Też podoba mi się właśnie ta wersja koncertowa. Świetny początek, trochę inny niż w wersji albumowej, ale według mnie lepszy. W pierwszej chwili nie zorientowałam się, że to właśnie ten utwór.Mona Lisa pisze:Ja też uwielbiam tą piosenkę i bardzo często do niej wracam,lubię te wykonanie
http://pl.youtube.com/watch?v=YYJhfFD0DbM
nie wiem jak to jest,ale zaraz poprawia mi się humor i jest wspaniale!
Princess Of The Night
- IndependentGirl
Re: Princess Of The Night

- Romantic Warrior
trudno się nie zgodzić z Przedmówcami... dla mnie także to b.udana kompozycja
wogóle w latach 80. jak byłem w podstawówce 4.album był moim ulubionym, przede wszystkim dzięki tej piosence i dzięki "Geronimo's Cadillac"
wogóle w latach 80. jak byłem w podstawówce 4.album był moim ulubionym, przede wszystkim dzięki tej piosence i dzięki "Geronimo's Cadillac"
-
malenstwo 066
Ja też uważam, że ta piosenka jest super. Moje ulubione albumy to 3 i 4. Pozdrawiam
-
Marcin87
Na początku nie podobała mi się za bardzo, ale po jakimś czasie.....wiecie 
- Dami
Bardzo fajnie ułożona piosenka lecz przygrywka do niej strasznie prymitywna. Kiedyś słyszałem jak wykonywał ją TA po rozstaniu z MT, brzmiało to okropnie.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
- sebciu1974
- Kontakt:
100% Modern Talking
- Karolek78
Świetna piosenka. Posiada fantastyczne chórki i ma bardzo dobry refren. Przygrywka w ogóle mi nie przeszkadza. Na pewno bywały lepsze ale nie obrzydza mi całego utworu. Mój numer cztery na In the middle in nowhere.
Karolek78
- FMike
Taka ciekawostka dotycząca tego filmiku;
Lipiec 2008 - 118 000 wyświetleń (aktualnie 897 000), zapisałem sobie wtedy by śledzić progress wzrostowy, gdyż byłem przekonany że zarówno występ jak i wykonanie jest świetne i szybko zyska miłośników.
Lipiec 2008 - 118 000 wyświetleń (aktualnie 897 000), zapisałem sobie wtedy by śledzić progress wzrostowy, gdyż byłem przekonany że zarówno występ jak i wykonanie jest świetne i szybko zyska miłośników.
"...I'm A Rough Boy..."
-
DanielG
Jeśli chodzi o "Princess Of The Night" - dla mnie w pewnym sensie osobista ze względu na tekst. Niemniej jednak mimo tego najbardziej ją lubię z całej dziesiątki umieszczonej na płycie, mimo, że zamyka ona cały album. Zaśpiewana z ciepłem w głosie i uczuciem, co sprawia, że nie jest ona "pusta". Chórki w refrenie między słowami Thomasa dodają piosence ciekawej aranżacji, a sama część śpiewana "na wysoko" brzmi czysto i przyjemnie. O samej płycie można by pisać wiele na różne sposoby, w każdym razie po przesłuchaniu całej płyty często ostatni kawałek nie jest zagranym tylko raz
Zawsze żałowałem, że zakończenie ciszą następuje tak szybko - ale to chwyt znany już z "Cheri Cheri Lady". Osobiście wolałbym, aby to ta piosenka była drugim promującym singlem a nie "Give Me Peave On Earth" - choć kto wie, może tak miało być... Bo romantyczny teledysk by mógł powstać - wszystko zależy od interpretacji i wyobraźni
W każdy razie duży PLUS dla Ditetera za całokształt kawałka i Thomasa za niepowtarzalne klimatyczne zaśpiewanie! 
- pysia20
- Członek TAFC Polska
szacuneczek do tej piosenki
czesto słucham tego albumu bo bardzo bardzo mi sie podoba

You Are Not Alone..!!
- Fanka MT
"Princess of the night" - nie da się tego nie lubić! Utwór, który po jednokrotnym przesłuchaniu krąży w głowie przez calusieńki dzień! Pamiętam moment, gdy mama pokazała mi po raz pierwszy owy kawałek! Zaczęłam go nucić, a za mną moja rodzicielka i tak to trwało przez dłuższy okres
Co do wersji koncertowej - to również uważam, że jest jakaś fajniejsza od oryginalnej 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
-
kayo
Witam , normalnie to ja za coverami MT nie jestem ,poniewaz brakowalo mi zawsze czegos ,najczesciej chorki byly ''lipne'' ale nie dawno pojawil sie nowy cover i powiem wam ze jestem zaskoczony ,bardzo dobrze dopracowany https://www.youtube.com/watch?v=KDqGedWv2Dc, ogolnie gosciu zrobil duzo coverow MT ,co o tym myslicie ? ,pozdrowka
-
Husku
- Członek TAFC Polska
kayo, gość ma okropny głos jak dla mnie i utwór za bardzo zelektronizowany