If there is a god in heaven- nie słuchałem
How will I know-nie słuchałem
i tak dalej...
Jak dla mnie to You'll be my hero jest dość fajnym kawałkiemPeter pisze: You'll be my hero - trochę słabszy, za dużo tam żeńskiego wokalu.
When you are lonely - początkowo do mnie nie trafiał, z czasem go polubiłem.
.
Szczerze mówiąc jak dla mnie ten utwór podchodzi pod łupankę i za dużo tam wokalu żeńskiego. Dla mnie więc ta piosenka niczym się nie wyróżnia, ale oczywiście każdy może mieć inne zdanie. Szkoda, że Dieter od X-Ten przeszedł na ten łupankowy styl.....Gasolina91 pisze:Czemu nie podoba wam się You'll Be My Hero?
Naprawdę sam nie umiesz niczego wymyślić?MichałT pisze:Szczerze mówiąc jak dla mnie ten utwór podchodzi pod łupankę i za dużo tam wokalu żeńskiego.
Nawet google nie znalazło tego słowa. Możesz przetłumaczyć na zrozumiały dla większości?Anahoniczne
Ajj to była mała literówkaphantomas pisze:Nawet google nie znalazło tego słowa. Możesz przetłumaczyć na zrozumiały dla większości?Anahoniczne
Dla mnie ten utwór jest ekstra, niezłe tempo. W tamtym okresie ten album naprawdę wybijał się z pośród nagrań , które zalegały na listach przebojów. Teraz nie mozna zbyt krytycznie go oceniać bo jeśli ktoś żył w tych czasach to wiedział ,że podobna muza królowała na dyskotekach i Dieter podciągnał się pod ten styl. CO nie znaczy ,że kiepski niepasujący do Bohlena. jestem na TAK .Gasolina91 pisze:Czemu nie podoba wam się You'll Be My Hero?
ja tam lubię ten utwórGasolina91 pisze:Czemu nie podoba wam się You'll Be My Hero?