Teledysk do "Ibiza Baba Baya" - konkurs dla fanów!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Teledysk do "Ibiza Baba Baya" - konkurs dla fanów!
Żeby wstawić filmik trzeba tylko podać tylko imię, email, krótki opis i link do filmiku. Ktoś to później ogląda i jeśli nie ma jakichś rażących przeciwwskazań - umieszcza na konkursowej stronie.
Jak piszesz tak cię widzą.
- krystian395
dzięki za pomoc 
You are not alone - I'll be there for you........
- Adi
A oto moja wersja teledysku. Ale cholera wklepałem na You Tube nie tą wersję co trzeba (bo była ona jeszcze w fazie modyfikacji) ale myślę, że nie jest najgorsza i właściwie nie dużo różni się od wersji końcowej. Zobaczę. Może wrzucę jeszcze do konkursu tą drugą wersję (końcową) a jak nie przyjmą to najwyżej obejrzycie sobie na You Tube.
Kod: Zaznacz cały
http://ibiza.thomas-anders.com/entries/41-adrian- Peter
Fajny teledysk, podobał mi się. 
- Adi
Tu jest druga wersja mojego teledysku, którą pierwotnie miałem wysłać na konkurs a posiadam ich jeszcze 2 wersje. Sam już nie wiem, która lepsza choć są do siebie podobne.
Kod: Zaznacz cały
http://pl.youtube.com/watch?v=eJ9uvBKZbmE- MichałT
Mi się chyba najbardziej spodobał teledysk Kamila.
Jest bardzo orginalny, wyróżnia się spośród setek pozostałych i przede wszystkim opowiada własną historię, tak jak "You Can Win If You Want"
Brawa za pomysł dla Kamila
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Jest bardzo orginalny, wyróżnia się spośród setek pozostałych i przede wszystkim opowiada własną historię, tak jak "You Can Win If You Want"
Brawa za pomysł dla Kamila
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Agata
Już wiadomo, kto wygrał - Team44:
http://ibiza.thomas-anders.com/en
http://ibiza.thomas-anders.com/en
- Adi
Gratulacje dla zwycięzców ale coś mi się wydaje, że został wybrany teledysk jakiegoś profesjonalnego "teamu", który trudni się na co dzień albo nakręcaniem klipów dla różnych mniej znanych wykonawców albo mają jakieś własne profesjonalne studio - video?

Mnie też się wydawało, że będzie wzięte pod uwagę kryterium indywidualnego a nie super profesjonalnego podejścia. Widać jednak, że Thomas albo jego doradcy zdecydowali się jednak na profesjonalny klip, mimo, że początkowe oczekiwania Thomasa były bardziej nakierowane na klipy typu właśnie Kamila czy inne podobne. Może Thomas uznał, że jednak profesjonalny klip lepiej będzie go promował. Tak poza tym zastanawiam się, czy klip Arka nie znalzł się czasem na podium lub nawet w pierwszej piątce, bo znamy tylko zwycięzcę.MichałT pisze:Mi się chyba najbardziej spodobał teledysk Kamila.
- Peter
Wygrał obiektywnie najlepszy teledysk, ale te teledyski Kamila, a zwłaszcza Arka też były fajne.
- Dr Mabuse
Ten clip ma znaczek vivy. Czy tak było od początku
Czy dopiero po ogłoszeniu wyników zainteresowała się nim ta stacja 

- Peter
Szkoda, ze tak późno pojawił się officjalny teledysk, bo utrudniło to promocję singla.
- MichałT
Szczerze mówiąc, ten klip podoba mi się średnio. Jest bardzo pospolity, taki jak reszta teledysków, nie wprowadza zbyt wielkich nowości i nawet nie opowiada jakiejś historii, albo wydarzenia. Moze to głupio zabrzmi, ale gdybym był Thomas Andersem, tego videoklipu, raczej bym nie wybrał - nie dlatego, że nie jest on profesjonalny - bo jest, ale dlatego, że jest jak pozostałe i niczym się nie wyróżnia, z pośród tysiąca innych
Zdecydowanie wolę klip Kamila, który opowiada ciekawą, z życia wziętą, historię
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Zdecydowanie wolę klip Kamila, który opowiada ciekawą, z życia wziętą, historię
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Mateusz
Wygrał teledysk absolutnie nie wyrózniający sie niczym, a juz napewno nie oryginalny jak to opisano na stronie Thomasa. Wygral efekt specjalny a nie o to przeciez chodziło. 
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- krystian395
ten teledysk nie podobał mi się wogóle jest on taki pospolity moim zdanie najlepszy był teledysk Kamila ale cóż to nie ja wybierałem 
You are not alone - I'll be there for you........
- Blue Forever
- Kontakt:
Dziękuję wam serdecznie za przemiłe słowa!
Popłakałem się!
Szkoda
Mnie zastanawia jeden fakt - przypadkiem wygrał ktoś z niemiec.... (przepraszam - może to głupie...)
Szkoda
Mnie zastanawia jeden fakt - przypadkiem wygrał ktoś z niemiec.... (przepraszam - może to głupie...)
- Adi
No dziwna sprawa. Z Niemiec czy też nie początkowe kryteria były nieco inne. Video nie musiało być profesjonalne a bardziej z osobistym podejściem. Coś właśnie jak Blue Forever. Widać zdecydowały inne kryteria, skoro na klip wybrano to co wybrano. Coś czuję, że chyba Thomas tego sam nie wybierał. Być może "rzucił okiem" na parę przedstawionych mu propozycji przez jego "managament" i wybrał właśnie tamten klip.Blue Forever pisze:Mnie zastanawia jeden fakt - przypadkiem wygrał ktoś z niemiec....