Bardzo fajny
Pozdrawiam
Tak, rzeczywiście masz rację. Ja niestety nie znoszę takiej muzy, jest dla mnie za mało wyrazista. Po prostu taka estetyka (wokal typu pojękiwanie, rytmiczne poszczekiwanie, muzyka - jakieś blade tło bez wyrazu) nie tyle do mnie nie przemawia, co powoduje u mnie odruch wymiotny i chęć ucieczki.Peter pisze:Wracając do tematu, to świat bez Bohlena byłby bardzo ponury, zdominowany przez różne mało pociągające rytmy hip hopu, soulu i kiepskiego popu, jakiego dzisiaj mamy pod dostatkiem.
Serdeczne dzięki za pozytywne opinie w stosunku co do mojego wierszykaPeter pisze:Ładny wierszyk.
Skyliner89MT pisze:Podoba mi się ten wierszyk, który napisałeś MichałT.
Miałbym mnóstwo wolnego czasu, zapewne inną pasję i nie poznał bym pewnych osób, że tak nieładnie to ujmę mających obecnie dla mnie pewne znaczenieDaniel pisze:Czy zastanawialiście się kiedyś, jak wyglądał by świat i Wasze życie, gdyby nie narodził się Dieter Bohlen?
Może kiedyś wszyscy się przekonają do piosenek DieteraMalediwy pisze:Wróciłem wczoraj z Tunezji. Pierwsza piosenka jaka mnie tam przywitała w hotelu to piosenka Marka Medlocka...
Mi bardzo odpowiada dzisiejsza twórczość Madonny, nie zmienia to jednak faktu, że świat bez Bohlena byłby mało interesujący. Co najwyżej minimalizuje.MichałT pisze:Madonna tak samo, teraz nagrywa po prostu nagrania pod publiczkęnp. "Give It To Me" - to jakieś kompletne nieporozumienie