MT w szkole
- Daniel
Re: MT w szkole
To moze wystapisz w 2 edycji Mam Talent ? 
- you're my heart
Hehe...może ale narazie jeszcze nie umiem na 100%
Ostatnio zmieniony czw sty 15, 2009 21:44 przez you're my heart, łącznie zmieniany 1 raz.

- Mona Lisa
Jestem tak leciwa,ze za moich czasów w szkole MT leciało na okrągło i wszyscy się świetnie bawili.
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
eeee szacun (a gdzie ty jesteś na filmie?)krystian395 pisze:a w mojej szkole w zeszłym roku na dzień wiosny śpiewali YMHYMS
http://uk.youtube.com/watch?v=XOed6gN269Q
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ooooo taaak za moich czasów też nie zabrakło na dyskach Modern Talking,Bad Boys Blue,Fancy,Sawage,Francesco napoli itp...ale kiedy to byłoMona Lisa pisze:Jestem tak leciwa,ze za moich czasów w szkole MT leciało na okrągło i wszyscy się świetnie bawili.
Dzisiaj na dyskach szkolnych usłyszy się tylko Boys'ów (z Disco Polo)i "Będę brał cię w aucie"-maaasaaakraaa
- krystian395
mnie tam akurat nie było ale czuwałem nad projektem ;pkubas988 pisze:eeee szacun (a gdzie ty jesteś na filmie?)krystian395 pisze:a w mojej szkole w zeszłym roku na dzień wiosny śpiewali YMHYMS
http://uk.youtube.com/watch?v=XOed6gN269Q
You are not alone - I'll be there for you........
-
piciasty
Takie czasy. Pamietam jak na jednej takiej szkolnej dyskotece jeden koles puszczał cały czas YMHYMS a ja tego wtedy nie znałem i pomyslałem co za kretyn daje w kółko to samo.Pózniej usłyszałem CHERI LADY i zrozumiałem o co loto.
-
mihau
A mówię im np. że:
- Dieter ma na koncie 160mln płyt (nie jestem pewien ale chyba coś koło tego)
- Ich technogówna można zagrać pukając o drzwi
- Modern Talking zna każdy, bezwzględu na to czy lubi czy nie
- Modern Talking to muzyka dla prawdziwych mężczyzn, bo prawdziwy mężczyzna nie musi się uskuteczniać hiphopem i bluzą z kapturem z napisem PITBULL!
- Jak ktoś mówi że MT słuchają tylko geje to odpowiadam, że to on ma problem bo ja jakoś słucham MT i nie zauważyłem zmiany orientacji. A jeśli ten ktoś ma tak uważa to powinien się udać do jakiegoś lekarza
- MT to muzyka dla dorosłych!
- I na koniec najmocniejszy: GDYBY NIE MODERN TALKING TO POŁOWA Z WAS BY NIE ISTNIAŁA a jak nie wierzycie to spytajcie się mamy i taty
- Dieter ma na koncie 160mln płyt (nie jestem pewien ale chyba coś koło tego)
- Ich technogówna można zagrać pukając o drzwi
- Modern Talking zna każdy, bezwzględu na to czy lubi czy nie
- Modern Talking to muzyka dla prawdziwych mężczyzn, bo prawdziwy mężczyzna nie musi się uskuteczniać hiphopem i bluzą z kapturem z napisem PITBULL!
- Jak ktoś mówi że MT słuchają tylko geje to odpowiadam, że to on ma problem bo ja jakoś słucham MT i nie zauważyłem zmiany orientacji. A jeśli ten ktoś ma tak uważa to powinien się udać do jakiegoś lekarza
- MT to muzyka dla dorosłych!
- I na koniec najmocniejszy: GDYBY NIE MODERN TALKING TO POŁOWA Z WAS BY NIE ISTNIAŁA a jak nie wierzycie to spytajcie się mamy i taty
- Gasolina91
Wiesz większość po prostu nie zdaje sobie sprawy jakim fenomenem było...i jest nadal Modern Talking...
Point Of No Return
- tanathos
cóż pamiętam że na moja studniówkę (to był rok 2006) przyniosłem płytkę nagraną przez siebie z piosenkami ModernTalking i puszczałem tzn dałem zespołowi aby ją puszczał kiedy muzycy robili sobie przerwę. przerw było na szczescie całkiem sporo.
i co? wszyscy się świetnie bawili, i maturzysci i nauczyciele
coś pięknego
i co? wszyscy się świetnie bawili, i maturzysci i nauczyciele
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
-
alunia13
A ja dzisiaj na chemi włączyłam sobie MT a profesorka do mnie : Alu czy możesz dac głosniej, Modern Talking to muzyka z mojego dzieciństwa xD A ja na nia taki zong xD Myslałam ze bedzie na mnie wrzeszczec a ta chciała jeszcze głośniej xD
"You can win, If You want..."
-
Pointrox
Ja raz pamiętam, że na przedstawienie w szkole musiałem przynieść - uwaga uwaga! - You're My Heart You're My Soul '98!
Myślałem, że padnę trupem
Myślałem, że padnę trupem
- you're my heart
-
Pointrox
A wiesz, już zapomniałem - to było 4 lata temu, a moja pamięć... no cóż... nie jest zbyt trwałayou're my heart pisze:Pointrox a w jakim celu było to przedstawienie?
- Gasolina91
Ja kiedyś w podstawówce chciałam wziąśc udział w Mini Playback Show i pamiętam miałam wtedy tylko kasetę Year Of The Dragon i chciałam zaśpiewać I'm Not Guilty...ale nikt nie chciał ze mną no i nie zaśpiewałam 
Point Of No Return
-
alunia13
Ja też takie coś miałam w podstawówce xD Wtedy jeszcze nieznałam MT niestety i musiałam śpiewac Ich Troje xD xD
"You can win, If You want..."