Teledysk do "Ibiza Baba Baya" - konkurs dla fanów!

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Teledysk do "Ibiza Baba Baya" - konkurs dla fanów!

Post autor: ArCrack »

Żeby wstawić filmik trzeba tylko podać tylko imię, email, krótki opis i link do filmiku. Ktoś to później ogląda i jeśli nie ma jakichś rażących przeciwwskazań - umieszcza na konkursowej stronie.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
krystian395

Post autor: krystian395 »

dzięki za pomoc :)
You are not alone - I'll be there for you........
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

A oto moja wersja teledysku. Ale cholera wklepałem na You Tube nie tą wersję co trzeba (bo była ona jeszcze w fazie modyfikacji) ale myślę, że nie jest najgorsza i właściwie nie dużo różni się od wersji końcowej. Zobaczę. Może wrzucę jeszcze do konkursu tą drugą wersję (końcową) a jak nie przyjmą to najwyżej obejrzycie sobie na You Tube. :wink:

Kod: Zaznacz cały

http://ibiza.thomas-anders.com/entries/41-adrian
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Fajny teledysk, podobał mi się. :P
Awatar użytkownika
Adi

Tu jest druga wersja mojego teledysku, którą pierwotnie miałem wysłać na konkurs a posiadam ich jeszcze 2 wersje. Sam już nie wiem, która lepsza choć są do siebie podobne. :wink:

Kod: Zaznacz cały

http://pl.youtube.com/watch?v=eJ9uvBKZbmE
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

Mi się chyba najbardziej spodobał teledysk Kamila.
Jest bardzo orginalny, wyróżnia się spośród setek pozostałych i przede wszystkim opowiada własną historię, tak jak "You Can Win If You Want" :P
Brawa za pomysł dla Kamila :!:

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Już wiadomo, kto wygrał - Team44:
http://ibiza.thomas-anders.com/en
Awatar użytkownika
Adi

Gratulacje dla zwycięzców ale coś mi się wydaje, że został wybrany teledysk jakiegoś profesjonalnego "teamu", który trudni się na co dzień albo nakręcaniem klipów dla różnych mniej znanych wykonawców albo mają jakieś własne profesjonalne studio - video?
MichałT pisze:Mi się chyba najbardziej spodobał teledysk Kamila.
Mnie też się wydawało, że będzie wzięte pod uwagę kryterium indywidualnego a nie super profesjonalnego podejścia. Widać jednak, że Thomas albo jego doradcy zdecydowali się jednak na profesjonalny klip, mimo, że początkowe oczekiwania Thomasa były bardziej nakierowane na klipy typu właśnie Kamila czy inne podobne. Może Thomas uznał, że jednak profesjonalny klip lepiej będzie go promował. Tak poza tym zastanawiam się, czy klip Arka nie znalzł się czasem na podium lub nawet w pierwszej piątce, bo znamy tylko zwycięzcę. :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Wygrał obiektywnie najlepszy teledysk, ale te teledyski Kamila, a zwłaszcza Arka też były fajne.
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Ten clip ma znaczek vivy. Czy tak było od początku :?: Czy dopiero po ogłoszeniu wyników zainteresowała się nim ta stacja :?:
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Szkoda, ze tak późno pojawił się officjalny teledysk, bo utrudniło to promocję singla.
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

Szczerze mówiąc, ten klip podoba mi się średnio. Jest bardzo pospolity, taki jak reszta teledysków, nie wprowadza zbyt wielkich nowości i nawet nie opowiada jakiejś historii, albo wydarzenia. Moze to głupio zabrzmi, ale gdybym był Thomas Andersem, tego videoklipu, raczej bym nie wybrał - nie dlatego, że nie jest on profesjonalny - bo jest, ale dlatego, że jest jak pozostałe i niczym się nie wyróżnia, z pośród tysiąca innych <bezradny>
Zdecydowanie wolę klip Kamila, który opowiada ciekawą, z życia wziętą, historię 8)

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Wygrał teledysk absolutnie nie wyrózniający sie niczym, a juz napewno nie oryginalny jak to opisano na stronie Thomasa. Wygral efekt specjalny a nie o to przeciez chodziło. <pokręcony>
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
krystian395

Post autor: krystian395 »

ten teledysk nie podobał mi się wogóle jest on taki pospolity moim zdanie najlepszy był teledysk Kamila ale cóż to nie ja wybierałem :D
You are not alone - I'll be there for you........
Awatar użytkownika
Blue Forever
Kontakt:

Post autor: Blue Forever »

Dziękuję wam serdecznie za przemiłe słowa! :) Popłakałem się!

Szkoda :(

Mnie zastanawia jeden fakt - przypadkiem wygrał ktoś z niemiec.... (przepraszam - może to głupie...)
Awatar użytkownika
Adi

Blue Forever pisze:Mnie zastanawia jeden fakt - przypadkiem wygrał ktoś z niemiec....
No dziwna sprawa. Z Niemiec czy też nie początkowe kryteria były nieco inne. Video nie musiało być profesjonalne a bardziej z osobistym podejściem. Coś właśnie jak Blue Forever. Widać zdecydowały inne kryteria, skoro na klip wybrano to co wybrano. Coś czuję, że chyba Thomas tego sam nie wybierał. Być może "rzucił okiem" na parę przedstawionych mu propozycji przez jego "managament" i wybrał właśnie tamten klip. :?
Obrazek
ODPOWIEDZ