Drugiej części wypowiedzi nie skomentuje, bo jest tak żenująca że szkoda na to czasu.
Muzyka Dietera, a instrumentarium
- Atlantis
Re: Muzyka Dietera, a instrumentarium
a jakimi dowodami mam Ci to poprzeć? To że macha gitarą na scenie to już jest gra? Na pewno gra trochę na klawiszach, ale nie tak dobrze, by mogło to iść na płyte. Dlatego właśnie ma instrumentalistów. Bohlen ma głowę do znakomitych melodii i jest bardzo dobrym producentem, ale nie instrumentallistą, myślałem że dla wszystkich jest to oczywiste. Ale widzę, że jednak nie
.
Drugiej części wypowiedzi nie skomentuje, bo jest tak żenująca że szkoda na to czasu.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- phantomas
- Kontakt:
Michale, czy Kuba to jest Twój młodszy (starszy) brat? 
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Kuba.K.
Nadal nie wieżę ci w to że Dieter nie umie grać na instrumentach, bo twoje argumenty są nic warteAtlantis pisze:Drugiej części wypowiedzi nie skomentuje, bo jest tak żenująca że szkoda na to czasu.
Myślałem że masz trochę pojęcia o prawdziwych instrumentach. Pomyliłem się przepraszam
Nie, ale jak widzię tylko my wiemy i zgadziamy się co do prawdziwych instrumentów.phantomas pisze:Michale, czy Kuba to jest Twój młodszy (starszy) brat?
P.S. Życzę wszystkim powodzienia w karierze muzycznej, którzy myślą że komputer to "instrument"
Pozdrawiam:
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
- Atlantis
Skoro masz lepsze, to podaj takie, które przemawiają za tym, że Dieter potrafi bardzo dobrze na czymś grać. Poza tym, skoro tak ganisz komputer, to co powiesz o MT, których większość piosenek została na nim stworzona?
- Peter
Kuba.K. pisze:Atlantis, skoro wysnówasz takie śmiałe wnioski niepoparte żadnymi dowadami. To udowodnij to...
Kuba zrób coś z ortografią.Kuba.K. pisze:Nadal nie wieżę ci w to że Dieter nie umie grać na instrumentach, bo twoje argumenty są nic warte
- phantomas
- Kontakt:
No to chyba jesteśmy już funflamiKuba pisze: phantomas napisał(a):
Michale, czy Kuba to jest Twój młodszy (starszy) brat?
Nie, ale jak widzię tylko my wiemy i zgadziamy się co do prawdziwych instrumentów.
Widzę, że podzielasz moje zdanie z poprzednich postów na temat tych bluźnierców, gratuluję
phantomas pisze:No przecież bluźnisz niesłychanie. Nie słyszysz tych subtelnych dźwięków gitary klasycznej, rytmu bębnów czy delikatnych muśnięć instrumentów smyczkowych? Jak możesz, chyba laryngolog będzie potrzebny..
Ostatnio zmieniony pt lut 20, 2009 16:58 przez phantomas, łącznie zmieniany 1 raz.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Kuba.K.
Po pierwsze, proszę cię byś nie obrażał Modern Talking bo kto jak kto, ale ty niemasz prawa. Większość ich piosenek została nagrana w studiu, a nie na komputerze.Atlantis pisze: to co powiesz o MT, których większość piosenek została na nim stworzona?
Dowód: nagraj sobię piosenkę na programie muzycznym (np.eJay bądź jakimś innym) przeznaczonym do tworzenia "muzyki" na komputerze. A puźniej nagraj tą samą piosenkę w studiu muzycznym i to napewno nie będzie to samo...
Pozdrawiam:
Kuba.K.
- Atlantis
Gdybyśmy stworzyli konkurs na najgłupszy post na tym forum ten byłby bezkonkurencyjny
. Ubawiłeś mnie do łez.
Rękawicy nie podejmuje, bo do pewnego poziomu zniżał się nie będę.
Rękawicy nie podejmuje, bo do pewnego poziomu zniżał się nie będę.
