Isabel Soares.
- Daniel
Re: Isabel Soares.
Oczywiście że nie wróci, Bohlen ma swoich idoli z DSDS.
A na mnie sama Isabel nie zrobiła wrażenia i uważam że piosenki miała kiepskie.
Ten drugi singiel to już w ogóle kaplica.
A na mnie sama Isabel nie zrobiła wrażenia i uważam że piosenki miała kiepskie.
Ten drugi singiel to już w ogóle kaplica.
- Peter
A na mnie zrobiła niesamowite wrażenie swoim ślicznym wyglądem i wspaniałym wyglądem, ale zobaczymy co mi Mistrz odpowie na ten temat. Oficjalnie zawiesili działalność, ale z MT było tak samo.
Ostatnio zmieniony sob mar 28, 2009 19:03 przez Peter, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daniel
Że aż Ci się język plącze z wrażeniaPeter pisze:swoim ślicznym wyglądem i wspaniałym wyglądem
- Peter
Przejęzyczyłem się oczywiście chodziło mi o to, że jest śliczna i ma wspaniałą muzykę i tym zrobiła na mnie wielkie wrażenie.
- phantomas
- Kontakt:
Peter, zamiast siedzieć tyle przy kompie i podziwiać wirtualne panienki, poszukał byś sobie dziewczyny.
Gwarantuję Ci, że przejdą Ci te wszystkie zachwyty
Gwarantuję Ci, że przejdą Ci te wszystkie zachwyty
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Peter
Phantomas, pozwolę sobie zauważyć, że to Ty się napalasz na wirtualne panienki i organizujesz wybory miss lat 80 tych, by podziwiać ich urodę. 
- phantomas
- Kontakt:
Tylko jest jedna różnica. Te 20 lat temu, kiedy te panie były piękne i młode ja miałem 15 lat. Podziwiam je już bardziej z sentymentu
Ty masz wg profilu 25, czyli może czas wyjść gdzieś?
Bo jak na razie co zobaczysz kawałek tyłka na zdjęciu to och i ach, jakie ona ma wspaniałe "piosenki" 
Ty masz wg profilu 25, czyli może czas wyjść gdzieś?
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Peter
Tak tylko moje życie prywatne i muzyka, która słucham to dwie różne sprawy. Lubię Isabel nie tylko dlatego, że jest piękna i mam ją na tapecia, ale głównie dlatego, że ma fajne piosenki.
- Peter
Właśnie wróciłem do słuchania Isabel i marzyłoby mi się gdyby Dieter Bohlen się postarał i chociaż zrobił jedną piosenkę na takim poziomie jak "LIke a snow in june", to była świetna muzyka, bardzo się wpisywała w moje gusta, dużo bardziej niż wszystkie (nawet te pseudotaneczne) Medlocki i Schuhmachery i Marashi..... Medlock z dance ma naprawde nie wiele wspólnego jego piosenki były słabiutkie, powie to każdy kto odsłucha jakieś piosenki Isabel czy MT. Ostatnio się zaopatrzyłem w tanecznego singla "Will my heart survive'. polecam bardzo. Szkoda, że Bohlen wolał pseudo idoli z DSDS niż Isabelkę.... 
-
Kawa Księżycowa
Czasami słucham ballady "Will my heart survive", lubię ją. Uważam, że świetnie nadawała się na Eurowizję, mogła mieć szansę. "Like a snow in june" gdzieś mi umknęło, ale chyba powinnam mieć teledysk - dawno tej kasety nie widziałam. Też mogłabym posłuchać czegoś nowego w jej wykonaniu.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
- użytkownik #1463
Fajnie by było, jak by Dieter powrócił do współpracy z Isabel, i zrobił z niej drugą Gagę albo nawet Shakirę, którą bardziej lubię. Musiał by się jednak naprawdę przyłożyć. Isabel jest jeszcze dosyć młoda i ma zadatki nawet na diwę.
- Peter
Moje dzisiejsze odkrycie, fajne migawki ze studia Dietera: