Czego obecnie słuchamy?
- Daja
Re: Czego obecnie słuchamy?
Ja zawsze słuchałam i słucham do dziś MT,TA,i DB. Tak naprawdę to praktycznie lata 80-te. Jednak z nowoczesnej muzyki słucham Slima Shady'ego. Wiem że to inny rodzaj muzyki ale dla mnie jest on bardzo dobry 
- marian123
jak zwykle MT TA DB ale ruwnież Bad Boys Blue ogułem lata '80
-
alunia13
Oprócz MT u mnie od wczoraj nieprzerywanie leci Scooter vs. Status Quo - Jump That Rock (whatever you want) naprawde świetny kawałek 
"You can win, If You want..."
- Peter
Bracie, ale Ty piękną polszczyzną władasz, ile Ty masz lat? 5 czy 6?marian123 pisze:jak zwykle MT TA DB ale ruwnież Bad Boys Blue ogułem lata '80
Co do tematu to ja obecnie słucham grupy Optimal. Nie jest tego za wiele, ale kawałki są naprawdę cudowne.
- shizonek
Zaraz Ci odpisze, że ma dys-coś tam..Peter pisze:Bracie, ale Ty piękną polszczyzną władasz, ile Ty masz lat? 5 czy 6?marian123 pisze:jak zwykle MT TA DB ale ruwnież Bad Boys Blue ogułem lata '80
Ja ostatnio nurzam się w klimatach lat 80.. a nawet starszych.. odświeżam sobie niektóre piosenki ABBY..
- Didi&Thomas
Boguszów-Gorce pozdrawia Szczawno Zdrójalunia13 pisze:Oprócz MT u mnie od wczoraj nieprzerywanie leci Scooter vs. Status Quo - Jump That Rock (whatever you want) naprawde świetny kawałek
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
- Didi&Thomas
A byłaś na musicallu "Mamma Mia" ? To tak apropos Abby, bo ja od pewnego czasu też się w niej (czyt. ABBIE) nurzamshizonek pisze:Zaraz Ci odpisze, że ma dys-coś tam..Peter pisze:Bracie, ale Ty piękną polszczyzną władasz, ile Ty masz lat? 5 czy 6?marian123 pisze:jak zwykle MT TA DB ale ruwnież Bad Boys Blue ogułem lata '80![]()
Ja ostatnio nurzam się w klimatach lat 80.. a nawet starszych.. odświeżam sobie niektóre piosenki ABBY..
Polecam Ci gorąco ten film - myślę że Ci się spodoba
"Don`t let me down, take my hand
- Peter
Chyba masz na myśli dysleksję. Nawet gdyby to przecież program poprawia wszystkie błędy ortograficzne.shizonek pisze:Zaraz Ci odpisze, że ma dys-coś tam..![]()
- MichałT
Nie czepiajcie się Go tak, przecież nie jesteście nauczycielami języka polskiego, to po pierwsze. Każdy z nas popełniał większe lub mniejsze błędy przy pisaniu postów, szczególnie jak były to jego początki. Uważam, że powinniśmy bardziej przychylnie potraktować nowego kolegę, bo przecież rośnie nam grono miłośników naszych ulubieńców.marian123 pisze:jak zwykle MT TA DB ale ruwnież Bad Boys Blue ogułem lata '80Peter pisze:Bracie, ale Ty piękną polszczyzną władasz, ile Ty masz lat? 5 czy 6?shizonek pisze:Zaraz Ci odpisze, że ma dys-coś tam..![]()
Z pewnością w przyszłości nie będzie popełniał błędów.
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Peter
No mam nadzieję, ze będzie ładną polszczyzną, fajnie, że przynajmniej pisze na temat, w przeciwieństwie do Ciebie Michale. Ale nie odbierz tego, że się Teraz Ciebie czepiam. Po prostu powróćmy do tematu.
- MichałT
No dobrze Peterze, ja też nie chciałbym się kłócić, ale zauważ, że sam napisałeś jeden post tylko i wyłącznie o dysleksji i nie czepiaj się tak innych, bo sam nie jesteś nieomylny:Peter pisze:No mam nadzieję, ze będzie ładną polszczyzną, fajnie, że przynajmniej pisze na temat, w przeciwieństwie do Ciebie Michale. Ale nie odbierz tego, że się Teraz Ciebie czepiam. Po prostu powróćmy do tematu.
Masz nadzieję, że On będzie ładną polszczyznąPeter pisze:No mam nadzieję, ze będzie ładną polszczyzną, fajnie, że przynajmniej pisze na temat
A nie przypadkiem, że będzie pisał ładną polszczyzną
Jestem zaPeter pisze:Po prostu powróćmy do tematu.
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Peter
No prawda sam nie piszę poprawną polszczyzną, ale nie robię też rażących błędów ortograficznych, co najwyżej interpunkcyjne.
Ponieważ masz tendencję do dopatrywania się wszędzie skrótów myślowych, głębi, ukrytych znaczeń - powinieneś był go zauważyć i w moim poście.
Ponieważ masz tendencję do dopatrywania się wszędzie skrótów myślowych, głębi, ukrytych znaczeń - powinieneś był go zauważyć i w moim poście.
Ja też, więc może byś w końcu napisał co lubisz słuchać obecnie, tak jak napisaliśmy już ja i Marian.MichałT pisze:Peter napisał(a):
Po prostu powróćmy do tematu.
Jestem za![]()
- marian123
sory panowie za moje błędy ale z języka polskiego miałem 2
- Peter
Dobra nie będę na to zwracał specjalnej uwagi, tylko jak piszesz, to program Ci przecież poprawia. Ja też nie lubiłem języka polskiego.
Apeluję jednak o powrót do tematu. Ja lubię słuchać obecnie Marka Medlocka Dreamcatcher. Wspaniała płyta i Yvonne Catterfeld Du hast mein Herz gebrochen.
Apeluję jednak o powrót do tematu. Ja lubię słuchać obecnie Marka Medlocka Dreamcatcher. Wspaniała płyta i Yvonne Catterfeld Du hast mein Herz gebrochen.
- marian123
a ja wole jednak lata '80 takie zespoły jak Savage troche muzyki włoskiej
- Peter
Ja też lubię lata osiemdziesiąte szczególnie WHAM!