Które albumy z nowych lubicie najbardziej?
- only love
- Kontakt:
Victory, alone i the final album
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- Skyliner89MT
Wszystkie albumy mi się podobają. Każdy album ma w sobie coś wspaniałego. I to jest właśnie magia tworczości Dietera Bohlena. Dla porównania np. o Enrique Iglesiasie było głośno w 1999, 2001, 2003 roku i teraz w 2007 roku jest głośno. Jestem pod wrażeniem twórczości Dietera. To niezła sztuka wylansować wiele hitów. Każdy album miał po dwa single. I każdy z nich odnosił ogromny sukces. Nawet po rozpadzie w 1987 roku ludzie pragneli usłyszeć Modern Talking czy nawet po rozpadzie w 2003 roku.
Pozdrawiam
:D:D
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
-
FanMT
Najlepsze da mnie albumt MT po powrocie
Year Of The Dragon - Don't take away my heart, Cosmic Girl, Fly to the moon
Alone - kilka fajnych
America - najbardziej lubie From coast to coast, Run to you, New York City Girl
Universe i także Victory
Alone - kilka fajnych
America - najbardziej lubie From coast to coast, Run to you, New York City Girl
Universe i także Victory
- Gasolina91
Re: Ktore Albumy z "nowych" lubicie najbardziej ?
Ja najbardziej lubię America i Victory. Piosenki żróznicowane ale bardzo fajne. Są ballady i szybkie taneczne kawałki. Year of The Dragon trochę za bardzo "chiński" ale fajne są Avec Toi i I'm Not Guilty
Point Of No Return
- Peter
O to właśnie chodzi, żeby do dobrych melodii, dodać trochę orientu Daje to bardzo fajny efekt. Dla mnie to jedna z ulubionych płyt po comebacku, zaraz po Alone.Gasolina91 pisze:Year of The Dragon trochę za bardzo "chiński"
- marian123
Ja lubie album America jest tam wspaniały utwór Win The Race i nie tylko jest jeszcze Last Exit To Brooklyn , Withqueen Of Eldorado,New York City Girl poprostu dynamiczny album.
-
Ninio
Nieumiem wskazac najlepszego ale najwiekszy sentyment mam do ALONE, tak dlugo czekalem na nowe piosenki MT,ze poprostu niemoglbym byc niezadowolony. You're not alone powalila mnie na kolana i powala dalej a Sexy sexy lover i Love is like a raibow niepozwalaja z tych kolan wstac. To chyba jedyny album na ktorym dwie moje ulubione piosenki znalazly sie na singlach.
- Daniel
Ja ostatnio sluchalem Alone i niestety... cienka ta plyta jest, oj cienka.
Poza You Are Not Alone , Sexy, Sexy Lover , Rouge Et Noir i Can't Get Enough to smucą że aż miło
Aranż w You Are Not Alone jest cienkawy (łupu tupu łupu tupu - wogole bez klimatu), az sie dziwie ze ta piosenka weszla na pierwszego singla. I za wyjatkiem I'm So Much In Love (akurat bardzo fajna ballada) nie zauwazylem tak podziwianych przez Petera "słodkości"
Nadal utrzymuje ze to najgorsza plyta, zaraz po Back For Good (ktora jest najgorsza z najgorszych jakie nagral MT).
Poza You Are Not Alone , Sexy, Sexy Lover , Rouge Et Noir i Can't Get Enough to smucą że aż miło
Aranż w You Are Not Alone jest cienkawy (łupu tupu łupu tupu - wogole bez klimatu), az sie dziwie ze ta piosenka weszla na pierwszego singla. I za wyjatkiem I'm So Much In Love (akurat bardzo fajna ballada) nie zauwazylem tak podziwianych przez Petera "słodkości"
- Peter
Nie zgadzam się z tym, bo są jeszcze taxi girl, Don't let me go i Love is like a rainbow. Bardzo dobra płyta. A może Cloaddancer albo Mr. Lonely Ci się bardziej podoba?Daniel pisze:Poza You Are Not Alone , Sexy, Sexy Lover , Rouge Et Noir i Can't Get Enough to smucą że aż miło
- Daniel
Tego to ja wogole nie sluchamPeter pisze: A może Cloaddancer albo Mr. Lonely Ci się bardziej podoba?
Nie wszystko co tworzy Bohlen mi sie podoba.
Acha, a w Alone nie podoba mi sie tez ze zbyt malo piosenek ma chórki.
To najbardziej bezchórkowa płyta zespołu.
Widac ze Dieter jeszcze sam nie wiedzial jak ma brzmiec nowy Modern Talking - czy bardziej jak Blue System, czy jak Thomas Anders solo.