Dieter - der Film na CD
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Ann
- Członek TAFC Polska
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Sprawa wygląda tak, że nawet jeśli w Polsce nie będzie oficjalnego wydania to na Allegro jest parę osób, które bądź to jeżdżą do Niemiec po płyty i u nas je sprzedają (do tej pory zaopatrywałem się u takiej osoby) bądź to mają w Niemczech własne sklepy płytowe i niektóre wystawiają na Allegro. Ceny nie są niskie (za singiel płaciłem ok. 30zł, za album 80zł), ale to i tak taniej niż przez normalne sklepy takie jak Fan.
W lutym, jeszcze przed premierą nowego materiału od Dietera chcę zrobić trochę rozeznania w tym temacie i jeśli znajdę odpowiedniego sprzedawcę - dam znać. Jeśli ktoś z Was takiego już ma, niech także podzieli się wiadomościami
.
W lutym, jeszcze przed premierą nowego materiału od Dietera chcę zrobić trochę rozeznania w tym temacie i jeśli znajdę odpowiedniego sprzedawcę - dam znać. Jeśli ktoś z Was takiego już ma, niech także podzieli się wiadomościami
Jak piszesz tak cię widzą.
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Zgodnie z tym co donosi Bild (http://www.bild.t-online.de/BTO/promisk ... comic.html) piosenki z albumu mają być w typowym dla Dietera klimacie
.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Pioetrek
- Kontakt:
Jako, że Dieter prezentował w swojej karierze różne klimaty ja chętnie usłyszałbym coś zbliżonego klimatycznie do wczesnego Blue Systemu. Może coś na kształt "pseudo-rocka" (jak niektórzy określają np. Children of the world - MT). Oczywiście mam na myśli coś co będzie brzmiało współcześnie przy zachowaniu pewnego stylu.piosenki z albumu mają być w typowym dla Dietera klimacie
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- YaQb85
- Kontakt:
Już się nie mogę doczekać tej płytki. Oczywiście kupię ją bez względu na zawartość. Chętnie obejrzałbym też film ale nie mam RTL, miejmy nadzieje, że polska premiera odbędzie się za pośrednictwem programów p2p
Najbardziej oczywiście cieszy mnie fakt pojawienia się utworu MT. Aż slinka cieknie jak sie pomyśli ile Bohlen może mieć jeszcze w szufladach takich "odrzutów". Co do okładki to jest dosyć zabawna ale miła dla oka. Troche kojarzy się ze Smerfnymi hitami ale w końcu to soundtrack do kreskówki.
PS. Wszystko wskazuje na to, że i my bez problemu dostaniemy album w Polsce
http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=885417
PS. Wszystko wskazuje na to, że i my bez problemu dostaniemy album w Polsce
- BlueRobson
Nastąpiła zmiana okładki płyty, teraz Dieter jest na czarnym tle .Ta mi się bardzej podoba http://i1.ebayimg.com/02/i/06/47/5b/38_1_b.JPG
- Pioetrek
- Kontakt:
Jeżeli zginął Twój post/temat z linkiem do przedpremierowych fragmentów z płyty Dieter - Der Film informuję, że to ja usunąłem taki post/temat. Jednyną uprawnioną osobą do przeniesienia wątku z powrotem na forum jest administrator czyli ArCrack. Do czasu jego powrotu wszystkie takie wątki będę konsekwentnie usuwał.
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Maro_D
A ja nie bardzo rozumiem jaki był sens umieszczania na tej płycie sześciu najbardziej znanych piosenek Modern Talking? Rozumiem jeszcze gdyby You're My Heart You're My Soul oraz You Can Win If You Want pojawiły się w wersjach z singli winylowych, ale to wszystko są Album Version. Jeżeli ktoś ma wszystkie płyty zespołu + ze 3 składanki, to dobrze je zna i ma na dziesięciu płytach i jeszcze teraz na jedenastej...Ja tu bym dał inne utwory, np:
1.Wspomniane You're My Heart z 7inch
2.Coś z Blue System i CC Catch w trudnych do zdobycia wersjach
3.Inne produkcje Bohlena, jak Les McKeown czy John Christian.
Po co znów to samo??
1.Wspomniane You're My Heart z 7inch
2.Coś z Blue System i CC Catch w trudnych do zdobycia wersjach
3.Inne produkcje Bohlena, jak Les McKeown czy John Christian.
Po co znów to samo??
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań