Przede wszystkim za wspaniały,charakterystyczny i nie do podrobienia głos Thomasa-takiego głosu jak on ma nikt nie ma .
Poza tym świetnie wygląda-jest przystojnym męszczyzną .
Podoba mi się również w nim to,że nie wywyższa się jako gwiazda,jest bardzo sympatycznym,pogodnym i inteligentnym człowiekiem .
No nie da się go nie lubić. Jak był młody to był bardzo atrakcyjny, teraz chociaż jest już starszy to nie stracił na atrakcyjności wiele. Podoba mi się bardzo jego uśmiech no i wokal w który nieraz się wsłuchiwałam intensywnie. Słodszego męskiego głosu chyba nie słyszałam. Choć wiele wokali mi się bardzo podoba to jednak w żaden się aż tak nie wsłuchiwałam. Nie mam tej przyjemności znać Thomasa w realu ale z tego co widzę on jest bardzo otwarty i sympatyczny, To też mi się w nim bardzo podoba. Heh ja też lubię piwko ale jakoś nie wyobrażam sobie Thomasa w pubie przy kuflu piwa
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Co to znaczy?
A wracając do tematu, to ja Thomasa bardzo cenię jako kompozytora. Prosty przykład: Dance in heaven, do którego napisał muzykę, Cryin' in the night, I need you now, Love is like a rainbow, My declaration of love i wiele innych, przy których miał udział to przecież utwory nieprzeciętne.
Thomas to w ogóle wyjątek wśród artystów:) Zero zarozumiałości, pychy. Wykształcony, inteligentny, zabawny i przystojny:) A oczy i spojrzenie- mmmmm... rzekłabym ideał faceta:D
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Najbardziej podoba mi się w Thomasie że wspaniale śpiewa pozazdrościć takiego głosu i przede wszystkim jest normalny nie popisuje się na scenie jest porostu normalny i to w nim lubię
Jest dowcipny, zabawny i po jego zachowaniu widać że też bardzo miły
No i bez wątpienia przystojny