ale Piotr mieszka teraz w Polscejustysia854 pisze:może był tak mały na przykład jak ostatni raz byl w Polsce ze nie pamieta jak wyglada popularny "maluch"...
MT i wasi bliscy
-
jkris
Re: MT i wasi bliscy
- Peter
Krzysztof ma rację, poczekam jak się tam sytuacja trochę unormuje.
Zobaczcie co znalazłem:

Duży Fiat. :d
Zobaczcie co znalazłem:

Duży Fiat. :d
- justysia854
A tak??? A mi mówił że nie... przynajmniej mi sie tak wydawalo...jkris pisze:ale Piotr mieszka teraz w Polscejustysia854 pisze:może był tak mały na przykład jak ostatni raz byl w Polsce ze nie pamieta jak wyglada popularny "maluch"...
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- Gasolina91
Mój wujek kiedyś takiego Fiata miałPeter pisze:![]()
Point Of No Return
-
alunia13
A moi rodzice kiedyś mieli malucha w którym sie prawie urodziłam xD
"You can win, If You want..."
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
a ja Malczynem miałem dochałkowanie i 2 wypadki na szczęście nie groźne ale go naprawie to znowu będzie jazda
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No i jak to z jednego tematu wchodzi się w drugi...
U mnie w rodzinie nie ma fanów Modern Talking ,ale nikt nie narzeka,nie słyszałam od nikogo złego słowa na "chłopakow".
W pracy też nie,chociaż jest taka jedna wiedżma staaaarsza ode mnie i stwierdziła,że to pedały a ten Anders jak się roztył (po obejrzeniu Sopotu),chyba nie ma lustra w mieszkaniu i nie wie jak sama wygląda
Jeden kolega stwierdził,że tego się już nie słucha,ale sam wyrwał swoją obecną żonę na dyskotece w latach 80'tych,a tam przeważnie leciały Hity Bohlena....stwierdził...ale kiedy to było
eeeech...niech gadają
U mnie w rodzinie nie ma fanów Modern Talking ,ale nikt nie narzeka,nie słyszałam od nikogo złego słowa na "chłopakow".
W pracy też nie,chociaż jest taka jedna wiedżma staaaarsza ode mnie i stwierdziła,że to pedały a ten Anders jak się roztył (po obejrzeniu Sopotu),chyba nie ma lustra w mieszkaniu i nie wie jak sama wygląda
Jeden kolega stwierdził,że tego się już nie słucha,ale sam wyrwał swoją obecną żonę na dyskotece w latach 80'tych,a tam przeważnie leciały Hity Bohlena....stwierdził...ale kiedy to było
eeeech...niech gadają
-
alunia13
Trochu nie na temat ale co tam xD
Ostatnio na informatyce robiłam coś jakby artykuł o MT i jak mój profesor(wychowawca xD) zobaczył ich zdjęcie to do mnie z tekstem : Dlaczego Ty robisz prace o tych pedałach? A ja taki zong na niego.
Jak ja się z nim kłóciłam!! Bite pół godziny mu tłumaczyłam!! Ale w końcu musiał przyznac mi rację bo jak nie to nawet bym za nim do domu poszła i bym mu dalej tłumaczyła xD
Ostatnio na informatyce robiłam coś jakby artykuł o MT i jak mój profesor(wychowawca xD) zobaczył ich zdjęcie to do mnie z tekstem : Dlaczego Ty robisz prace o tych pedałach? A ja taki zong na niego.
- Gasolina91
No i prawidłowo.
Ja mam na ostatniej kartce w każdym zeszycie narysowane logo Blue System. Jest łatwe do narysowania. No i jak pan z geografi to zobaczył..popatrzał na mnie i powiedział: To to Blue System z tym..Dieterem? A ja mu no tak tak...te Blue System..innego nie ma
Ja mam na ostatniej kartce w każdym zeszycie narysowane logo Blue System. Jest łatwe do narysowania. No i jak pan z geografi to zobaczył..popatrzał na mnie i powiedział: To to Blue System z tym..Dieterem? A ja mu no tak tak...te Blue System..innego nie ma
Point Of No Return
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ja miałam jeansy pocięte tak jak Dieter i na kolorowo na tylnej kieszeni napis Blue System a z przodu napis Modern Talking (nad kolanem) 
-
alunia13
Oooo super
Ja mam taki wielgachny napis Modern Talking na plecaku i w każdym zeszycie 
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
u mnie jest tylko kuzyn, wujek i ciocia...
- mt09
w zeszycie od polskiego na okładce mam wielki napis MODERN TALKING jak to pani od polaka zobaczyła to dorysowała mi uśmieszek

wracając do tematu to tym całym Modern Talking zaraził mnie mój starszy brat i każdą chwile którą spędzamy razem poświęcamy na słuchanie MT

wracając do tematu to tym całym Modern Talking zaraził mnie mój starszy brat i każdą chwile którą spędzamy razem poświęcamy na słuchanie MT

- Peter
Wyobraź sobie, ze tak.MichałT pisze:Peterze, czy Ty żartujesz, czy naprawdę nigdy wcześniej nie widziałeś Fiata 126p i walkmana na kasety
Robur

Nysa:

Żuk:

Walkman na kasety:

To musiały być zabawne czasy...
- Mateusz
Peter troche mnie bawi ta Twoja poza (bo niewątpliwie to tylko poza a nie prawdziwa niewiedza). Chcesz uchodzic za takiego mega-super-hiper nowoczesnego ktory od zawsze słucha cd, nie widzial nigdy fiata 126p i za nic nie potrafi pojąc jakim cudem można było słuchać kaset. Przeciez mieszkasz w Polsce wiec niemożliwe żebyś nie widział malucha bo nadal jest ich na pęczki na drogach. Ja za nic nie wyprę się tego co było kiedys bo takie obiekty z przesżłości owiane juz troche zapomnieniem jak kasety magnetofonowe, komputer amiga czy składak "wigry 3" to domena mojego dzieciństwa (a tym bardziej Twojego bo jestes chyba starszy) i jestem z tego dumny. 
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Peter
Raczej, nie bo długo mieszkałem za granicą, więc takich wynalazków niestety nie mogę znać. A co do CD, to prawda słucham tylko muzyki z CD i to od 1988 a więc od Body Heat, która była moją pierwsza płytą Blue System.Mateusz pisze:Ja za nic nie wyprę się tego co było kiedys bo takie obiekty z przesżłości owiane juz troche zapomnieniem jak kasety magnetofonowe, komputer amiga czy składak "wigry 3" to domena mojego dzieciństwa (a tym bardziej Twojego bo jestes chyba starszy) i jestem z tego dumny.
Jaakby ktoś nie wiedział jak wygląda Trabant to tu jest zdjęcie:

Ale smieszne autko.
Więc raczej niewiedza.