- Mateusz
Kuba - zmiażdżyłes nas argumentacją. Czuje się pokonany a miałem juz delikatnie zasugerować że moze jednak utwory MT zostaly stworzone na komputerze, natomiast w obliczu tak przekonujących faktów, chyba przyznam racje phantomasowi, ten blond-oboista to ponoć bliski kumpel Luisa Rodrigueza.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- labambino
To jego brat przyrodni nie kumpel.Nie wiesz to nie pisz.Mateusz pisze:Kuba - zmiażdżyłes nas argumentacją. Czuje się pokonany a miałem juz delikatnie zasugerować że moze jednak utwory MT zostaly stworzone na komputerze, natomiast w obliczu tak przekonujących faktów, chyba przyznam racje phantomasowi, ten blond-oboista to ponoć bliski kumpel Luisa Rodrigueza.
you can win if you want!
- Peter
Win the race na pewno jest grany na żywych instrumentach: słychać gitary w zwrotkach, a w refrenie skrzypce. 
- Mateusz
przepraszam, czasami ma ignorancja nie zna granic,takie rzeczy powinienem skojarzyćlabambino pisze:Nie wiesz to nie pisz.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Peter
Ready for a Victory jest grane na oboju i flecie.
- Kuba.K.
Atlantis prawda jest taka, ja miałem potwierdzienie na swoje słowa a ty nie
To cię bardzo zabolało i dlatego postanowiłeś mnie obraźć (bo ty przecież nie możesz być postrzegany za nie wiarygodne źrudło). Ty chcesz by cię tu na tym forum wszyscy kochali za to że ty jesteś tak Och i Ach... Chcesz być Najmondrzejszy i wzorem Kultury. A tak naprwdę jesteś zadufany w sobie. Piszesz że mam niski poziom rozumu, a tak naprwdę to ty go nie masz pisząc bez wstydu takie żeczy. Ty i twoje Obrażające słowa (Dietera i mnie) bez dowodów są nic warte. Nie łudz się że jesteś postrzegany jako najlepszy człowiek świata, bo nim nie jesteś.
Więc nie obrażaj kogoś tylko dlatego że ten ktoś mógł udowodnić to że ma rację, a ty Nie
GRATULUJĘ samo krytyki...
Pozdrawiam:
Kuba.K.
Więc nie obrażaj kogoś tylko dlatego że ten ktoś mógł udowodnić to że ma rację, a ty Nie
GRATULUJĘ samo krytyki...
Pozdrawiam:
Kuba.K.
- Atlantis
Dziecko, zanim napiszesz kolejnego posta w tym stylu głęboko się zastanów. I zamiast siedzieć tyle przy komputerze idź poczytaj jakieś książki.
Twoja argumentacja jest tak żałosna, że aż śmieszna, w żadnym miejscu Cie nie obraziłem, Michała z resztą też i nie życzę sobie podobnych postów pod moim adresem.
A to że nabijam się z twoich argumentów? Jak opanujesz wreszcie czytanie ze zrozumieniem, sam będziesz się smiał ze swoich postów. Gwarantuje.
Twoja argumentacja jest tak żałosna, że aż śmieszna, w żadnym miejscu Cie nie obraziłem, Michała z resztą też i nie życzę sobie podobnych postów pod moim adresem.
A to że nabijam się z twoich argumentów? Jak opanujesz wreszcie czytanie ze zrozumieniem, sam będziesz się smiał ze swoich postów. Gwarantuje.
Ostatnio zmieniony pt lut 20, 2009 17:32 przez Atlantis, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kuba.K.
Peter pisze:Win the race na pewno jest grany na żywych instrumentach: słychać gitary w zwrotkach, a w refrenie skrzypce.
Peter pisze:Ready for a Victory jest grane na oboju i flecie.
Peter - po pierwsze twoje żarty są żenujące
po drugie obrażasz piosenki Modern Talking, bo one nie są tematem do żartów
Pozdrawiam:
Kuba.K.