Thomas Anders & Kasia Nova
- Peter
Re: THOMAS ANDERS & KASIA NOVA
Ja też ich za wiele nie słyszę, a piosenka ma chwytliwą melodię i łatwo wpada w ucho i to jest ważne.
Ostatnio zmieniony pt cze 05, 2009 15:55 przez Peter, łącznie zmieniany 1 raz.
- Prophet5
Właśnie, dopiero później to zauważyłem.Peter pisze:No ale oni to razem nagrywali, co widać na teledysku.
- Bohlenowicz
Rewelacja!!! Jestem głęboko wzruszony...przepiękny utwór! Brawo Thomas!!!
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Tak dla porównania:Prophet5 pisze: I posłuchajcie, zwrotki mają podział wersów idealnie jak z Marianne Rosenberg "I Need Your Love Tonight", prawie plagiat.
http://www.4shared.com/file/110013076/8 ... xdown.html
No chyba, że się okaże że to produkcja Dietera...
MODERN TALKING FOREVER!!!
- art_system
Kurcze super piosenka,Polski akcent to się chwali, fajnie podzielona, Thomas rewelka jego angielski odlot .Ale ta Kasia...skąd ją Tomek wykopał? może będzie wersja bez Kasi?Ogólnie na 4+ przez Kasię. To tak na gorąco, być może się osłycham i przyzwyczaję
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- Agata
Oby ten duet znalazł jakiś oddźwięk w naszych mediach - byłoby super. A piosenka jest śliczna 
-
jkris
tak, te dwie wymienione przez Ciebie piosenki uwazam za dobre.Peter pisze:Wiesz Jrkis ja mam podobne wrażenie co do Sandry, a powiedz naprawde uważasz płytę Back to life i np: piosenki Say love czy Always on my mind za dobre? Bo ja nie.
Co do Kasi Novej to ona ma mocny głos i ładną barwę co sprawia, ze duet ten mi przypadł dużo bardziej do gustu niż TNISY. A aranżacja tej piosenki jest fantastyczna.
wg mnie umiejetnosci wokalne Kasi Novej (przesluchalem jej dyskografie) sa porownywalne do Mandaryny. Barwa glosu jest absolutnie nijaka i niewyrozniajaca sie niczym...
a jezeli chodzi o wspolne nagranie piosenki to wiadomo, ze to co widzimy zostalo nakrecone pozniej, a piosenka zapewne zostala nagrana przez kazde z nich osobno. mam tylko nadzieje, ze bedzie dostepna wersja solo Thomasa...
- Gosia91
Fajna piosenka, Thomas jak zwykle bajecznie zaśpiewał, ale duet z Kasią to jeszcze nie to.
Sorry Little Sarah
..
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
No cóż, jestem w lekkim szoku. Brzmi to... okropnie
Zwrotki są plagiatem piosenki Bohlena, wokal tej pani brzmi jak już przedmówcy pisali... Wokal Thomasa oczywiście poprawny, ale ciężko mi przejść przez te fragmenty gdy śpiewają razem. Brzmieniowo niczym nie różni się to od ostatnich ballad Bohlena, których mam od jakiegoś czasu dosyć...
Chyba przeproszę się z The Night Is Still Young
Chyba przeproszę się z The Night Is Still Young
Jak piszesz tak cię widzą.
- phantomas
- Kontakt:
Straszliwe nudy, koszmarny wokal tej pani, a sama piosenka - to ma być przebój??
Styl wiejsko - weselny, na dancingi jak znalazł.
Gratuluję Thomasowi nowej płyty, oby kolejne piosenki były takimi "hitami"
Styl wiejsko - weselny, na dancingi jak znalazł.
Gratuluję Thomasowi nowej płyty, oby kolejne piosenki były takimi "hitami"
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- art_system
DŻISUS!!! już mi wystarczy, faktyczne plagiat. Po 3 razach wychodzę z siebie gdy słyszę ten angielski Kasi, Kaszy:)Kaszany:) naprawdę niech mi ktoś wyjawi tajemnicę wybrania przez Tomka tej pani???
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
-
andrzej1988
ciekawe jak będzie wyglądał singiel??
no i ciekawe czy będą występy Thomasa i Kasii w TV do promocji piosenki. A może wystąpia razem w jakimś polskim programie? Kto wie? Zobaczymy
no i ciekawe czy będą występy Thomasa i Kasii w TV do promocji piosenki. A może wystąpia razem w jakimś polskim programie? Kto wie? Zobaczymy
-
exxin
Plagiat nie plagiat ale mnie ten utwor się podoba. Zresztą powinnismy byc już przyzwyczajeni do kolejnych nowości naszych ulubieńców, które coś nam przypominają....... Co do samej Kasi to ładnie wygląda i na pewno śpiewa dużo lepiej od Pana Bohlena.....Pozdrawiam
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Re: Thomas Anders & Kasia Nova
Utwór ogólnie cieszy bo jest to coś nowego.Wokal Thomasa,wiadomo:6+ ale Kasia...szczególnie na początku razi ten fałsz,aż wstyd że to nasza rodaczka 
- justysia854
Re: Thomas Anders & Kasia Nova
piosenka mi sie bardzo podoba, ale niestety macie racje- fałszuje ta nasza Kasia i tyle... i ja będę sie kłócić z tym, że ma mocny głos... ja jakos tego nie słysze, wręcz mam wrażenie że laska ledwo ciagnie ta piosenke- spiewa ja za nisko! Mocny kawał głosu to ma Górniak, albo Maryla Rodowicz
Piosenka- uwazam najlepsza chyba z nowego albumu (porownujac z uslyszanymi do tej pory), ale idealna bedzie tylko jak wytną wokal Kasi
w ogole co go podkusilo, zeby z nia spiewac...
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
-
sova
Podpisuję się pod tą opinią w stu procentach. Wkurzam się zawsze, że my Polacy krytykujemy swoich, ale w tym wypadku to kompletna porażka. Ja nie wiem w ogóle kto to jest ta laska. W opisie na you tube jest " Polish superstar Kasia Nova". Superstar? Pierwszy raz słyszę o tej pani. Jej wokal zupełnie nie pasuje zarówno do głosu Thomasa jak i do tej piosenki. Thomas śpiewa lekko i naturalnie, a ona wyraźnie się męczy. Ponadto ten angielski - tragedia. Też się dziwię skąd w ogóle pomysł na taki duet. Szkoda, bo jest w Polsce dużo więcej ciekawych kobiecych głosów, które dźwignęły by ten utwór.jkris pisze:piosenka bylaby sliczna gdyby usunac z niej koszmarna Kasie. jak dla mnie glos ma tragiczny, co zreszta slychac po tym jak mocno jest obrobiony (ten poglos)... nie mam pojecia co sklonilo Thomasa do wspolpracy z ta pania. i ten jej kwadratowy angielski...
szkoda, ze nie jest to np Edyta Gorniak- wtedy bylby hit, a tak
Co do samej piosenki to naprawdę udana kompozycja - choć faktycznie melodia ściągnięta z kilku innych utworów. Mimo wszystko bardzo dobra piosenka, nie najgorszy tekst (chociaż z drugiej strony ile razy można śpiewać o tym samym panie Tomku?