Co najbardziej kochacie w Marku Medlocku
- Pit-98
Re: Co najbardziej kochacie w Marku Medlocu
W nawiązaniu do powyższej wypowiedzi jkris-a skomentuje to w ten sposób:To czy Medlock jest gejem i czy z tym się obnosi niewiele mnie interesuje a bardziej interesuje mnie połączenie jego głosu z piosenkami Bohlena.To czy ktoś toleruje Marka Medlocka czy też nie toleruje z takich czy innych powodów dla mnie nie ma najmniejszego znaczenia.Dla mnie ważne jest to,że nie nudzi mnie tego typu muzyka a wręcz przeciwnie.Kolejna kwestia to to,że o gustach się nie dyskutuje-jednak to jest forum i każdy może pisać tak jak myśli przez to moje zdanie jest takie,że Bohlen "nie traci a inwestuje" w pisanie tego typu płyt-kto chce to sobie będzie ich słuchał a kto nie chce to nie będzie ich słuchał (prosta sprawa)!
- Peter
Nic, muzyka Medlocka jest dla mnie jak papier toaletowy. Dla mnie jest on najsłabszym zwycięzcą DSDS.
- Gosia91
Mi się w nim podoba jego głos, nic więcej.
Sorry Little Sarah
..
- IndependentGirl
Najbardziej w Medlocku podoba mi się... piosenka You Can Get It 

- Gasolina91
Ooo przyznaję Madzi rację. To jest jak dla mnie najlepszy jego utwór. Jakoś tylko ona do mnie trafia 
Point Of No Return
- you're my heart
- phantomas
- Kontakt:
Wyjaśnij bliżej to porównanie, bo nie załapuję sensu. Proszę.Peter pisze:Nic, muzyka Medlocka jest dla mnie jak papier toaletowy
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Peter
To określenie dotyczy prawie całej wspólczesnej muzyki i myślę, że jest jednoznaczne. Co do Medlocka, to po prostu za nim nie przepadam, ani nie ma za dobrego głosu, ani ładnych piosenek, taki po prostu zwykły wokalista jakich wielu, dużo bardziej wolę Daniela, ale to rzecz gustu. 
- phantomas
- Kontakt:
Jednoznaczne dla mnie jest Twoje chamstwo i nie szanowanie innych. I spamowanie setkami bzdurnych postów na dokładkę.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Peter
A dla mnie jednoznaczne sa Twoje chamskie zaczepki i na dodatek posty nie na temat.
Pisz o Medlocku. Dla mnie nie ma rzeczy, która sie w nim podoba i mam prawo do wyrażania swoich opinii, a jak Ci sie nie podoba to ich nie czytaj.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Ja także prosił bym o rozwinięcie tego poetyckiego porównania sprzed kilku postów, bo jak widać nie jest ono specjalnie jasne i tak jak pisze phantomas, niespecjalnie kulturalne.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Peter
No nie chciałem pisać wprost o Medlocku co o nim myśle, by to nie było zbyt obraźliwe, dlatego posłużyłem się słowami Michaela Cretu o dzisiejszej muzyce.
Ogólnie chodzi mi o to, że nie jest to dobra muzyka.
-
shootingstar
- Użytkownik nieaktywny
Re: Co najbardziej kochacie w Marku Medlocku
Mi najbardziej podoba się płyta "Dreamcatcher"
-
marek.von
nic mi się nie podoba w jego piosenkach....moim zdaniem jego głos nie oddaje takich emocji jak głos T.Andersa czy też Nino de Angelo....oni mieli klasę a on niestety jej nie ma....
- Monis
Jedyne piosenki Medlocka z tzw. ikrą to Summer love i You can get it. Nawet ostatni numer Mamacita nie zachwyca. Osobiście nie przepadam za nim w sensie za jego jakąś tam twórczością muzyczną. Natomiast sprawa jego wyglądu to już odrębna kwestia, która nie podlega dyskusji.
Call me Dr Love
- pioot36
...również wolałbym,aby piosenki które śpiewa pan Medlock,wykonywał kto inny.Są takie piosenki ,gdy z Medlockiem śpiewa Dieter Bohlen , a wtedy ten sam utwór dla mnie brzmi super.Zaczyna śpiewać Medlock i robi się nijako.Chris Norman,Bonnie Tyler- z takimi głosami :)daliby radę bez Bohlena(jako kompozytora).Mark Medlock niestety nie.To moja prywatna opinia,ale w całej historii DSDS Medlock niczym mnie nie ujął,byli inni wykonawcy o lepszych głosach,dlaczego akurat on???pozdrawiam
Świat z Dieterem ma inny,lepszy wymiar!