Co by było gdyby...Decyzja Thomasa była inna.

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
MichałT

Re: Co by było gdyby...Decyzja Thomasa była inna.

Post autor: MichałT »

Stawiacie mnie z góry na przegranej pozycji z powodu moich 14 wiosen :?: Do tej pory myślałem, że wszyscy na forum jesteśmy równi, mówimy sobie na "Ty", czy po imieniu, nie zwracając uwagi na różnicę wiekową. Być może właśnie z racji wieku, mam świeże i niczym nie obciążone spojrzenie w tym temacie, co może być w tym przypadku zaletą. Nie piszmy, co by było gdyby było, ponieważ Thomas nie odmówiłby reaktywacji, z racji na to, ze ich comeback był w 100% skazany na sukces. Mogę również dodać, że ich drugi comeback analogicznie też stał by się sukcesem..... i to na dużą skalę. Absolutnie ani talent Dietera, ani talent Thomasa, się nie wypalił, w przeciwieństwie być może do Waszego "ducha optymizmu" :?:

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
jkris

Post autor: jkris »

MichałT pisze:Stawiacie mnie z góry na przegranej pozycji z powodu moich 14 wiosen :?: Do tej pory myślałem, że wszyscy na forum jesteśmy równi, mówimy sobie na "Ty", czy po imieniu, nie zwracając uwagi na różnicę wiekową.
w zadnym razie nikt Cie nie dyskryminuje ale trudno od Ciebie wymagac zebys mogl wiedziec/czuc co to takiego legenda MT. nie bylo Cie na swiecie kiedy ta legenda istniala, a kiedy na chwile pojawila sie ponownie byles kilkulatkiem... dla Ciebie sukcesem byloby pojawienie sie nowej plyty, dla mnie to, ze cala Europa zwariowalaby na jej punkcie (jak przed laty...),- a na to nie ma szans...
Awatar użytkownika
justysia854

Post autor: justysia854 »

Między optymizmem a realizmem i prawami rządzącymi showbiznesem jest duuuuuza różnica. Nikt Cie nie dyskryminuje z powodu wieku (ale sprytnie wykorzystales to co napisalismy i próbujesz odwrocic przeciwko nam), tylko napisalismy ze w tym wieku ma sie inne spojrzenie na wiele spraw i jak sie jest czyims fanem majac lat 14 to ma sie troche "klapki na oczach" i to jest zrozumiale bo kazdy z nas tak mial... Nie bede Cie przekonywac dalej do niczego bo nie ma sensu... jak przeczytasz swoje posty za 3- 4 lata to sie sam bedziesz do siebie usmiechal. A co do MT to pamietaj ze nic na siłę- to nie sa nawet moje slowa ale słowa TA i DB...
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
Awatar użytkownika
wercia1296

Post autor: wercia1296 »

Moim zdaniem obojętnie czy będzie "Back For Good 2" i tak będę wielką fanką MT. Lecz wątpię w to że ta płyta miała by taki wielki sukces jak "Back For Good"
ODPOWIEDZ