznaczenia Peronow sa melace. Niektore sa badzo dlugie i dwa pociagi naraz sie na jednym toze zatrzymuja.Ja teraz nie jestem perna ale chba sie kiedys pomylilam bylo oznaczenia 7west i 5 a i jedno wejscie na peron. Jeszcze jedno jest ze po lewej stronie wejscie na pperon ost a po prawej west.
- Agata
Fani, którzy otrzymali już zaproszenia na party informują na forum TAO:
- odbędzie się ono w Kulturfabrik
- czas trwania: 12.00 - 20.30 (około)
- wstęp 20 euro.
- odbędzie się ono w Kulturfabrik
- czas trwania: 12.00 - 20.30 (około)
- wstęp 20 euro.
- xewela89x
Jak zamowic zaproszenie na a FCP??
- Agata
Wystarczy wysłać maila na adres: service@thomas-anders.com z prośbą o zaproszenie. W temacie trzeba napisać: Request Invitation Fanday 2010.
- xewela89x
Dzieki. Jade pierwszy raz na FCP wiec dlatego sie o wszystko pytam.
-
joanna123
- Członek TAFC Polska
mam prosbę napiszcie mi dokładnie treść maila bo niemam pojęcia w jakim ma to być języku a na zlot to bym jechała pierwszy raz
- Evaalex
Spotkanie napweno bedzie w Koblenz
Na spotkanie mozna z dworca autobusem dojechac
Linia 5/15 Kierunek KO-Zentrum - Metternich (Universität)
Hauptbahnhof West 2/12 Kierunek KO-Zentrum-Neuendorf -Wallersheim
354 Kierunek MÜLHEIM-KÄRLICH, Rathaus
370 Kierunek Linz
Wszystkie autobusy zatrzymoja sie na przystanku Baldriumbrücke od ktorego jest 5 minut piechota do Kufa. 354 jedzie na przystanek Rheinkaserne ktory jest zaraz przy Kufa
Jeden przejazd kostuje 1.60€
Za dzienybilet dla jednej osoby 3,60€ sie placi
Bilety na pociag i autobus kupuje sie w automatach na stacji kolejowej. Taryfy kolei i przewozu autobusem sa takie same. W autobusie tez u kierowcy bilt dostaniesz. U niego wystardczy powiedziec ze chce sie dojechac do Kufa a on dokladnie powie gdzie trzeba wysiasc. Wydaje mi sie ze wszyscy kierowcy w Koblenz po angielsku tez pomoz umieja.
Z dworrca mozna tez do koblenz Lützel Pociagiem dojechac.
Polaczenie jest czesto. Z dworca jest 5 minut piewchota do Kufa.
Jak bylam przed paroma laty na spotkaniu to mozna bylo w czworke za 5 € taksowka firmy taksiarskiej Wagen Welsch na spotkanie dojechac.Ja tylko powiedzialam ze chcemy jechac do Kufa na spotkanie Fanclubu i taxiarz wysiadajac zabral 5€. Trzeba bylo by sie dziewczyn ktore niemieckie strony internetowe Thomasa prowadza zapytac czy on znowu zamowil ta taryfe dla fanow.
Link do znalezienia polonczen autobusowych do Kufa
http://212.66.132.211/ass/client/vrm/vrm_auskunft.html
U gury na srtonie sa flagi oznaczajace w ujakich jezykach mozna ja czytac.
Na spotkanie mozna z dworca autobusem dojechac
Linia 5/15 Kierunek KO-Zentrum - Metternich (Universität)
Hauptbahnhof West 2/12 Kierunek KO-Zentrum-Neuendorf -Wallersheim
354 Kierunek MÜLHEIM-KÄRLICH, Rathaus
370 Kierunek Linz
Wszystkie autobusy zatrzymoja sie na przystanku Baldriumbrücke od ktorego jest 5 minut piechota do Kufa. 354 jedzie na przystanek Rheinkaserne ktory jest zaraz przy Kufa
Jeden przejazd kostuje 1.60€
Za dzienybilet dla jednej osoby 3,60€ sie placi
Bilety na pociag i autobus kupuje sie w automatach na stacji kolejowej. Taryfy kolei i przewozu autobusem sa takie same. W autobusie tez u kierowcy bilt dostaniesz. U niego wystardczy powiedziec ze chce sie dojechac do Kufa a on dokladnie powie gdzie trzeba wysiasc. Wydaje mi sie ze wszyscy kierowcy w Koblenz po angielsku tez pomoz umieja.
