New Collective

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
MOONCHILD

Re: New Collective - dwa albumy za free

Post autor: MOONCHILD »

A mnie New Collective też bardzo się podoba. Do złudzenia przypomina MT. Bardziej może wokalnie niż wizualnie, ale POPIERAM!
Fajnie by było gdyby wziął ich pod skrzydła sam Didi. To by dopiero nabrało rumieńców. A i chłopaki z NC zapewne nie mieli by nic przeciwko takiej oficjalnej współpracy...
Awatar użytkownika
FAN MT
Użytkownik nieaktywny

Post autor: FAN MT »

talking1 pisze:Dr Mabuse napisał:

PS. Poza tym - cieszy nie opinia adamstan'a w tym temacie. Nie znam gościa osobiście, ale po Jego wcześniejszych poczynaniach widać, że się na muzyce zna (bo ja nie mam słuchu kompletnie, niestety) i jeżeli On mówi, że coś jest "dobre", to na prawdę dobre jest. I ja mu wierzę (bo dodatkowo ta akurat muza mi też się podoba ;)).

Nie zgadzam się z taką wypowiedzią, ponieważ każdy może mieć swój gust, jak na przykład nie słucham muzyki D. Bohlena, bo ktoś mi powiedział, że jest dobra. Sam to zauważyłem.
Kiedyś ktoś może powiedzieć abyś posypał frytki cukrem bo takie są dobre, ja mam swój smak i wolę frytki solone.
Sib istne badziewie,szkoda czasu na to
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Słuchajcie, w styczniu zdaje się miał pojawić się nowy album p.t. "Supernova" NC - czy ktoś zna może już datę premiery albumu i czy da się go kupić w sieci ?
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
mrowa1808

Co sądzicie o grupie New Collective

Post autor: mrowa1808 »

ktoś może wie kiedy ukaże się ich nowa płyta
mrowa1808

Właśnie miała być nowa płyta na początku roku a tu ni widu ni słychu ciekawe czy wogle sie ona pojawi musimy oto chyba spytac Marka Dulewicza pozdrawiam forumowiczów i grupe New Collectiw czekam na waszą płyte
Jesli ma ktoś jakieś informacje na temat nowej płyty to prosze o jakieś newsy
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Na chwilę obecną prace nad płytą stanęły i nie ma na horyzoncie żadnego konkretnego terminu jej premiery.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
art_system

Post autor: art_system »

Myśłałem przez chwilę,że to temat o NC- a tu ciągle o niczym czyli SIB-ach. No pewnie artyści , ale mam pytanie dlaczego kiedy śpiewali sami przed MT to nie byli tak wielkimi ARTYSTAMI to pytanie do fanów SIB. Ponieważ ciagle sie upierają,że są wielkimi muzykami. A sama muza SIB to żenada i profanacja. Co ze tago ze udzielili się w chórkach? czy to czyni ich artystami. Kurcze nie chce mi sie pisać o nich ale czy maja jakiś znany HICIOR??? może o czyms nie wiem??? z czego zasłyneli? czy to oni stworzyli styl MT?to ich pomysł?Znam inna prawdę o MT. A tu ciągle słyszę ,że to oni mili ogromny wpływ na sukces, bzdura. Jak by nie oni byli by inni !!!!
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Awatar użytkownika
venturak

Post autor: venturak »

ArCrack pisze:Na chwilę obecną prace nad płytą stanęły i nie ma na horyzoncie żadnego konkretnego terminu jej premiery.
typowo polskie myślenie... kiedyś gdzieś w Polsce budowali szpital parę lat... nie wybudowali, bo nie mieli kasy... obiekt niszczał w oczach, a oni czekali na kasę :D
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

typowo polskie myślenie... kiedyś gdzieś w Polsce budowali szpital parę lat... nie wybudowali, bo nie mieli kasy... obiekt niszczał w oczach, a oni czekali na kasę :D
Chyba nie tylko polskie. Na kiedy była zapowiadana płyta pana Thomasa Andersa? :)
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Nie wiem jak Wam ale mnie się ta stronka nie otwiera.Pisze,że został użytkownik zablokowany <bezradny>
mam al;bumy NC ale chciałam zobaczeć co jest na tej stronce :D
talking1

Post autor: talking1 »

Premiera nowego albumu New Collective miała odbyć się jeszcze w pierwszej połowie tego roku - zobaczymy:\
talking1
mrowa1808

Dziwie się ale ponoć info o nowym albumie mialo być na tej stronie a niema hehehe a wczoraj znalazlem takie info na stronie www.disco.pl że nowy album NC pojawi się latem
mrowa1808

Czy słyszał ktoś coś na temat nowego albumu???
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Nowego albumu New Collective nie będzie, wokalista grupy szykuje zbliżony projekt pod inną nazwą.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

http://www.youtube.com/watch?v=7MUtbkpb6P8

z komentarzy do tego video wynika że "Call me when you are sad " to piosenka ukradziona Modern Talking...
co Wy na to?

"Actually they stole this song from Modern Talking. It was already written when they took it. There was a lawsuit, but I don't know the outcome. "
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
punky linsky

Post autor: punky linsky »

Wczoraj natrafiłem na ten kawałek i też moją uwagę zwrócił wymieniony przez Ciebie komentarz. Wg mnie to jakaś bzdura, nie kojarzy mi się to z żadnym konkretnym utworem MT. A tak na marginesie uważam że intro do "Call Me..." jest genialne!
think for yourself - question authority
ODPOWIEDZ