Czego wam brakuje na stronie?
- Peter
Re: Czego wam Brakuje na Stronie?
OK będę ja promował na bohlenworld. 
- rut
NA stronie Agaty znalazłam opisy muzyków . Wiem to co chciałam wiedzieć .Najmniej dowiedziałam się o Nicku opis jest podany nie po POLSKU. Ale pech.
Pozdrawiam rut
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Stronka byłaby bardziej fajowska jakby były jeszcze dostępne do odsłuchu np.30-45 sek. fragmenty utworów przy opisach poszczególnych piosenek.
Na pewno trzeba mieć na to pozwolenie i kupa roboty,co?
- Daniel
Ale ja tam nie piszęyou're my heart pisze:Bohlen pisze na bohlenworld
Och, nie wiedziałem że sam Dieter pracuje nad moja płytąPeter pisze: choć aktualnie nawet nie zagląda na forum, bo teraz ciężko pracuje nad płytą Daniela,
Oby tylko się postarał, ma być w klimatach roku 1986 !
-
Pointrox
Skoro na serwisach typu Rhapsody 30-sekundowe próbki są za darmo a za pełne wersje trzeba płacić, to chyba nie ma z tym problemuatlantyda ;o) pisze:Stronka byłaby bardziej fajowska jakby były jeszcze dostępne do odsłuchu np.30-45 sek. fragmenty utworów przy opisach poszczególnych piosenek.
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
mi brakuje skanów płyt (wiem ze to jest na stronie Sebastiana ale częściej zaglądam tu więc...)
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Co do odsłuchów - na pewno nie będziemy czegoś takiego prowadzić na naszych serwerach, bo było by to zbyt drogie. Natomiast w oparciu o YouTube czy Wrzutę, czemu nie. Choć będzie to raczej szło w kierunku odsłuchu pełnych wersji utworów singlowych niż fragmentów wszystkich piosenek. Będę starał się przez najbliższe miesiące uzupełnić braki w tym zakresie i poprawić te klipy przy opisach singli, które nie działają.
Co do skanów płyt, to obecnie takich planów nie ma. Na stronie Sebastiana są one obecne i moim zdaniem bardzo fajnie, że wzajemnie się to uzupełnia. Dodawanie każdego nowego elementu zajmuje czas i nie sądzę żeby dobrym pomysłem było w tej sytuacji dublowanie czegoś, co jest (wraz z galerią z prasy niemieckiej) mocno rozbudowane tam. Wolę poświęcić ten czas na uruchomienie czegoś nowego, dodanie jakiejś funkcjonalności, która obecnie nie jest dostępna.
Co do skanów płyt, to obecnie takich planów nie ma. Na stronie Sebastiana są one obecne i moim zdaniem bardzo fajnie, że wzajemnie się to uzupełnia. Dodawanie każdego nowego elementu zajmuje czas i nie sądzę żeby dobrym pomysłem było w tej sytuacji dublowanie czegoś, co jest (wraz z galerią z prasy niemieckiej) mocno rozbudowane tam. Wolę poświęcić ten czas na uruchomienie czegoś nowego, dodanie jakiejś funkcjonalności, która obecnie nie jest dostępna.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Dr Mabuse
Wg mnie przydałyby się informacje o płytach CC Catch wydanych bez Dietera. Z drugiej strony - rozumiem, że tego brakuje - wszak to strona poświęcona twórczości Dietera Bohlena:D

- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Myślę, że to akurat problemem by nie było - nic nie stoi na przeszkodzie aby do istniejącego podziału
Albumy | Single | Składanki | Teledyski
dołożyć jeszcze jedną kategorię, którą była by dyskografia bez Dietera zarówno z czasów Optimal jak i późniejszych solowych. Była by to jedna strona (jak np. tu http://www.moderntalking.pl/inni/index. ... =roger.htm) z tymi wszystkimi płytkami. Gdyby komuś chciało się zebrać to w jedną całość, bardzo proszę o kontakt czy to na maila czy PW przez forum, mogę to tam wstawić od ręki. Sam zabierać się za to póki co nie planuję, chcę jak najszybciej skończyć Historię Dietera Bohlena.
Albumy | Single | Składanki | Teledyski
dołożyć jeszcze jedną kategorię, którą była by dyskografia bez Dietera zarówno z czasów Optimal jak i późniejszych solowych. Była by to jedna strona (jak np. tu http://www.moderntalking.pl/inni/index. ... =roger.htm) z tymi wszystkimi płytkami. Gdyby komuś chciało się zebrać to w jedną całość, bardzo proszę o kontakt czy to na maila czy PW przez forum, mogę to tam wstawić od ręki. Sam zabierać się za to póki co nie planuję, chcę jak najszybciej skończyć Historię Dietera Bohlena.
- Blue Forever
- Kontakt:
Witam.
Arku...
Mi osobiście bardzo ułatwiłoby odwiedzanie stronki jak i forum gdyby istniała wersja tzw. "lajt".
Bardzo często odwiedzam forum i stronę z komórki. Nie wiem czy to jest dużo zachodu z takim czymś..? Ale gdyby można było ...
Pozdrawiam!
Arku...
Mi osobiście bardzo ułatwiłoby odwiedzanie stronki jak i forum gdyby istniała wersja tzw. "lajt".
Bardzo często odwiedzam forum i stronę z komórki. Nie wiem czy to jest dużo zachodu z takim czymś..? Ale gdyby można było ...
Pozdrawiam!
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Nic więcej niż takie coś:
http://www.moderntalking.pl/lajt.php
nie jestem w stanie zrobić. Mam nadzieję, że chociaż w jakimś stopniu ułatwi to życie komórkowcom
http://www.moderntalking.pl/lajt.php
nie jestem w stanie zrobić. Mam nadzieję, że chociaż w jakimś stopniu ułatwi to życie komórkowcom
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Ja mam normalnie stronę w telefonie to zależy od przeglądarki
- you're my heart
Ja też mam normalnie stronę, ale nie zaglądam z komórki bo mi kiedyś za 5 minut wzieło 25 zł ;|

- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- Peter
Ja bym chciał by strona poszła z duchem czasu i byłaby bardziej multimedialna, brakuje tu odsłuchów piosenek, teledysków itp.