Z dworrca mozna tez do koblenz Lützel Pociagiem dojechac.
Polaczenie jest czesto. Z dworca jest 5 minut piewchota do Kufa.
Jak bylam przed paroma laty na spotkaniu to mozna bylo w czworke za 5 € taksowka firmy taksiarskiej Wagen Welsch na spotkanie dojechac.Ja tylko powiedzialam ze chcemy jechac do Kufa na spotkanie Fanclubu i taxiarz wysiadajac zabral 5€. Trzeba bylo by sie dziewczyn ktore niemieckie strony internetowe Thomasa prowadza zapytac czy on znowu zamowil ta taryfe dla fanow.
Link do znalezienia polonczen autobusowych do Kufa
http://212.66.132.211/ass/client/vrm/vrm_auskunft.html
U gury na srtonie sa flagi oznaczajace w ujakich jezykach mozna ja czytac.
- rut
Właśnie dostałam zaproszenie na Fan-Club Party .Przysłali jeszcze jakiś papierek do wypełnienia nie wiem do czego ,ale się dowiem muszę tylko dać do tłumaczenia. Jeszcze nie wiem czy pojadę dlatego że po koncercie w Bełchatowie mój mąż zrobił się bardzo cięty, nie napiszę dlaczego. Wysyła mnie do lekarza na leczenie, i mówi że myślał że jestem mądrzejsza.

Pozdrawiam rut
-
Lynn
To zmień męża...na lepszy model.rut pisze:Właśnie dostałam zaproszenie na Fan-Club Party .Przysłali jeszcze jakiś papierek do wypełnienia nie wiem do czego ,ale się dowiem muszę tylko dać do tłumaczenia. Jeszcze nie wiem czy pojadę dlatego że po koncercie w Bełchatowie mój mąż zrobił się bardzo cięty, nie napiszę dlaczego. Wysyła mnie do lekarza na leczenie, i mówi że myślał że jestem mądrzejsza.![]()
![]()
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Ta najlepiej na ThomasaLynn pisze:To zmień męża...na lepszy model.rut pisze:Właśnie dostałam zaproszenie na Fan-Club Party .Przysłali jeszcze jakiś papierek do wypełnienia nie wiem do czego ,ale się dowiem muszę tylko dać do tłumaczenia. Jeszcze nie wiem czy pojadę dlatego że po koncercie w Bełchatowie mój mąż zrobił się bardzo cięty, nie napiszę dlaczego. Wysyła mnie do lekarza na leczenie, i mówi że myślał że jestem mądrzejsza.![]()
![]()
-
Lynn
Dokładnie!skorpionek1975 pisze:Ta najlepiej na ThomasaLynn pisze:To zmień męża...na lepszy model.rut pisze:Właśnie dostałam zaproszenie na Fan-Club Party .Przysłali jeszcze jakiś papierek do wypełnienia nie wiem do czego ,ale się dowiem muszę tylko dać do tłumaczenia. Jeszcze nie wiem czy pojadę dlatego że po koncercie w Bełchatowie mój mąż zrobił się bardzo cięty, nie napiszę dlaczego. Wysyła mnie do lekarza na leczenie, i mówi że myślał że jestem mądrzejsza.![]()
![]()
- rut
Nie odbiegajcie od tematu.A co do męża to po 16 latach małżeństwa nie mam zamiaru zmieniać no nikogo .Jest zazdrosny i tyle jak każdy facet to normalne. 
Pozdrawiam rut
-
Lynn
I bardzo dobrze!rut pisze:Nie odbiegajcie od tematu.A co do męża to
po 16 latach małżeństwa nie mam zamiaru zmieniać no nikogo .Jest zazdrosny i tyle jak każdy facet to normalne.
Zostanie wiecej dla mnie
.
- xewela89x
POMOCY!!! dostalam dzisiaj jakiegos maila od service@thomas-anders.com. co mam z tym dalej zrobic, musze przelac kase???
Liebe Ewelina,
vielen Dank für Deine Ticket-Anfrage für den Thomas Anders Fanday am 13.02.2010. Deine Bestellung ist bei uns
eingegangen und wird unter der Bestell-Nr. # 4147 geführt. Bitte gib diese bei Fragen, etc. immer an.
