To jakbys kiedys potrzebowala swojego osobistego fizjoterapeuty to daj znacalunia13 pisze:Tak się składa, że ja też jestem sportowcem i znam ten upór. To fakt, nie powinna trenowac na siłowni ale to była jej wola.
Co się stało to się nie odztanie. Tak czy owak szkoda tak utalentowanego sportowca.
Sport
- justysia854
Re: Sport
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- Gasolina91
Ja bardzo lubię oglądać pływanie bo sama je kocham.
Jak byłam w 2 kl gimnazjum to byłam na zawodach pływackich a że mieszkam w mieście Otyli to oczywiście była ona tam z nami i jak zdobyłam 3 miejsce to wręczała mi dyplom i medal.
Jeśli miałabym czas to codziennie bym chodziła na basen no ale jak jest szkoła to nie starcza na to czasu...
Jak byłam w 2 kl gimnazjum to byłam na zawodach pływackich a że mieszkam w mieście Otyli to oczywiście była ona tam z nami i jak zdobyłam 3 miejsce to wręczała mi dyplom i medal.
Jeśli miałabym czas to codziennie bym chodziła na basen no ale jak jest szkoła to nie starcza na to czasu...
Point Of No Return
-
alunia13
O bardzo chętniejustysia854 pisze:
To jakbys kiedys potrzebowala swojego osobistego fizjoterapeuty to daj znac
Ja trenuje 3 razy w tygodniu, 2 razy po szkole raz w sobote
Ja lubie pływanie, nawet kiedys chciałam pływac wyczynowo ale jakoś strasznie monotonne mi sie to wydało.
"You can win, If You want..."
- Gasolina91
No ja jak byłam młodsza to co roku jeździłam na zawody....
Ale teraz juz dawno nie pływałam i jakoś nie chciałabym widziec swojego wyniku czasowego na 100 m
Ale teraz juz dawno nie pływałam i jakoś nie chciałabym widziec swojego wyniku czasowego na 100 m
Point Of No Return
- justysia854
Ja najdalej byłam rowerem na wybrzeżu- czyli od Poznania ok 300 km w jedna stronę i pozniej wzdłuż wybrzeza, w sumie prawie miesiac sie tak błąkaliśmy zwiedzajac ciekawsze miejsca... Najbardziej meczące bylo rozbijanie namiotu co wieczór i skladanie go rano po drodze...
Ale nie powiem- bylo fajnie. ostatnio jakos zapał do roweru mi minął, wolę siłownię, basen, kosza albo tenisa (z czego tylko kosza uprawiałam wyczynowo).
- you're my heart
- you're my heart
Kto ogląda dzisiaj dzisiejsze spotkania Champions League? Ja Real-Liverpool na dwójce nie będe oglądał bo sobie obejrze Chelsea-Juventus 

- Peter
Ja tam wolę LFC. 
A to zdjęcie zrobiłem podczas ostatniej wizyty w Liverpoolu:
http://photos.nasza-klasa.pl/6267882/28 ... 6c74f.jpeg
A to zdjęcie zrobiłem podczas ostatniej wizyty w Liverpoolu:
http://photos.nasza-klasa.pl/6267882/28 ... 6c74f.jpeg
- Gasolina91
Ja jeszcze lubię oglądać jazdę figurową na łyżwach. No i sama też lubię na nich jeździć 
Point Of No Return
- justysia854
Ja też, ale figur robic nie potrafię, co najwyzej jezdzic tyłemGasolina91 pisze:Ja jeszcze lubię oglądać jazdę figurową na łyżwach. No i sama też lubię na nich jeździć