Thomas Anders - Ibiza (CDM 2008)

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Re: Thomas Anders - Ibiza (CDM 2008)

Post autor: Pkmodern »

No i mamy tracklistę i okładkę singla:

Kod: Zaznacz cały

http://www.musicload.de/album/3715848_2/sound-chateau--thomas-anders/ibiza-baba-baya/item.html
Tak więc mój pierwszy post w tym temacie o okładkę singla potwierdza się... :D
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Witam wszystkich. Dostep do sieci mam obecnie mocno ograniczony, ale znalazłem tez cos takiego:

18.07.2008
SOUND-CHATEAU & THOMAS ANDERS - FOR YOU
(WHITE SHELL MUSIC 002 12")

http://www.kompakt-mp3.net/

Super, jesli ktos zdolal by ustalic czy drugi kawalek tez bedzie gdzies dostepny, czy to poki co tylko winylowe promo.

Pozdrawiam
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Pkmodern

Właśnie dostałem Promo singla Thomasa Andersa, ale okazało się iż jest to właśnie cytowany wyżej przez ArCrack'a "For You". Słucham tej piosenki cały czas i myślę iż aż takim przebojem nie będzie.
Próbka piosenki w moim folderze (od pkmoderna) tylko dla zarejestrowanych!
Pozdrawiam!
P.S.
Nie wiem dlaczego :wink: ale muzyka tej piosenki kojarzy mi się z piosenką Blue System "Love Is Such A Lonely Sword"...
Awatar użytkownika
Pkmodern

Właśnie otrzymałem i Ibizę. Jak na lato to jest to wreszcie długo oczekiwany taneczny kawałek. Ciekawi mnie tylko czy ma szansę wejść na listy przebojów i czy powstanie video-clip do tej piosenki.
Do odsłuchania wersji singlowej zapraszam do mojego folderu (od Pkmoderna) tylko dla zarejestrowanych :D
Ostatnio zmieniony pt lip 18, 2008 11:21 przez Pkmodern, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

No i stało się - Stary Dobry Thomas Anders Powraca! :) Odczucia po wysłuchaniu "Ibizy" oraz utworu "For You" mam naprawde megapozytywne. Dwa naprawde dobre kawałki (stawiam je na równi) i świetny wokal Thomasa! Wreszcie TEN głos w szybkich wakacyjnych klimatach. tak długo na to czekałem i mam! Czekam na album z niecierpliwością! Bohlen schodzi na drugi plan przynajmniej narazie.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
jkris

Post autor: jkris »

Mateusz pisze:No i stało się - Stary Dobry Thomas Anders Powraca! :) Odczucia po wysłuchaniu "Ibizy" oraz utworu "For You" mam naprawde megapozytywne. Dwa naprawde dobre kawałki (stawiam je na równi) i świetny wokal Thomasa! Wreszcie TEN głos w szybkich wakacyjnych klimatach. tak długo na to czekałem i mam! Czekam na album z niecierpliwością! Bohlen schodzi na drugi plan przynajmniej narazie.
mam takie samo zdanie w tej kwestii, no moze z ta roznica, ze jednak Ibiza jest wg mnie oczko wyzej, jesli nie dwa ;-)
obysmy tylko na album nie musieli dlugo czekac i oby byl on w podobnych klimatach...
Awatar użytkownika
Mateusz

Będę oryginalny - po wysłuchaniu obydwóch kawłaków kilka razy - bardziej podoba mi się For You :D Głównie za zwrotki - genialne :)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Gdzie i jak mogę odsłuchać te piosenki? :/
Awatar użytkownika
Varcetti
Kontakt:

Post autor: Varcetti »

Mateusz pisze:Będę oryginalny - po wysłuchaniu obydwóch kawłaków kilka razy - bardziej podoba mi się For You :D Głównie za zwrotki - genialne :)
Również będę oryginalny i stwierdzam, że lepszym utworem jest For You. Ma w sobie to coś, co nie jest tak mocne w Ibizie. Może tak myślę dlatego, że For You przypomina mi Love Is Such A Lonely Sword...
Awatar użytkownika
Mateusz

Wersja klubowa "For You" - po prostu cudo!!! Ciężki beat jak w klubowej wersji "RFTV", do tego wokal Thomasa, świetny aranż, dużo ciekawych przejść. Pana Bohlena schodzenia na plan drugi ciąg dalszy....
T. Prachett
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Mateusz pisze:Wersja klubowa "For You" - po prostu cudo!!! Ciężki beat jak w klubowej wersji "RFTV", do tego wokal Thomasa, świetny aranż, dużo ciekawych przejść. Pana Bohlena schodzenia na plan drugi ciąg dalszy....
W 100% się z Tobą zgadzam to przebija dokonania Bohlena dzisiejsze. Cudny kawałek, ale ja jednak wolę Ibizę :wink: Jedna kwestia do Ciebie: wiem, ze nie lubisz współczesnej muzyki Bohlena, tak jak ja SIB, ale czy musisz o tym pisać w praktycznie każdym poście. To robi się nudne. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Peter

Jak widać więc Thomas Anders wbrew powszechnej opinii, ma jednak pomysł na kontynuowanie solowej kariery :D Czekam z niecierpliwością na album.
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

[quote="Mateusz"]No i stało się - Stary Dobry Thomas Anders Powraca!
Ja Ci dam stary :> :lol:
Awatar użytkownika
Peter

Soldier pisze:Ja Ci dam stary :> :lol:
Thomas jest wciąż młody Mateuszowi chodziło o to, że Thomas powraca do starej, dobrej muzyki :wink:
andrzej1988

Post autor: andrzej1988 »

czy ktoś ma w całości Ibize i For you Thomasa Andersa??????? Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mateusz

Peter pisze:Jedna kwestia do Ciebie: wiem, ze nie lubisz współczesnej muzyki Bohlena, tak jak ja SIB, ale czy musisz o tym pisać w praktycznie każdym poście. To robi się nudne. Pozdrawiam.
Odpowiem przysłowiem - "W czyimś oku dojrzałeś drzazgę a w swoim belki nie widzisz". Bo to trochę niepoważne żeby za 2 posty o tym ze "Bohlen shcodzi na plan 2" zwracał mi uwagę ktoś, kogo 50% z 700 postów na forum (napisanych w 10 miesięcy) jest o tym że " Sib jest do bani a Bohlen jest świetny"

Poza tym cieszę się że sie zgadzamy w kwestii "For you"
Pozdrawiam
T. Prachett
ODPOWIEDZ