Die Lieferung der/des Tickets erfolgt gegen Vorauskasse. Sobald uns Deine Zahlung erreicht, werden wir
das/die Tickets auf die Reise schicken. Mit dem zugesandten Ticket erhaltet Ihr direkten Zugang
in die Kulturfabrik ab 12:00 Uhr und könnt unverzüglich an der Fotoaktion mit Starfotograf
Guido Karp teilnehmen.
Wir möchten mit diesem Service den Einlass zum Int. Fanday
noch einfacher gestalten, da Du direkt - ohne zu Warten - Einlass haben wirst.
Du hast optional die Möglichkeit, Deine Sendung für 1,00 Euro zu versichern. Sollte die Lieferung
auf dem Weg zu Dir verloren gehen, wird sie umgehend neu an Dich versendet!
Daher bitten wir um Überweisung von:
Ticket Fanday: 20,00 Euro
Transportversicherung (optional): + 1,00 Euro
Porto & Verpackung (Europa): + 4,50 Euro
Total: 24,50 Euro oder 25,50 Euro (mit Transportversicherung)
Um diesen Bestellservice zu ermöglichen, sieht unser System vor, dass die Ware per
„Vorkasse“ bezahlt wird. Hier daher die Bankverbindung:
Kontoinhaber: Thomas Anders Fanclub
Kontonummer: 163 162
Bank: Sparkasse Koblenz
Bankleitzahl: 570 501 20
IBAN: DE 96 57050120 00001631 62
SWIFT-BIC: MALADE51KOB
Verwendungszweck: Bestellnummer # 4147
Betrag: 24,50 Euro oder 25,50 Euro (mit Transportversicherung)
Sobald Deine Zahlung bei uns eingegangen ist, wirst Du via Email benachrichtigt.
Bitte schreibt unbedingt bei Eurer Überweisung die Bestellnummer in den “Verwendungszweck”,
da wir dann die Bestellung schneller bearbeiten und ausliefern können.
Liebe Ewelina,
vielen Dank für Deine Ticket-Anfrage für den Thomas Anders Fanday am 13.02.2010. Deine Bestellung ist bei uns
eingegangen und wird unter der Bestell-Nr. # 4147 geführt. Bitte gib diese bei Fragen, etc. immer an.
Die Lieferung der/des Tickets erfolgt gegen Vorauskasse. Sobald uns Deine Zahlung erreicht, werden wir
das/die Tickets auf die Reise schicken. Mit dem zugesandten Ticket erhaltet Ihr direkten Zugang
in die Kulturfabrik ab 12:00 Uhr und könnt unverzüglich an der Fotoaktion mit Starfotograf
Guido Karp teilnehmen.
Wir möchten mit diesem Service den Einlass zum Int. Fanday
noch einfacher gestalten, da Du direkt - ohne zu Warten - Einlass haben wirst.
Du hast optional die Möglichkeit, Deine Sendung für 1,00 Euro zu versichern. Sollte die Lieferung
auf dem Weg zu Dir verloren gehen, wird sie umgehend neu an Dich versendet!
Daher bitten wir um Überweisung von:
Ticket Fanday: 20,00 Euro
Transportversicherung (optional): + 1,00 Euro
Porto & Verpackung (Europa): + 4,50 Euro
Total: 24,50 Euro oder 25,50 Euro (mit Transportversicherung)
Um diesen Bestellservice zu ermöglichen, sieht unser System vor, dass die Ware per
„Vorkasse“ bezahlt wird. Hier daher die Bankverbindung:
Kontoinhaber: Thomas Anders Fanclub
Kontonummer: 163 162
Bank: Sparkasse Koblenz
Bankleitzahl: 570 501 20
IBAN: DE 96 57050120 00001631 62
SWIFT-BIC: MALADE51KOB
Verwendungszweck: Bestellnummer # 4147
Betrag: 24,50 Euro oder 25,50 Euro (mit Transportversicherung)
Sobald Deine Zahlung bei uns eingegangen ist, wirst Du via Email benachrichtigt.
Bitte schreibt unbedingt bei Eurer Überweisung die Bestellnummer in den “Verwendungszweck”,
da wir dann die Bestellung schneller bearbeiten und ausliefern können.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Z treści listu wynika, że chciałaś zamówić sobie bilet na Party, a oni po prostu przysłali niezbędne dane do przelewu. W sumie 24,50 (lub 25,50 z ubezpieczeniem przesyłki), które trzeba przelać na konto z podanym numerem. Tytuł przelewu to Bestellnummer # 4147
Jak piszesz tak cię widzą.
- xewela89x
dziekuje tak myslalam ale nie bylam pewna