Roxette
- antonn
Re: Roxette
Ja najbardziej lubię: ''The Look'', ''Dangerous'', ''The Big L.'', ''Fading Like A Flower'' oraz ''Spending My Time'' 
-
nado
Rokete. Z rokete najbardziej lubię "Crash! Boom! Bang! Ale inne też lubieęęęęę
-
alunia13
Właśnie podczas pisania tego postu leci w radiu Joyride
BTW ja uwielbiam większość ich piosenek szczególnie te gdzie śpiewa Per
Ciesze się, że mają tak różnorodne utwory, od ballad po bardzo skoczne piosenki 
"You can win, If You want..."
-
riccardo1989
Ciekawe, czy Pere i Thomas kiedyś poznali się?
Chciałbym, żeby kiedyśThomas nagrał jeszcze jeden cover Roxette ale raze wystąpili w duecie 
-
alunia13
Wooo to był by dopiero duet
Ale najlepiej trio, Per, Thomas i Marie
Myślę, że się poznali skoro Per napisał dla Thomasa piosenkę (In 1990 Per Gessle wrote a single, "The Sweet Hello The Sad Goodbye", for Thomas Anders (of Modern Talking fame).
-
alunia13
Nie wiem czy na tym wspaniałym forum są zagorzali(czy też nie) fani Roxette ale dziś dowiedziałam się fantastycznej rzeczy. Roxette wystąpi w Warszawie (jak by nie było innych miast w Polsce o.O ) na Sylwestra. Relacja będzie na Polsacie oraz w Radiu Zet 
- kmlyna
Na pewno pójdę na koncert...super,że Marie z tego wyszła
Mam wiekszość ich płyt...wszystkie są genialne
Mam wiekszość ich płyt...wszystkie są genialne
- MODERN JEANNE
Kiedyś byłam ich wielka fanka.Dosłownie chyba tydzień temu szukałam za ich utworami których mi brakuje.Roxette byl niesamowitym zespolem.Nie słuchałam ich ostatnio przez wiele lat ale jako nastolatka robiłam to nagminnie.
Wraz z koleżanka która również była ich fanka.
A co właściwie było Marie,na co była chora bo nic nie wiem?
Wraz z koleżanka która również była ich fanka.
A co właściwie było Marie,na co była chora bo nic nie wiem?
I LOVE DB AND TA!
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Antonn, proponuję włączyć Radio Złote Przeboje, tam w stałym repertuarze grane są aktualnie wszystkie z wymienionych powyżej piosenekantonn pisze:Ja najbardziej lubię: ''The Look'', ''Dangerous'', ''The Big L.'', ''Fading Like A Flower'' oraz ''Spending My Time''
- weidung
- Członek TAFC Polska
ROXETTE Live w POLSCE - 19.06.2011!!! Warszawa
Już kupiłem bilet!
Już kupiłem bilet!
-
alunia13
Ale macie fajnie, że jedziecie
Tylko pozazdrościć

U Marie w 2002 roku wykryto guza mózgu. Dawano jej niewielkie szanse na przeżycie, a ona mimo to wygrała z rakiem! Niestety "straciła przez to zdolność czytania, liczenia, a także doznała paraliżu prawej strony ciała i częściowej utraty wzroku w prawym oku". Podziwiam ją jak nikogo innego na świecie za to, że się nie poddała i zwyciężyła. Dla mnie zawsze Roxette było zaraz za MT(a może i na równi?) ale ostatnio tak się nakręciłam na Pera i Marie, że sama się sobie dziwieMODERN JEANNE pisze: A co właściwie było Marie,na co była chora bo nic nie wiem?
- kmlyna
Podobno po rehabilitacji ma jeszcze problemy z koncentracją,ale pisać czytać i liczyć juz się nauczyła
Niesamowite,prawda?
Niesamowite,prawda?
- MODERN JEANNE
Wiecie co jak ja to przeczytałam poprostu niemoglam uwierzyc,bylo mi strasznie,strasznie smutno bo dotychczas znalam Marie wlasnie z jej wielkiej sily ktora eksponwala nam wlasnie w swoim glosie w piosenkach Roxette.
Dziwne ze przestałam nagminnie słuchać Roxette wlasnie w 98 roku gdy MT sie reaktywowa i odwrocilo moja uwage od tego zespolu.
Kiedys wiele dla mnie znaczyl,az tak wiele ze z kolezanka ktora rowniez byla fanka bawilysmy sie w nagrywania wersji karaoke przy ich piosenkach.
Wygladalo to wtedy tak ze na jednym magnetofonie poszczałyśmy utwór Roxette a na drugim nagrywały sie nasze wrzaski do tego utworu.Do dzis mam te kasety
Dziwne ze przestałam nagminnie słuchać Roxette wlasnie w 98 roku gdy MT sie reaktywowa i odwrocilo moja uwage od tego zespolu.
Kiedys wiele dla mnie znaczyl,az tak wiele ze z kolezanka ktora rowniez byla fanka bawilysmy sie w nagrywania wersji karaoke przy ich piosenkach.
Wygladalo to wtedy tak ze na jednym magnetofonie poszczałyśmy utwór Roxette a na drugim nagrywały sie nasze wrzaski do tego utworu.Do dzis mam te kasety
I LOVE DB AND TA!
-
alunia13
Ja właśnie odsłuchuje Joyride, wspaniałą płytkę którą sobie dzisiaj zakupiłam.
Co do Marie, jak zobaczyłam ich jeden z pierwszych występów po jej chorobie, na Night Of The Proms to się autentycznie popłakałam. Emanuje z niej niezwykła siła i chęć do powrotu na scenę.
Modern Jeanne zapewne przednią zabawę miałyście

Co do Marie, jak zobaczyłam ich jeden z pierwszych występów po jej chorobie, na Night Of The Proms to się autentycznie popłakałam. Emanuje z niej niezwykła siła i chęć do powrotu na scenę.
Modern Jeanne zapewne przednią zabawę miałyście
- MODERN JEANNE
Tak zabawy i śmiechu przy tym bylo co niemiara.Wtedy nie miałam jeszcze komputera i nagrywałyśmy sie na magnetofon i gdy chciałyśmy by nasz głos byl z efektem echa jaki tworzą programy komputerowe to śpiewałyśmy do garnka
I było z echem i z strasznym śmiechem
Wczoraj znalazłam kilka współczesnych występów live Roxette.Marie wygląda tam tak zdrowo jakby jaj nigdy nic nie bylo.Zupełnie sie nie zmieniła.Pewnie już doszła do siebie
Wczoraj znalazłam kilka współczesnych występów live Roxette.Marie wygląda tam tak zdrowo jakby jaj nigdy nic nie bylo.Zupełnie sie nie zmieniła.Pewnie już doszła do siebie
I LOVE DB AND TA!
-
alunia13
Ooo tak Marie wygląda rewelacyjnie
Naprawdę musi ją cieszyć ten powrót na scenę
No i Per też się nic nie zmienił
Uwielbiam te "jego ruchy" na scenie
Zawsze tak fajnie wywija rękami
A jakie miny strzela
A te jego popisowe "Ohhh yeah!" 
Hahaha do garnka xD Efekt murowany