Sound-Chateau feat. Thomas Anders - For You - 12'' 2008
- skoti2003
- Członek TAFC Polska
Re: Sound-Chateau feat. Thomas Anders - For You - 12'' 2008
Witajcie
mam prosbe prosze jeszcze o link do Ibizy ale tej dlugiej wersji 6cio minutowej bardzo prosze,dzieki i pozdrawiam
mam prosbe prosze jeszcze o link do Ibizy ale tej dlugiej wersji 6cio minutowej bardzo prosze,dzieki i pozdrawiam
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam ponownie. Ja również miałbym prośbę o link pod którym mógłbym zdobyć singiel Ibiza - nie chodzi mi tu o płatne serwisy. Ewentualny link możecie wysyłać na adres edmund1974@op.pl
Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam!
Edmund
Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam!
Edmund
You Can Win, If You Want.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Chciałbym podziękować pewnej osobie za błyskawiczną pomoc, o którą prosiłem post wyżej!! Dziękuję i pozdrawiam!
Edmund
Edmund
You Can Win, If You Want.
-
andrzej1988
czy ma ktoś w całości piosenke thomasa for you albo link do niej aby ją sciagnąć za darmo. nie chodzi mi o remix.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Nie jestem zwolennikiem tego typu muzyki i For You niestety nie przypadł mi do gustu. Co więcej, pobił chyba pod względem braku melodyjności zeszłorocznego rekordzistę - I Miss You Medlocka. Dobrze, że równolegle wydano też Ibizę 
Jak piszesz tak cię widzą.
- Mateusz
Moim zdaniem For You jest właśnie o wiele bardziej melodyjne od Ibizy a w zasadzie bije ją na głowe pod tym względem i ma w zwrotkach ten moderntalkingowy powerArCrack pisze:Co więcej, pobił chyba pod względem braku melodyjności zeszłorocznego rekordzistę - I Miss You Medlocka
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
-
jkris
ja takze uwazam, ze For You wypada blado przy Ibizie... ta piosenka brzmi jakby byla z lat '90 no i ten komputerowo przerobiony wokal- brzmi jak robota amatora
moim zdaniem gdyby Thomas zaspiewal ja normalnie, bez elektornicznych udziwnien wyszlo by to temu kawalkowi tylko na dobre... ale lubie ja mimo wszystko za refren...
- Mateusz
amatora???? bardzo ładnie i profesjonalnie jest to zrobione, efekt nachodzenia na siebie wyrazów śpiewanych przez Thomasa w 1 zwrotce jest efektem zamierzonym co moim zdaniem wyszło bardzo dobrze a "komputetrowy głos" jest wpleciony w całość ze smakiem i jak najbardziej pasuje do kawałka. Może się utwór nie podobac ale nie mówmy o amatorce bo przecież wszystko brzmi tak jak powinno.jkris pisze:o i ten komputerowo przerobiony wokal- brzmi jak robota amatora
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Peter
Zgadzam się z Tobą Mateusz, że jest to udany kawałek, mimo komputerowej obróbki.
-
jkris
Twoim zdaniem. Moim brzmi kiepsko i to co wg Ciebie jest zrobione ze smakiem i celowo dla mnie brzmi tanio i nieprofesjonalnie... szczegolnie te nakladajace sie na siebie slowaMateusz pisze: Może się utwór nie podobac ale nie mówmy o amatorce bo przecież wszystko brzmi tak jak powinno.
- Kudlaty
Kawałek zrobiony jest całkiem całkiem, zastrzeżeń nie mam, no moze poza brakiem melodyjnosci. Ibiza lepsza...
I need a woman. A woman to run to.
Someone who cares in the night.
Someone who cares in the night.
- Mateusz
widocznie sie nie znamjkris pisze:to co wg Ciebie jest zrobione ze smakiem i celowo dla mnie brzmi tanio i nieprofesjonalnie
T. Prachett
T. Prachett
- MichałT
Bardzo melodyjna piosenka
Co prawda Modern Talking to nie jest
, ale słucha się jej bardzo przyjemnie, nawet któryś z raz z rzędu
Mimo, że nieco bardziej wolę Ibizę,
Polecam
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Co prawda Modern Talking to nie jest
Mimo, że nieco bardziej wolę Ibizę,
Polecam
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- shizonek
Mnie podobają się oba - Ibiza, i For you. Zazwyczaj nie przepadam za obróbką wokalu, ale tutaj po raz pierwszy
spodobał mi się ten efekt. Bardzo zgrabnie użyty, nienachalnie, dodaje piosence fajnego brzmienia. 
- Mateusz
wreszcie ktoś to poczuł tak jak ja:) dziękuję cishizonek pisze:Mnie podobają się oba - Ibiza, i For you. Zazwyczaj nie przepadam za obróbką wokalu, ale tutaj po raz pierwszy spodobał mi się ten efekt. Bardzo zgrabnie użyty, nienachalnie, dodaje piosence fajnego brzmienia.
T. Prachett
T. Prachett
- Daja