MT i wasi bliscy

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
jkris

Re: MT i wasi bliscy

Post autor: jkris »

justysia854 pisze:może był tak mały na przykład jak ostatni raz byl w Polsce ze nie pamieta jak wyglada popularny "maluch"...
ale Piotr mieszka teraz w Polsce :lol:
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Krzysztof ma rację, poczekam jak się tam sytuacja trochę unormuje.
Zobaczcie co znalazłem:
Obrazek
Duży Fiat. :d
Awatar użytkownika
justysia854

Post autor: justysia854 »

jkris pisze:
justysia854 pisze:może był tak mały na przykład jak ostatni raz byl w Polsce ze nie pamieta jak wyglada popularny "maluch"...
ale Piotr mieszka teraz w Polsce :lol:
A tak??? A mi mówił że nie... przynajmniej mi sie tak wydawalo... :/
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Peter pisze: Obrazek
Mój wujek kiedyś takiego Fiata miał :D ale to było hohoho dawno temu :wink:
Point Of No Return
alunia13

Post autor: alunia13 »

A moi rodzice kiedyś mieli malucha w którym sie prawie urodziłam xD
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

a ja Malczynem miałem dochałkowanie i 2 wypadki na szczęście nie groźne ale go naprawie to znowu będzie jazda
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

No i jak to z jednego tematu wchodzi się w drugi... :lol:

U mnie w rodzinie nie ma fanów Modern Talking ,ale nikt nie narzeka,nie słyszałam od nikogo złego słowa na "chłopakow".
W pracy też nie,chociaż jest taka jedna wiedżma staaaarsza ode mnie i stwierdziła,że to pedały a ten Anders jak się roztył (po obejrzeniu Sopotu),chyba nie ma lustra w mieszkaniu i nie wie jak sama wygląda :lol:
Jeden kolega stwierdził,że tego się już nie słucha,ale sam wyrwał swoją obecną żonę na dyskotece w latach 80'tych,a tam przeważnie leciały Hity Bohlena....stwierdził...ale kiedy to było :roll:

eeeech...niech gadają
alunia13

Trochu nie na temat ale co tam xD
Ostatnio na informatyce robiłam coś jakby artykuł o MT i jak mój profesor(wychowawca xD) zobaczył ich zdjęcie to do mnie z tekstem : Dlaczego Ty robisz prace o tych pedałach? A ja taki zong na niego. <młotek> Jak ja się z nim kłóciłam!! Bite pół godziny mu tłumaczyłam!! Ale w końcu musiał przyznac mi rację bo jak nie to nawet bym za nim do domu poszła i bym mu dalej tłumaczyła xD
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

No i prawidłowo.
Ja mam na ostatniej kartce w każdym zeszycie narysowane logo Blue System. Jest łatwe do narysowania. No i jak pan z geografi to zobaczył..popatrzał na mnie i powiedział: To to Blue System z tym..Dieterem? A ja mu no tak tak...te Blue System..innego nie ma :D
Point Of No Return
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Ja miałam jeansy pocięte tak jak Dieter i na kolorowo na tylnej kieszeni napis Blue System a z przodu napis Modern Talking (nad kolanem) :mrgreen:
alunia13

Oooo super :D Ja mam taki wielgachny napis Modern Talking na plecaku i w każdym zeszycie :D
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

u mnie jest tylko kuzyn, wujek i ciocia...
Awatar użytkownika
mt09

Post autor: mt09 »

w zeszycie od polskiego na okładce mam wielki napis MODERN TALKING jak to pani od polaka zobaczyła to dorysowała mi uśmieszek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

wracając do tematu to tym całym Modern Talking zaraził mnie mój starszy brat i każdą chwile którą spędzamy razem poświęcamy na słuchanie MT :D :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

MichałT pisze:Peterze, czy Ty żartujesz, czy naprawdę nigdy wcześniej nie widziałeś Fiata 126p i walkmana na kasety
Wyobraź sobie, ze tak. :wink: Ale się już sporo dowiedziałem o tamtej motoryzacji:
Robur
Obrazek
Nysa:
Obrazek
Żuk:
Obrazek
Walkman na kasety:
Obrazek
To musiały być zabawne czasy...
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Peter troche mnie bawi ta Twoja poza (bo niewątpliwie to tylko poza a nie prawdziwa niewiedza). Chcesz uchodzic za takiego mega-super-hiper nowoczesnego ktory od zawsze słucha cd, nie widzial nigdy fiata 126p i za nic nie potrafi pojąc jakim cudem można było słuchać kaset. Przeciez mieszkasz w Polsce wiec niemożliwe żebyś nie widział malucha bo nadal jest ich na pęczki na drogach. Ja za nic nie wyprę się tego co było kiedys bo takie obiekty z przesżłości owiane juz troche zapomnieniem jak kasety magnetofonowe, komputer amiga czy składak "wigry 3" to domena mojego dzieciństwa (a tym bardziej Twojego bo jestes chyba starszy) i jestem z tego dumny. 8)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Peter

Mateusz pisze:Ja za nic nie wyprę się tego co było kiedys bo takie obiekty z przesżłości owiane juz troche zapomnieniem jak kasety magnetofonowe, komputer amiga czy składak "wigry 3" to domena mojego dzieciństwa (a tym bardziej Twojego bo jestes chyba starszy) i jestem z tego dumny.
Raczej, nie bo długo mieszkałem za granicą, więc takich wynalazków niestety nie mogę znać. A co do CD, to prawda słucham tylko muzyki z CD i to od 1988 a więc od Body Heat, która była moją pierwsza płytą Blue System. :wink: Co do malucha, to faktycznie pierwszy raz to śmieszne autko zobaczyłem na forum MT, bo u mnie Maluchów nie widać. :P A może u Ciebie jeszcze jeżdżą Trabanty? Bo ja się o tych śmiesznych pojazdach dowiedziałem z inernetu.
Jaakby ktoś nie wiedział jak wygląda Trabant to tu jest zdjęcie:
Obrazek
Ale smieszne autko. :lol:
Więc raczej niewiedza. :)
ODPOWIEDZ