wg mnie beznadziejny wybor singla. wielokrotnie sie zastanawialem kogo pokusilo zeby wybrac DTAMH na 2gi singiel
jak dla mnie ta piosenka nie ma w sobie nic co sprawialoby, ze moglaby przyciagnac uwage potencjalnych sluchaczy. a przeciez na plycie jest kilka perelek...
co zas sie tyczy rapu, to takze ciezko mi pojac dlaczego Eric byl tak dlugo wpychany na single Przez niego wszystkie te piosenki brzmia jak jedna i wg mnie zadna wersja z Erickiem nie jest lepsza od woklanej Thomasa...
Dla mnie to lepszy singiel od China In Her Eyes, ktory uwzam za najgorszy singiel zespolu (a to "kumkanie żaby" ktore slychac na sluchawkach jest po prostu tragiczne!).
Mnie sie DTAMH podoba, choc rewelacja to nie jest. Wole Fly To The Moon - i to powinien byc singiel.
Zdecydowanie wolę voal version,fly to the moon brzmi nawet fajnie ,tak samo cheri ,ale ogolnie to nie przepadam za tymi rap kawałkami w muzyce mt.
Chociaż to było potrzebne,by załapać młodż do słuchania mt i ją przekonać.To był niezły "chłyt maketingowy" Dietera-odniósł rezultaty moim zdanbiem i to się chyba liczy.
Eric jest trochę za delikatny jak na rapera,ale z drugiej strony jakby wynajęli Eminema to by niedość że zbankrutowali,to jeszcze wyszłaby "rąbanka kaszanka i przeklinanka",więc chyba Eric był/wydawał się im najlepszym kandydatem???
Teledysk do wersji wokalnej jest jak najbardziej oficjalny, Thomasa śpiewającego zwrotki nikt bo sobie sam chyba nie dorobił http://pl.youtube.com/watch?v=d7NerI9kG ... re=related
Szkoda, że w tej YouTubowej wersji tak nawala synchronizacja obrazu i dźwięku
no rzeczywiscie... ale musialem sie bardzo przyjrzec aby poznac po ruchu warg. Ujecia sa dosc szybkie a pozatym wersja na you tube niejest najwyzszej jakosci. Myslalem,ze sa to wstawki Thomasa z refrenu ale juz poznaje ,ze jednak rusza ustami do tekstu
Czy sa tez inne teledyski wersji wokalnych piosenek spiewanych z Ericiem? Bo trafilem jeszcze tylko na Last exit to Brooklyn
Jest jeszcze oczywiście You're My Heart, You're My Soul, z wokalnych ten był chyba najpopularniejszy.
Brother Louie ma nieoficjalną wersję wokalną, a pozostałe to już niestety tylko rap
Do wokalnej wersji You Are Not Alone jest jeszcze taki pół teledysk,tylko że tam refren jest tak samo jak na wersji z Erickiem a zwrotki są wycięte z jakiegoś koncertu. http://pl.youtube.com/watch?v=v_UEtU9gq0U
Nie rozumiem tego jak komuś nie może się podobać ten utwór :?:no,ale każdy ma swój gust.
Piosenka naprawdę super i dobrze,że wyszła jako singiel.
Zarówno wersja z wokalem Thomasa jak i wersja z Erickiem całkowicie udana! .