Występują na kąpielisku Słupna w Mysłowicach - 1 przystanek autobusowy ode mnie
Thomas w Polsce 2009
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Thomas w Polsce 2009
Ja liczę na to,że może prezydent mojego miasta zaprosi Thomasa na majówkę,jak co roku zaprasza artystów zagranicznych.
.Byłam na koncercie Bad Boys Blue i było rewelacyjnie...Francesco Napoli niestety przegapiłam
Skoro robią takie imprezy jak Off Festival to dlaczego by nie zaprosić Thomasa 
-
ml8
- Użytkownik nieaktywny
- phantomas
- Kontakt:
Doskonale to świadczy o skali popularności Thomasa jako solisty, skoro musi chałturzyć w (bez urazy) wioskach, zabawach sylwestrowych itp. Doczekamy jeszcze potańcówek w remizach.Thomas już występował nawet w mniejszych miejscowościach w Polsce typu Ostróda, dlatego wielu forumowiczów pół-żartem, pół-serio mówi, że fajnie by było jakby koncert wypadł blisko jego miejscowości. Jednak rzeczywiście jest tak, że raczej artysta występuje w tych samych miejscach co zawsze. No chyba że organizatorzy z jakiejś miejscowości, w której piosenkarz jeszcze nie był, dogadają się z "managementem" muzyka.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Peter
Thomasowi jest chyba obojętne czy to wielka miejscowość czy mała. Może wystąpić zarówno na Broadwayu, jak i w Puznówce, w remizie. Ważne, ze się chce pokazać w Polsce, by promowac płytę.Adi pisze:Thomas już występował nawet w mniejszych miejscowościach w Polsce typu Ostróda, dlatego wielu forumowiczów pół-żartem, pół-serio mówi, że fajnie by było jakby koncert wypadł blisko jego miejscowości. Jednak rzeczywiście jest tak, że raczej artysta występuje w tych samych miejscach co zawsze. No chyba że organizatorzy z jakiejś miejscowości, w której piosenkarz jeszcze nie był, dogadają się z "managementem" muzyka.
- phantomas
- Kontakt:
Tylko, że na przysłowiowy Broadway w dzisiejszych czasach, obawiam się, że nie zostałby zaproszony.
Więc mu zostają wioski i remizy.
Więc, wracając do tematu, jest szansa, że zawita gdzieś niedaleko
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Zainteresowanie koncertami Thomasa w Polsce ze strony organizatorów ciągle jest, co jakiś czas jakiś zdezorientowany urzędnik tego czy innego miasta pisze w tej sprawie... do mnie przez formularz kontaktowy na stronie. Odsyłam ich wszystkich pod właściwy adres no i zobaczymy czy komuś uda się załatwić Thomasa na występ. Na bilety nie ma jednak co zbierać - w większości są to lokalne imprezy w stylu tej w Płocku, nie jakieś zamknięte koncerty.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Peter
Jakby Thomas miał wystąpić w remizie, z orkiestrą strażacką, grającą YMHYMS, to mój świat by się chyba zawalił.
- justysia854
Peter pisze:A dla mnie to on może nawet być w Puznówce, w remizie z orkiestrą strażacką, ważne, żeby przyjechał do Polski.
To się zdecyduj, czy jest Ci wszystko jedno gdzie wystąpi czy nie, bo co chwile piszesz cos innego...Peter pisze:Jakby Thomas miał wystąpić w remizie, z orkiestrą strażacką, grającą YMHYMS, to mój świat by się chyba zawalił.
phantomas pisze:Tylko, że na przysłowiowy Broadway w dzisiejszych czasach, obawiam się, że nie zostałby zaproszony.
Skoro masz takie niskie mniemanie o Thomasie to nie bardzo rozumiem po co udzielasz sie na tym forum, zapewne po to żeby prowokowac nasze komentarze. Może powinienes udac sie do specjalisty, skoro czerpiesz przyjemność we wzbudzaniu w innych ludziach negatywnych uczuć...phantomas pisze:Doskonale to świadczy o skali popularności Thomasa jako solisty, skoro musi chałturzyć w (bez urazy) wioskach, zabawach sylwestrowych itp. Doczekamy jeszcze potańcówek w remizach.
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- phantomas
- Kontakt:
Czy ja Ciebie osobiście zaatakowałem, że wysyłasz mnie do specjalisty?
Wyraziłem swoją osobistą opinię na temat kariery Thomasa, nie musisz się z nią zgadzać.
Nie oceniam go jako człowieka, ponieważ go nie znam.
Zresztą po to jest forum, jakby nie patrzeć DYSKUSYJNE. Ale widzę, że tutaj trzeba och i ach, jak jest cudownie i wspaniale.
Bo inaczej polecą skargi jaki to jestem okropny i żeby mi dać ostrzeżenie.
Ale ja raczej nie zmieniam się i nie naginam do panujących trendów. I z tym mi jest dobrze.
Wyraziłem swoją osobistą opinię na temat kariery Thomasa, nie musisz się z nią zgadzać.
Nie oceniam go jako człowieka, ponieważ go nie znam.
Zresztą po to jest forum, jakby nie patrzeć DYSKUSYJNE. Ale widzę, że tutaj trzeba och i ach, jak jest cudownie i wspaniale.
Bo inaczej polecą skargi jaki to jestem okropny i żeby mi dać ostrzeżenie.
