Sweet dreams
- Mateusz
Re: Sweet dreams
Mistrzowskie wykonanie tego kawałka jest tylko jedno - Eurythmics. Co do tego nie ma watpliwości. TA wykonał go poprawnie a Daniel Schuhmacher ...kto to wogole jest? 
Ostatnio zmieniony wt cze 23, 2009 22:26 przez Mateusz, łącznie zmieniany 1 raz.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
-
moonwalker
Jak tak patrzę na rynek muzyczny w rankingu światowym to spokojnie mogę stwierdzić (choć jak najbardziej jestem fanem Bohlenowskich pioseneczek) że Pan Stewart z Panią Lennox pozostawia Bohlena daleko w tyle. Nie liczy się sprzedaż płyt , a to jakie przeboje po nich zostaną - tak naprawdę po Bohlenie dla przeciętnego słuchacza pozostanie YMHYMS i Cheri Cheri Lady - reszta to już tylko podobieństwo podobieństwa które z biegiem lat coraz trudniej z kimkolwiek skojarzyć.
No tyle jeszcze że trzeba mieć odwagę to powiedzieć - a nie łoić bzdety , być zaślepionym i pouczać wszystkich dookoła jaki to cudotwórca jest Dietera.
I powiem wam szczerze że z upływem lat , nawet nie chce mi się szukać kim tym Daniel jest , bo i tak wiem że nie będzie to już nic szczególnego.
No tyle jeszcze że trzeba mieć odwagę to powiedzieć - a nie łoić bzdety , być zaślepionym i pouczać wszystkich dookoła jaki to cudotwórca jest Dietera.
I powiem wam szczerze że z upływem lat , nawet nie chce mi się szukać kim tym Daniel jest , bo i tak wiem że nie będzie to już nic szczególnego.
- Skyliner89MT
Nie ma co się oszukiwać... Sweet Dreams w wykonaniu Eurythmics to piosenka ponadczasowa, zresztą teledysk też jest bardzo ciekawy, a to wszystko powstało 1983 roku
i dość często jest puszczana w radiu RMF RM czy ESKA, tylko szkoda, że nie puszczą jakiejś piosenki Modern Talking...

ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
-
piciasty
Niestety dzis juz nie ma takich gwiazd jak w latach 80tych.Dzis gwiazdy błyszcza tylko przez moment a potem znikaja tak szybko jak sie zaswieciły.Sweet Dreams tylko EURYTHMICS