Thomas w sylwestra w Wrocławiu

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
alunia13

Re: MT w sylwestra w Wrocławiu

Post autor: alunia13 »

Albo Dieter-klon xD
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

No nie, nie. W tych chórkach to jak dwie piszczące myszki. Jednak w koncertach na żywo zwłaszcza przy chórkach wskazany jest retusz przez elektronikę bo jak to wychodzi to sami słyszycie :P. O ile te chórki z tegorocznego Sopotu były na żywo to śpiewane były nawet nieźle, jednak muszą być do tej części utworu odpowiednio dobrane głosy lub przepuszczenie przez sentyzatory. No bo jeszcze zwrotka i refren śpiewane zwykłą intonacją jakoś pójdzie, nawet Dieterowi. A jak widać Thomasowi nie zawsze wyjdzie wysoki chórek, choć ma on do tego dobre predyspozycje głosowe. Zobaczymy jak to będzie we Wrocławiu. Na pewno zacierają już ręce ci z was którzy mieszkają gdzieś w jego orbicie, skąd nie za długo jest pociągiem lub samochodem. :wink:
Gasolina91 pisze:mogliby zrobić taki prezent dla fanów MT i obok Thomasa na scenie pojawi sie Dieter
Nie liczyłbym na to. <bezradny> Ale pomarzyć fajna rzecz. No, może kiedyś, kiedy ich wzajemne urazy dość przyschną.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Adi pisze:A jak widać Thomasowi nie zawsze wyjdzie wysoki chórek, choć ma on do tego dobre predyspozycje głosowe.
Miałeś okazję się o tym przekonać, ze nie tylko mu to nie wychodzi, ale zwyczajnie nie ma do tego predyspozycji. Natomiast Dieter świetnie śpiewa chórki, a gdyby to jeszcze było przepuszczone przez odpowiedni filtr to już w ogóle fajnie by było tego posłuchać. Dieter na pewno przyjedzie i pokaże, że chórki to jego specjalność.
Awatar użytkownika
FAN MT
Użytkownik nieaktywny

Post autor: FAN MT »

No to super,ale ja jednak pooglądam w tv,bez Dietera nie ma MODERN TALKING,gdyby znów byli razem wybrałbym sie za nimi wszędzie
Awatar użytkownika
Adi

Peter pisze:Miałeś okazję się o tym przekonać, ze nie tylko mu to nie wychodzi, ale zwyczajnie nie ma do tego predyspozycji. Natomiast Dieter świetnie śpiewa chórki
Co ty gadasz? Od kiedy to Dieter ma lepszy głos od Thomasa? :> Chciałem tylko napisać, że i Thomasowi nie zawsze wychodzi ale nikt mi nie powie, że Dieter ma ładny głos przy śpiewaniu bo tak nie jest. :wink: (Sorki za mały off-topic, lepiej tu dalej nie ciągnijmy wątku bo dostaniemy naganę od admina" :wink: ) Jak to się skoczyńczyło dla Michała to wiemy.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Tu bezposrednie potwierdzenie przyjazdu Thomasa do Wrocławia, wywiad dla ZDF:
http://weihnachtshits.zdf.de/ZDFde/inha ... 42,00.html

"ZDFonline: Sie werden eingeflogen?
Anders: Ja, die Russen lassen sich gute Unterhaltung richtig was kosten. Silvester zum Beispiel trete ich zuerst in einer Show in Breslau in Polen auf. Dann werde ich zum Flughafen gefahren. Da steht dann ein Privatjet, und dann geht es zu einer Party nach St. Petersburg, wo ich nachts um 3 Uhr singe."

Chyba Thomas długo u nas nie zagości, bo od razu po swoim występie leci do Petersburga.
Awatar użytkownika
Adi

Dzięki Agata za linka. Z miłą chęcią przeczytałem sobie ten wywiad jako osoba znająca język niemiecki. :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Adi pisze:Co ty gadasz? Od kiedy to Dieter ma lepszy głos od Thomasa?
Chodziło mi tylko o chórki. :wink:
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

A ja muszę Wam powiedzieć i pochwalić się,że ja właśnie pojadę na Sylwestra do Wrocławia,aby zobaczyć Thomasa!!! :)
Przy okazji zamierzam się wspaniale bawić przy jego muzyce.
Myślę, że zabawa będzie świetna w szczególności przy jego występie :) .
Już nie mogę się doczekać tego Sylwestra z udziałem naszego idola 8) .
Mam tylko nadzieję,że uda mi się być blisko sceny...
Kto z Was jeszcze jedzie???

Świetnie by było,aby większość fanów Modern Talking przybyła na ten sylwestrowy występ Thomasa i żebyśmy wszyscy wspólnie razem się bawili,byłoby po prostu wspaniale!
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

No ja bym chciała ale moi rodzice mnie nie chcą puścić :(
Twierdzą ze mi w głowie tylko Modern Talking....i Dieter... ha robie sobie na 2009 rok kalendarz MT
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Gasolina91 pisze: robie sobie na 2009 rok kalendarz MT
Kalendarz z MT ? Ciekawe... sam bym taki chciał ;)
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
FanMT

Post autor: FanMT »

Cześć wszystkim! Zamierzam się wybrać na sylwestra do Wrocławia, bo zobaczyć Thomasa - wielkiego artystę i megagwiazdę na żywo to coś niesamowitego i bawić się przy jego głosie i muzyce. Czy ma ktoś z Was więcej informacji o tym np. koszt biletów, jak zamówić itd. Będe wdzięczny za udostępnienie tego:)
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Predzej by sie w garderobie pocieli jak koguciki, a jak miał by to byc taki churek jak na You are not alone to lepeij niech Thomas zaspiewa bo w Sopocie dal klase
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
night auditor
Członek TAFC Polska

Post autor: night auditor »

FanMT pisze:Cześć wszystkim! Zamierzam się wybrać na sylwestra do Wrocławia, bo zobaczyć Thomasa - wielkiego artystę i megagwiazdę na żywo to coś niesamowitego i bawić się przy jego głosie i muzyce. Czy ma ktoś z Was więcej informacji o tym np. koszt biletów, jak zamówić itd. Będe wdzięczny za udostępnienie tego:)
Cześć

Jeśli chodzi o TEN koncert to zapewne nie będzie żadnych biletów. Jest to coroczna darmowa impreza sylwestrowa organizowana przez Władze Miasta.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Didi&Thomas pisze: Kalendarz z MT ? Ciekawe... sam bym taki chciał ;)
No w sumie nic trudnego, tylko wydam trochę pieniędzy na papier fotograficzny a on jest drogi i na poszczególne miesiące fotki MT, DB i TA. Bedzie on w dosc duzym formacie :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Gasolina91 pisze:
Didi&Thomas pisze: Kalendarz z MT ? Ciekawe... sam bym taki chciał ;)
No w sumie nic trudnego, tylko wydam trochę pieniędzy na papier fotograficzny a on jest drogi i na poszczególne miesiące fotki MT, DB i TA. Bedzie on w dosc duzym formacie :wink:
Jak go już zrobisz, to pochwal się jak wygląda - ok ? A może zrobisz dwa - chętnie kupię jeśli cena nie będzie zbyt wygórowana. I fajnie by było gdyby fotki na kalendarzu były z różnych okresów ich twórczości :)
Pozdrawiam
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
ODPOWIEDZ