Właśnie dostałem Promo singla Thomasa Andersa, ale okazało się iż jest to właśnie cytowany wyżej przez ArCrack'a "For You". Słucham tej piosenki cały czas i myślę iż aż takim przebojem nie będzie.
Próbka piosenki w moim folderze (od pkmoderna) tylko dla zarejestrowanych!
Pozdrawiam!
P.S.
Nie wiem dlaczego ale muzyka tej piosenki kojarzy mi się z piosenką Blue System "Love Is Such A Lonely Sword"...
Właśnie otrzymałem i Ibizę. Jak na lato to jest to wreszcie długo oczekiwany taneczny kawałek. Ciekawi mnie tylko czy ma szansę wejść na listy przebojów i czy powstanie video-clip do tej piosenki.
Do odsłuchania wersji singlowej zapraszam do mojego folderu (od Pkmoderna) tylko dla zarejestrowanych
Ostatnio zmieniony pt lip 18, 2008 11:21 przez Pkmodern, łącznie zmieniany 1 raz.
No i stało się - Stary Dobry Thomas Anders Powraca! Odczucia po wysłuchaniu "Ibizy" oraz utworu "For You" mam naprawde megapozytywne. Dwa naprawde dobre kawałki (stawiam je na równi) i świetny wokal Thomasa! Wreszcie TEN głos w szybkich wakacyjnych klimatach. tak długo na to czekałem i mam! Czekam na album z niecierpliwością! Bohlen schodzi na drugi plan przynajmniej narazie.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Mateusz pisze:No i stało się - Stary Dobry Thomas Anders Powraca! Odczucia po wysłuchaniu "Ibizy" oraz utworu "For You" mam naprawde megapozytywne. Dwa naprawde dobre kawałki (stawiam je na równi) i świetny wokal Thomasa! Wreszcie TEN głos w szybkich wakacyjnych klimatach. tak długo na to czekałem i mam! Czekam na album z niecierpliwością! Bohlen schodzi na drugi plan przynajmniej narazie.
mam takie samo zdanie w tej kwestii, no moze z ta roznica, ze jednak Ibiza jest wg mnie oczko wyzej, jesli nie dwa
obysmy tylko na album nie musieli dlugo czekac i oby byl on w podobnych klimatach...
Mateusz pisze:Będę oryginalny - po wysłuchaniu obydwóch kawłaków kilka razy - bardziej podoba mi się For You Głównie za zwrotki - genialne
Również będę oryginalny i stwierdzam, że lepszym utworem jest For You. Ma w sobie to coś, co nie jest tak mocne w Ibizie. Może tak myślę dlatego, że For You przypomina mi Love Is Such A Lonely Sword...
Wersja klubowa "For You" - po prostu cudo!!! Ciężki beat jak w klubowej wersji "RFTV", do tego wokal Thomasa, świetny aranż, dużo ciekawych przejść. Pana Bohlena schodzenia na plan drugi ciąg dalszy....
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Mateusz pisze:Wersja klubowa "For You" - po prostu cudo!!! Ciężki beat jak w klubowej wersji "RFTV", do tego wokal Thomasa, świetny aranż, dużo ciekawych przejść. Pana Bohlena schodzenia na plan drugi ciąg dalszy....
W 100% się z Tobą zgadzam to przebija dokonania Bohlena dzisiejsze. Cudny kawałek, ale ja jednak wolę Ibizę Jedna kwestia do Ciebie: wiem, ze nie lubisz współczesnej muzyki Bohlena, tak jak ja SIB, ale czy musisz o tym pisać w praktycznie każdym poście. To robi się nudne. Pozdrawiam.
Peter pisze:Jedna kwestia do Ciebie: wiem, ze nie lubisz współczesnej muzyki Bohlena, tak jak ja SIB, ale czy musisz o tym pisać w praktycznie każdym poście. To robi się nudne. Pozdrawiam.
Odpowiem przysłowiem - "W czyimś oku dojrzałeś drzazgę a w swoim belki nie widzisz". Bo to trochę niepoważne żeby za 2 posty o tym ze "Bohlen shcodzi na plan 2" zwracał mi uwagę ktoś, kogo 50% z 700 postów na forum (napisanych w 10 miesięcy) jest o tym że " Sib jest do bani a Bohlen jest świetny"
Poza tym cieszę się że sie zgadzamy w kwestii "For you"
Pozdrawiam
T. Prachett