Ja czekałem na ten koncert mając 15 lat była tam jeszcze C.C.C. !!!
Jest to dlatego super kawałek ponieważ refren śpiewa sam Diter a nie SiB!
Tylko że w Sopocie to nie było na żywo
Wielka szkoda! ale tak też było za czasów MT.
art_system nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę; dlaczego nie urodziłem się 20 lat wcześniejart_system pisze:Własnie skończyłem ósmą klasę podstawówki kiedy ten koncert leciał w TV, wakacje, Blue System to były emocje:) Przypomniałem sobie,że nosiłem spodnie tzw. PODARCIUCHY na kolanach i nie tylko , sam też wyciarałem je pumeksem i nozyczkami rozszarpywalem, dodatkowo wszędzie zamięściłem tyluły nagrań z tego albumu a!!! i jeszcze buty wzorowane na bohlena takie z węzełkami i plecionka na przodzie oczywiście białe, czysty OBŁĘD. Zakładałem tez koszulke bez rękawków a na nim namalowane logo BS:) Łza sie kręci całe 20 lat temu...Uwielbiam ne kawałki zwłaszcza sluchając nocą Love me more i pierwsza szkolna miłość , czego trzeba więcej?
Nie Ty jeden, znam pewną osobę, która uważa podobnie.Marcin87 pisze: art_system nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę; dlaczego nie urodziłem się 20 lat wcześniejChciałbym to wszystko przeżyć na własnej skórze, to by było coś wspaniałego. Mieć 20 lat w tamtych czasach to moje wielkie marzenie
Przeżywał bym każdy nowo wydany album, każdy nowy hit. Nisetety w 1987r. dopiero co się urodziłem
Gdybym mógł tak cofnąć czas...