Co zmienilibyście w teledyskach Modern Talking????
- Peter
Re: Co zmienilibyście w teledyskach Modern Talking????
Mogłoby się to zaczynać tak jak sie zaczyna a więc startem samolotu i intrem Bohlena, później byłyby lądowania na największych lotniskach świata, gdzie Thomas miał się spotkać z ukochaną, ale ona ląduje za każdym razem w innym porcie. Ona n JFK, on na Dullesie, on na O'hare, ona na LAX. On w Johanesburgu ona w Sao Paolo, ona w Sydney on w Tokio, w końcu jedna z ostatnich scen kołowanie i lądują dwa samoloty na lotnisku Heathrow gdzie oboje się spotykają.
- Gasolina91
No a na końcu dołącza się Dieter do nich 
Point Of No Return
- Peter
No jakoś nie umię umiejscowić w tym teledysku Bohlena. Na pewno śpiewaliby razem chórki ale na pewno nie na pasie startowym ale w jakimś terminalu.
-
Ninio
tak,jeszcze troche i wyjdzie z tego ciekawy film niemiecki...
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
może akcja dzieje sie podczas lotu jak samolot sie wzbija w powietrze dieter i thomas grają i coś nawala panika i potem wszystko dochodzi do normy i wszystko kończy sie szczęśliwiePeter pisze:No jakoś nie umię umiejscowić w tym teledysku Bohlena. Na pewno śpiewaliby razem chórki ale na pewno nie na pasie startowym ale w jakimś terminalu.
- Gasolina91
Eee...to już zbyt bujna wyobraźnia....
Point Of No Return
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
A mnie od początku nie pasuje utwór "Don't Take Away My Heart" do klipu jaki został zrobiony.
Najbardziej by mi pasowała piosenka "Cosmic Girl".
Najbardziej by mi pasowała piosenka "Cosmic Girl".
- Gasolina91
No albo podobnie. w Telewizji są nadawane wiadomości i nagle na wizję wchodzą Dieter i Thomas i śpiewają... i wszyscy w domach zamiast wiadomosci ich oglądają no i radocha dookołaandrzej1988 pisze: Tv makes the superstar- teledysk powinien byc nagrany w duzym studiu telewizyjnym w obecności wielu kamer i ludzi. w tle pokazywane by były sławne osoby na dużym ekranie. thomas i dieter w teledysku pokazywani by byli normalnie a momentami w telewizorach które oglądają ludzie. cos jak w YMHYMS'98
Point Of No Return
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
popieramGasolina91 pisze:No albo podobnie. w Telewizji są nadawane wiadomości i nagle na wizję wchodzą Dieter i Thomas i śpiewają... i wszyscy w domach zamiast wiadomosci ich oglądają no i radocha dookołaandrzej1988 pisze: Tv makes the superstar- teledysk powinien byc nagrany w duzym studiu telewizyjnym w obecności wielu kamer i ludzi. w tle pokazywane by były sławne osoby na dużym ekranie. thomas i dieter w teledysku pokazywani by byli normalnie a momentami w telewizorach które oglądają ludzie. cos jak w YMHYMS'98
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
no niech zgadne tą ukochana miała by grać noraPeter pisze:Mogłoby się to zaczynać tak jak sie zaczyna a więc startem samolotu i intrem Bohlena, później byłyby lądowania na największych lotniskach świata, gdzie Thomas miał się spotkać z ukochaną, ale ona ląduje za każdym razem w innym porcie. Ona n JFK, on na Dullesie, on na O'hare, ona na LAX. On w Johanesburgu ona w Sao Paolo, ona w Sydney on w Tokio, w końcu jedna z ostatnich scen kołowanie i lądują dwa samoloty na lotnisku Heathrow gdzie oboje się spotykają.
- Gasolina91
Nieeee..tą ukochaną byłabym ja 
Point Of No Return
-
krykoz
Jet Airliner... to teledysk z 1987 czego można chcieć więcej w tym teledysku... jak dla mnie jest super,
może jedynie bym zmienił to żeby jakoś poruszali się tam po tym lotnisku bo troche statyczny teledysk
może jedynie bym zmienił to żeby jakoś poruszali się tam po tym lotnisku bo troche statyczny teledysk
-
mihau
Ja bym chciał żeby zrobił teledysk do jakiego instrumentala. Siedziałby sobie w studiu, coś tam próbował na klawiszach wybić, pisałby w zeszycie z nutami. Tak pokazane po kolei jak hit powstaje 
- you're my heart
Ja bym zmienił teledysk Brother Louie '86 np:mogliby na początku na ringu walczyć bokserzy i potem nagle wchodzi Thomas i Dieter i fani wypychają bokserów i wskakują na ring aby stać koło MT 

- Gasolina91
No takie nawiązenia teledysków z 98 r do tych z lat 80 to całkiem niezły pomysł..
Point Of No Return
- Adek
Ja bym zmienił image Thomasa w teledyskach z lat 80-tych... 
Modern Talking.....i wszystko jasne!