Ale ja raczej nie zmieniam się i nie naginam do panujących trendów. I z tym mi jest dobrze.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Imprezy typu festiwal disco polo w Ostródzie czy Biesiady Kasztelańskie w Płocku to nie jest największy kaliber. Z drugiej, Sopot Festival czy Sylwester TVP to była najwyższa półka na jaką w Polsce mógł załapać się Thomas, na Open'era go przecież nie zaproszą. Jakiś wniosek da się z tego wyciągnąć? Chyba taki, że jeśli znajdzie się odpowiednia suma, to nie robi mu różnicy gdzie wystąpi. Jedni odczytują to jako rzecz pozytywną (bo jest bardziej dostępny), inni negatywną (bo rozmienia sławę Modern Talking na drobne).
Myślę, że nie ma tu się co obrażać - Thomas jako Thomas to nie jest magnes na skalę Modern Talking i jest zapraszany w takie a nie inne miejsca. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, niedługo znowu zobaczymy go w Polsce na imprezie podobnej do zeszłorocznych Biesiad. Prestiżu zero, ale repertuar i sceniczny show ten co zawsze. W momencie gdy już stoję pod sceną, rodzaj imprezy nie robi mi różnicy i pewnie większości też nie. Byle wyszedł w lepszej formie niż we Wrocławiu.
Myślę, że nie ma tu się co obrażać - Thomas jako Thomas to nie jest magnes na skalę Modern Talking i jest zapraszany w takie a nie inne miejsca. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, niedługo znowu zobaczymy go w Polsce na imprezie podobnej do zeszłorocznych Biesiad. Prestiżu zero, ale repertuar i sceniczny show ten co zawsze. W momencie gdy już stoję pod sceną, rodzaj imprezy nie robi mi różnicy i pewnie większości też nie. Byle wyszedł w lepszej formie niż we Wrocławiu.
Jak piszesz tak cię widzą.
- justysia854
Ale ja nie twierdze ze to jest jakies bóstwo i nie ma lepszych od niego, chodzilo mi o to ze coniektorzy celowo usiluja prowokowac reszte forumowiczow i ze to chyba szkodzi zdrowiu jak sie czerpie przyjemnosc ze wzbudzania w ludziach negatywnych emocji....
- phantomas
- Kontakt:
Przykro mi, że szkodzi to Twojemu zdrowiu. Proponuję otworzyć okno i się przewietrzyć.
Albo mały spacer? Złe emocje ulecą.
Kariera Thomasa jest taka a nie inna. Programy kulinarne w tv, piosenki MT na tych paru imprezach w roku. Obawiam się, że jeśli najnowszy album nie wypali to będzie koniec.
Już zawsze będzie chałturzył na wschodzie Europy z tym samym Bohlenowym repertuarem.
Kariera Thomasa jest taka a nie inna. Programy kulinarne w tv, piosenki MT na tych paru imprezach w roku. Obawiam się, że jeśli najnowszy album nie wypali to będzie koniec.
Już zawsze będzie chałturzył na wschodzie Europy z tym samym Bohlenowym repertuarem.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Myślę, że wszystko się okaże po premierze nowej płyty Thomasa i ewentualnie jak zareagują w Niemczech na jego duet z Sandrą. Jak płyta okaże się hitem (duet z Sandrą też) to wszystko może jeszcze się zmienić. Dla wytwórni płytowej (a to właśnie SONY ma wydać płytę Thomasa) liczy się zysk i względem popularności płyty będą układane plany działalności Thomasa na najbliższe miesiące. A jak to się wszystko potoczy - zobaczymy.
MODERN TALKING FOREVER!!!
- justysia854
Mialam na mysli Twoje zdrowie...phantomas pisze:Przykro mi, że szkodzi to Twojemu zdrowiu. Proponuję otworzyć okno i się przewietrzyć.
We mnie akurat nie wzbudzasz zadnych emocji, bo ludzie którzy kreuja sie na forum na takie "kontrowersyjne postacie" jak Ty są mi zupelnie obojetni. nadawałbys sie do showbiznesu- to srodowisko lubi skandale i kontrowersje... czyli zadatki masz niezłe. I jesli o mnie chodzi to nie mam nic wiecej do powiedzenia, bo i o czym tu dyskutować? Nie wartko strzępic jezyka (a raczej klawiatury). A Twoje zaczepki i komentarze i tak i tak się pomału wszystkim nudzą, wiec pewnie niebawem przyjdzie pora zebys zmienil forum na takie na ktorym jeszcze Cie nie poznali
A kariera Thomasa- owszem jest taka a nie inna, niektorym sie podoba, niektorym nie. Tylko skoro Tobie sie nie podoba to pomyliłeś fora
- phantomas
- Kontakt:
A wtedy hosanna i alleluja zapanuje na tym forumTwoje zaczepki i komentarze i tak i tak się pomału wszystkim nudzą, wiec pewnie niebawem przyjdzie pora zebys zmienil forum na takie na ktorym jeszcze Cie nie poznali
Nigdzie się nie wybieram, lubię to forum. Być może niektórych to rozczaruje
Poczekajmy na zapowiedzi koncertowe Thomasa i ewentualny sukces nowej płyty.
Wtedy będziemy się wybierać na koncert do katowickiego Spodka, lub w razie porażki albumu do remizy strażackiej w przysłowiowej Koziej Wólce
-
ml8
- Użytkownik nieaktywny